vbojana
|
Dosadjuje itekako.. Bas me i najmanje sitnice iznerviraju, evo npr ovo.. Uskoro treba da pocnem da radim i odma svekrva kako ce ona cuvati malog, sve mi izokola to namece..kako joj nude neke poslove, a ona odbija jer morace da cuva unuka, i tako jos neke slicne price.. ja cutim, mislim se o tom- po tom. :) Vidim da nije sigurna da li je meni to ok, jer ja nista ne govorim, niti se sa njom dogovaram oko toga, pa hoce da "ispita teren". Kao ona sanjala (kladim se da nije), san ide: ja ostavila dete nekoj ciganki, i posla da povezem mamu negde. I kao, dolazi svekrva i pita tu ciganku gde sam ja, a dusa je boli kako je mali bio musav i nikakav..ciganka joj kaze i utome dolazim ja, ona me napada kako mogu dete ostaviti ciganki kad je ona tu blizu, na 5 minuta..ja se naljutim na nju, sta ce mu biti, ona kao pa zar ciganki a ne meni itd.. Meni tu pukne film od price o njenom "snu", prekinem je i kazem: " vi ste bas optereceni time ko ce ga cuvati, pa zato to i sanjate, verovatno po ceo dan o tome razmisljate".. a ona skontala da sam rekla kako ce joj biti opterecenje da ga cuva, pa kaze: a ne, ja jedva cekam.. Da ne bude da sam ja luda pa se ljutim kad neko nesto sanja, ali 100% ovo nije bio njen san, nego zena hoce da ja kazem ko ce mi cuvati dete, zla je i pokvarena, a rekao bi covek glupa. Lukava kao lisica. Time je zelela da mi da do znanja, kako nema logike da ja vodim dete npr mojima da ga cuvaju, jer zive malo dalje, a opet ne daleko, a ona je tu na 5 minuta. Pa izmislja ciganku u snu.. Rekla sam joj, vi ste sebi utuvili u glavu kako cete ga vi cuvati, a moja stvar je gde cu ja voditi moje dete i kome cu ga ostaviti. Ne zelim da slusam taj "san". Samo je zacutala.
|