Queen Lady
|
IZVORNA PORUKA: suzyyy E ova tema je izduvni ventil. Moja svekrva ne da me iritira vec ne mogu da je gledam. Al trpim je zato sto sam fina i kulturna 😂. Dolazi nakon mesec dana da vidi unucad a zivi 1 km od mene i kaze gde su babina sunca 🙄🤔 tu vec mi postaje muka. Kad je slava dodje mi drugi dan ruca i ode. Ja imam klince od 1 god i od 3 god. 2 dana slavimo i po 3 postave imamo dnevno. Znaci ubijem se kao krava od posla i jos gledam decu na to sve , a kad je zovem da mi dodje pomoci kaze ona meni joj bole ovo bole ono mozes ti to snajka sama mlada si ... 🤨 sve bi to bilo ok da bi ona otisla cerki koja ima 2 matora konja od 17 i 18 god spremila komplet slavu , kad sam ja dosla ona nosi pred mene panaiu i kaze meni joj snajka evo ja dosla da pomognem kako ce njena cerka muka sama da spremi slavu. I kako covek da podnosi takvu zenu kakooo??? Da li je stvarno istina ili nije, ali je TACNO 100% Čujem da ti se sin oženio, i ćerka udala!!! Nego kakva ti je snaja? Da čujem... - Ma ćuti draga. Ne dao Bog nikom... Takvu osobu još nisam srela. Ne da sinu disati. Ujutru on gospođi nosi doručak u krevet, kao da je carica. To u nju gleda kad govori, ma kao da je opčinjen s njom. A ne sme da mrdne bez nje ili je neće pitati. A da kupi nešto što se njemu sviđa dok ona ne kaže... samo može da sanja o tome. Juče ga zatekoh kako usisava. Kod mene nije znao ni kako usisivač izgleda. Najviše me pogodi što snaja stida nema. Preda mnom se cmaču i u krilo mu seda pa ja moram, stara, da skrećem pogled. Svašta čovek doživi, ali da ću dočekati da mi sin bude papučar - ni u snu nisam mogla da sanjam... - Šta ćes draga moja, takve dobrotvore vazda spopadaju rospije, nego kakav ti je zet? Sagovornici se popravi raspoloženje, nasmeja se, te s ponosom poče: -E Bog me počastio sa zetom. Da znaš kakav je to čovek i kako je pazi, ama samo bih sedela i gledala tu ljubav i sreću. On ti draga ujutro ustane pa joj doručak napravi, odnese u krevet, kaže nek se odmori, vazda nešto po kući radi. Da vidiš kad ona nešto priča, pa se on smeje, a on ti u nju gleda kao da su joj umesto zuba zlatnici, sav se topi. A kako je poštuje, nigde bez nje ne ide, il' joj kaže ako ide negde, vidi se da je čovek ozbiljno shvatio brak. Ne bi ti on nešto kupio bez nje... Sve nju pita ''dušice, hoćemo li ovo, možemo li ono, sviđa li ti se...'' Ništa njemu nije teško ni u kući joj pomoći, usisa, opere sudove. Pa malo, malo, pa je poljubi, te je štipne, u krilo stavi, a ja onda , kad vidim kakav je to čovek i kako je voli, sve bih plakala od sreće...
|