Ivence -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (1.2.2012 13:01:31)
|
Smeskic, ne znam jel ti vec neko rekao, ili nije, pa izvini ako ponavljam, ti ces imati dve bebe jel? Ove sto su bile sa blizancima, jedna beba im je bila manja, pa je bila kod njih, ali cim se oporavila, doneli su joj obe, ali nije strasno, bebe u pocetku mnogo spavaju, samo moj savet ti je da svaki put das bebe na dohranu, ona je na tri sata, jer onda nece plakati, a ti ne moras brinuti da li su gladne ako ne budes imala mleka odmah na pocetku :))) Meni su i bez para svi bili ljubazni, mislim, uvek ima neki namcor, ali sta da radis :)))) Posteljinu nisam nosila, imas cist carsaf, pa onu musemu, pa jos jedan carsaf, s tim sto sam ja krvarila pa su mi od kuce donosili taj drugi da menjam, i morala sam svoju jastucnicu da donesem... ali ja sam na porodjaju toliko krvarila da su potrosili na mene gomile i carsafa i mantila.... tako da mi nije smetalo da ponesem... Spavacicu ako nemas oni ti daju, ali ponesi svoje, tako ti je prijatnije... obavezno da imaju dugmice napred zbog dojenja.... ja bih ti preporucila kratke, jer je jaaaako toplo, treba ti bade mantil samo kada dolazi poseta... WC je uzas, ne deo sa tusevima, nego deo sa wc soljama, one zene ciste, ali e vode sve porodilje racuna... pa ponesi alkoholne maramice i toalet papir u veeeelikim kolicinama, i onda si dobra :)) ja sam u pocetku zbog epiziotomije samo koristila tuseve, i tamo je stanje dobro... Hrana je maaaalo.... pa ne uvek losa, nekad je zaista bila ok... ali nije frka, mogu da ti donesu za jelo bukvalno BILO STA za jelo i iz McDonaldsa ako zelis.. posete su od 2 do 3 svaki dan, ali uvek moze dole na salteru da ti ostave, pa ti oni donesu odmah, samo im se kaze ime, sprat i soba... Ja ne dolazim puno ovde posto mi je bebac malo nemiran, ali cim dodjem, pisem sta god vas interesuje... pozz :)))
|
|
|
|