Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: vbojana . I on se unervozio, spava mu se..mm kaze (vise sebi u bradu), ona- neka ga.. i tu vec 1h, ajde odvede ga ona, naravno, u sobu..i zaspe 5 min.ali posto se zena dere, probudi se. I ja udjem i kazem, evo vec skoro 1, mi moramo da idemo, u 2 da ruca.. a ona skoci, pa sto mu nisi ponela, daj da mu ja za cas spremim..ja kazem ne, idemo. Ona ne slusa, ide po krompir i mrkvu i guli. IZVORNA PORUKA: vbojana Odemo do njih, oni navale da daju bebi da jede ono sto je svekrva za njih kuvala, ja kazem ne, a mm cuti. I ona vec krece da ga hrani, ja opet ne.. IZVORNA PORUKA: vbojana ili me prekida sa " ja sam mojima davala, danas sve nesto novo "... IZVORNA PORUKA: vbojana Odemo do njih, oni navale da daju bebi da jede ono sto je svekrva za njih kuvala, ja kazem ne, a mm cuti. I ona vec krece da ga hrani, ja opet ne. IZVORNA PORUKA: vbojana Pa radi se o tome da ona NE SLUSA, radi po svom, i ne ne zeli da ga uspava, svaki put je rasprava sa njom oko toga- zasto sad kad sam ja tu, neka ga jos malo.. pa tako i ovaj put. Ne tera je niko da ga ona uspavljuje i ni da bilo sta radi, vec ona sve hoce po svom. Ako kazem da cemo ici kuci da ruca, zasto se mesa, ako nas vec domacin ne zaustavlja, razume covek da imamo bebu i da ne mozemo sedeti ceo dan na slavi. IZVORNA PORUKA: vbojana Mi svaki put moramo njoj dete da otimamo iz ruka da bismo ga uspavali, pa onda ajde kao ona ce.. O hrani da ne govorim, vec sam pisala o svemu tome. i td i td. Znaci petlja se gde joj nije mesto. Ako ja kazem nije vreme da dete jos pije mleko aman nema sta ti detetu da dajes mleko i sl. Ja razumem babe, ali u danasnje vreme kad su deca alergicna ne daje se deci svasta da jedu odjednom, ne dao Bog da dete dobije neku reakciju. Ovde ce me Rosita i te kako podrzati i sve majke cija su deca alergicna na nesto. Ne petljajte se u hranu i u vreme spavanje mog deteta. elem, kod nas bili neki radnici mesecima na salasu i kaze jedan "jaoo pa kakvo je to dete nikad je nismo culi da place" pa nisu je culi da place jer su sve detetove potrebe podmirene na vreme. Ne kenjka jer joj se spava jer je uspavana na vreme pre nego sto krene nervoza, ne kenjka sto je gladna jer je nahranjena PRE pocetka nervoze i td i td. Znaci nema sta ko da mi se petlja u rezim. Sve ovo je cisto nepostovanje.
|