vbojana
|
Na slavi kod ujaka od mm.. on rekao prije 12 dodjite, mi dosli u 11 ipo. Iako sam ja rekla mm da on ide, a da cemo mi doci posle, kad mali ruca. Ali ne, idemo svi zajedno, pa ce nas on vratiti do 2. Ok. Ionako ne volim da sedim puno na slavama, pogotovo ne sa malim detetom. Ali eto svekrve... Ne pita da li treba nesto da pomogne, odma skopala dete da ga nosi, klasika, ne da nikome drugom ni sekund. I on se unervozio, spava mu se..mm kaze (vise sebi u bradu), ona- neka ga.. i tu vec 1h, ajde odvede ga ona, naravno, u sobu..i zaspe 5 min.ali posto se zena dere, probudi se. I ja udjem i kazem, evo vec skoro 1, mi moramo da idemo, u 2 da ruca.. a ona skoci, pa sto mu nisi ponela, daj da mu ja za cas spremim..ja kazem ne, idemo. Ona ne slusa, ide po krompir i mrkvu i guli. Svekar joj kaze sta radis to, a ona kao evo da mj spremim..tu ja puknem. Jesam li rekla 50 puta da idemo!! Ona ostavlja, i kaze " a je l"? (?!???) I mm joj tu kaze kao jesam li rekao da idemo, kuci ce jesti itd.. neprijatna situacija. Tu ujak malo ubrza, da rucamo, iako nisu svi dosli u 12, i ja se osecam krivom sto su zbog mene pozurili. Zar ja treba da poremetim svoje dete i sebe, jer neko ne moze da dodje na vreme. Na kraju krajeva, kod nas se na slavi niko ne ceka. Muzu sam kuci svasta rekla, cuti kao popi*an.
|