maslackic -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (29.1.2012 17:01:22)
|
u porodilistu se dobije neki mini paket pampers sa jednom pelenom,mini mini pakovanjem maramica, flasom rosa vode,sudo krem mini mini pakovanje, sve to u pampers neseseru.. BG paket; velika torba, kao od teksasa, podloga za presvlacenje( portabl neka sklopiva,nisam je puno zagledala) pakovanje pampersa 24 kom dvojka, new baby,10 tetra pelena, 5 svedskih,prekrivac, jedan zekica, jedna portikla, dve benkice, jedan bodi bez rukava,pakovacnje ulozaka, dve kupke bekolino, dve kreme bekolino i dva manja pakovanja vlazih maramica bekolino, gazice 5x5 ne znam tacno koliko, oko 20 ak, jod,knjiga "nega novorodjenceta''''koja ima neke propuste [sm=smiley36.gif] mislim da je to to, mi smo kreme bekolino poklonili mm ovom kolegi, kupke su jos kod mene, mozda ih dam sveki a se kpa sa njima, zekicu koristimo, mm kaze da od prekrivaca kozica nece da spava [sm=zmeden.gif] nije nesto posebno, bodi i benkice nismo ni jednom koristii, svedske i tetra koristimo... ako se set__im jos necega pisem..[sm=smiley36.gif] inice moja je na rodjenju imala 3300 pa joj je 1 bio mali. a ti ponesi koji mislis da ce da ti treba [sm=smiley1.gif] e i kada nam prvi put dosla patronazna dobili smo uzorke niveinih krema...
|
|
|
|