Queen Lady
|
Verujte mi da mi je 20 % lakse od kad sa njom nemam nikakvu komunikaciju, i od kad sam pocela koliko bilo da je inorisem. Ali je u zadnje vreme to njeno nazovimo gundjanje (nezadovoljstvo ili sta vec), postalo skoro svakodnevno. Od kada sam pocela da zivim sa mm, od prvog dana od kada sam usla u kucu ona je imala neke pecke na moj racun. Ja sam cutala i cutala, pravila se da je ne cujem, a onda mi je pukao film. Pogotovo od kako se S rodio. Pa je onda krenulo, a sto ga izvodis napolje hladno je, vec kad se bio navikao na sobno svetlo, ona mrtva ladna uzme pa gasi (da mu kao ne smeta), ako je otvoren prozor (na 20+ bez vetra, a suncana strana), odmah zatvaranje prozora.... Zene, ja sam kod mojih na -15 spavala sa prozorom otvorenim na kant, secam se da sam spavala u hladnoj sobi, jer se nocu nije grejalo. Ona nije mogla da podnese da ja ne zelim (i necu) sa njom da kuvam (kod mojih nisam kuvala, ali sam rodjenu majku izbacivala iz kuhinje, pa makar i samo kafu kuvala), onda su usledili njeni kom, kako ja ne znam da kuvam, kako ne znam da zalozim sporet (jer mi je samo jednom zadimio, a nikad ranije nisam lozila). Od toga sto necu da kuvam sa njom zajedno rucak je napravila takvu frku kod sina, kao da sam je izbola nozem (jer je ona sa druge dve snajke spremala rucak). Tad sam ja pustila jezik (u 6,7 mesecu trudnoce), e valjda je videla da necu da joj cutim, pa je uvek muzu tj sinu pricala kada ja nisam u prostoriji (da moze da napakuje pricu kako njoj odgovara). Pa je i bilo komentara kako je pitanje da li je mm S otac, pa ko zna mozda sam se i drogirala ranije (ja joj kazem jesam sa vasim sinom zajedno), na sta je kada je on dosao kuci, ona njemu rekla, ona kaze da si se drogirao, samo sto ne zaplace. Svadja i svadja je dve god bilo izmadju nas dve, ma u jednom trenutku ne znam kako sam se suzdrzala da je ne zadavim golim rukama, a ona onako kiselo se smeje.... E pred S drugi rodjendan, tad smo se zestoko nesto bilo posvadjale, gde sam bila nasla stan, gotovoa da odem. E tu je moj muz (posle voznje, da ohladi glavu, a ona je tad rekla pa neka ide, ja nemam gde -a ima jos dva starija sina na 10 min od nas), rekao da ce sve da ide preko njega.... Ulazak u nasu spavacu sobu bez kucanja, vidi da nekog ima u kupatilu, ulazi bez pardona, ne ceka da se kupatilo oslobodi... A o ponasanju kad neko dodje to i da ne pricam,bez pardona nekog pita sto se razveo, pa sto se neka porodila na carski, pa sto ne doji dete, a podriguje gore nego bilo koje musko, i to ne gleda dal ima neko u kuci, bez pardona.... Al se raspisa ja... Al malo mi je lakse (na jednom forumu sam pisala o problemima sa sveki, napale me zene kako sam ja dosla u njenu kucu i kako hocu da je izbacim....) A ona dala pare samo za sazidanu kucu (isto kao i za starije sinove), a mm i ja od nasih plata (i kredita) uveli struju, grejanje, vrata, prozori, komplet kupatilo, izolacija, placanje kredita, cekovi, placanje svih komunalija, podigli sprat (ona u zadnjih god dana da po 2000.3000 za hranu). Hvala joj za te pare sto je dala za sazidanu kucu i sto daje i toliko za hranu (da ne misli neko da sam nezahvalna za to), ali i ja ulazem u tu kucu, nije samo njena jer zaboga dala samo za gole zidove...
|