Torbica
|
Moramo se dovijati i snalaziti, nema nam druge! Moj srednji sin je jos beba, 19 meseci, a imam bebca od mesec dana. A srednji je u fazi, mama, mama, mama. Sinoc mu rekoh, evo tajo ce te nahraniti, a on vrti glavicom i vice mama, mama. i nahranila sam ga naravno. Mala je trazila da joj citam pricu a najmanjem je bilo vreme za podoj. I sve u krug. Ali, da kayem, moze se, samo imam osecaj da sam stalno na klackalici, pazim da neko ne bude zapostavljen. Mada, da mi muz nije posvecen i da se ne bavi decom ne znam kako bi. Npr, on okupa ovo dvoje starijih, ja sredim malog. Pa dok mali podriguje izmedju dva cuga na siki, ja pomazim stariju decu i ispricam im nesto za laku noc i izljubim ih. Pa se vratim kod najmanjeg da zavrsim podoj... Mislilm, srednji sin se cuje jos iz kupatila, mama, mama. Kao i ujutro. To su mu prve reci ujutro i poslednje uvece. Cerkica razume, ali me grize da je ponekad ona zapostavljena jer se ja bavim momcima, a sta cu. Trudim se najbolje sto umem. Samo hrabro, sve se moze!