|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
28.1.2013 23:42:35   
Verolina
IZVORNA PORUKA: mamamikka

Evo zašto sam požalila verolininu svekrvu:

IZVORNA PORUKA: Verolina

A zetovi i snaje su ti koji posvadjaju bracu i sestre, kad su ovi dovoljno glupi da to dozvole. Moj muz zivi sa svojom majkom 38 godina i sad ja treba da mu objasnim kakvi su njegovi otac, majka i brat, kao da on to do tada nije znao. Pa da mu kazem da ni na sahranu ne dodje roditeljima jer mu nisu dali dinara za svadbu. A pri tom ni da im spomenik ne podigne jer mene nisu lepo prihvatili. Strasno! Dali su zivot bicu koje ja neizmerno volim, za to ce dobiti bar pristojan spomenik i postovanje za zivota.

A nešto kasnije nazvala svekrvu svetlećim praset_om i šepurila se po forumu kako je ponizila.. Ma ako tako poštuješ i ostale ljude u životu svaka ti čast. nemoj da me pogrešno shvatiš, ali šta bi rekla tvoja zaova da zna kako joj mati nazivaš? Ozbiljno, možda bi i ti bila srećnija kad bi imala mekši stav o svekrvi? mislim- to što je posvađana s kozmetikom ok, ali možda ona hoće da bude u trendu? Ona je sama, zar ne?

Kako ti nemas pojma o cemu pricas. Ta fora sa svetlecim praset_om je iz filma Balkan expres i uopste se ne odnosi na moju svekrvu niti sam je tako nazivala.
Hoce da bude u trendu? Zeno, sad stvarno pocinjem grohotom da se smejem. Idi popij pivo, nemas blage veze o cemu pricas. Trebalo da procitas dve godine teme unazad da bi shvatila ko je moja sveki. Inace, za osobu koja konta materijalnu stranu problema prethodnih zena poprilicno ti dobro ide posao Samaricanke. Daj da te upoznam sa mojom sveki.user posted image Ha ha ha...e to bih volela da vidim.user posted image
Ponasas se kao dete koje mora bilo kako da vrati udarac, a zaista, ali zaista pojma nemas koga nazivas sirotom zenom. Moja sveki je umesto dobar dan zasluzila lopatu u glavu (daaaaaaaaaaaaaa, jako sam ozbiljna), pa sam ja opet resila da se zezam.
Inace, ja nemam rodjenu zaovu, ali imam ih od muzevljevih tetaka. U kucu moje svekrve nisu ulazile dok se ja nisam udala, a sad odavde ne izbijaju. Nadam se da si shvatila sta ti zelim reci.
I idi popij pivo, bre. Ili limunadu. Dobices bore razmisljajuci o toj mojoj "sirotoj svekrvi"sm=smiley36.gif]user posted image user posted image
P.S. Bei 83 nema potrebe da objasnjavas moju "sirotu sveki". Ona je jako dobro upoznata sa njenom "jadnom neshvacenom personom"user posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 28.1.2013 23:44:51 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 1051
28.1.2013 23:55:52   
Verolina

IZVORNA PORUKA: mamamikka

Ona je sama, zar ne?

Ne. Nije sama. Ima muza, dva sina, snaju, ogromnu familiju, jos zivu majku...i voli samo sebe, decu i mamu. Ostalima bi posluzila arsenik u pilecoj corbi. I jos samo jednu stvar kazes za moju sveki insistiracu jako da se upoznate.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 1052
29.1.2013 0:08:00   
zece
a kako da ja postuvam mojata svekrva koga sekogas mi go govore toa oti ne sumsposobna deca da imam a mene dusickata mi znae samo kolku mie tesko oti nemam deca oti se spremam za vto podgotvuvam dokumentri za preku drzavata

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1053
29.1.2013 0:17:26   
Mariya
`Ajte vi pisite o svekrvama, umesto da se prepucavate...

Mi smo za vikend slavili muzu rodjendan. Moja svekrva je ispekla 3 vrste slanih pogacica, skuvala supu, ispekla rolovano pile i naravila rusku salatu, pa sve to donela kod nas. Moj muz napravio kolenice, narucio tortu. Ja sam samo napravila kupus salatu. I posle se svekrva zahvali na gostoprimstvu, kaze rucak je bio super, a ja joj rekoh "pa Vi ste ga skuvali"user posted image user posted image Jes`luda zenauser posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1054
29.1.2013 0:26:18   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: zece

a kako da ja postuvam mojata svekrva koga sekogas mi go govore toa oti ne sumsposobna deca da imam a mene dusickata mi znae samo kolku mie tesko oti nemam deca oti se spremam za vto podgotvuvam dokumentri za preku drzavata

Zece, drži se i pokušaj da izbaciš iz glave sve negativne ljude, znam da nije lako, ali moraš user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1055
29.1.2013 0:27:14   
imperial
I moja je baš u tom fazonu,sve nam da i još se zahvaljuje,ja mislim da je takvih malouser posted image ,a da ima groznih to je strašnouser posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1056
29.1.2013 0:32:52   
dunja RR
I moja je kao Mariyina i imperialina, divna rekla bih ;)

Svima ugađa više nego sebi, toliko da vrlo često ide i na svoju štetu (vrhunac je skorašnja saobraćajka kada je krenula sa svojih 70 na godišnjicu mrti svekrovoj sestri, busom po noći za BG, put od 400 km, pa onda seljobusom posle Avale, da bi se vratila isto veče), ali to je ona ..

Sada nam spremila paket sa klopom jer nismo uspeli da dođemo za Božić user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 29.1.2013 0:34:37 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 1057
29.1.2013 8:49:21   
nata11
Zece a jel to cuje mozda tvoj muz? A ona ocigledno nije sposobna da razmislja kad lupa takve gluposti.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1058
29.1.2013 9:50:50   
Štetica
Au ala ste se zahuktale u raspravi....
Sve nas ponekad svekrve isteraju iz pameti,ali nemoze ni jedna sa sigurnoscu da tvrdi da i mi to njima isto neradimo,svesno ili nesvesno.
Verka daj da udruzimo svekrve,i da postavimo skrivenu kameru,to bi bila senzacija. Moja je u fazonu da cim vidi neke tablete pita cije su i za sta,i sledeca izjava je da je i njoj dr to prepisao. Pre neki dan je za Femaru pitala a odakle ti ovi lekovi,ja kazem kupila,rekao mi dr,a ona ce na to,ovo sam ja trebala da pijem letos ali mi bilo skupo da kupim. user posted image
Slarko sam se smejala sa mm,mozda mu je mama pod stare dane resila da rodi batu ili seku pa joj treba stimulacija.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1059
29.1.2013 10:53:14   
ivanarepova
Najnoviji biseri moje SVEKI ... “nadi‘ ime detetu po djeveru ili zavi“ i tapse mog muza po ramenu ja sam se samo slatko nasmejala i. jos uvjek se smejem provali dana... NEA SANSE ...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1060
29.1.2013 11:37:32   
MarijaBg
Ne pisem ovde cesto, jer me sve manje dotice ponasanje moje sveki, jednostavno ignorisem sve sto mi ne odgovara...
Nemojte toliko da se primate na glupe i zlobne komentare zlih svekriva, to je moj savet! Ako ne mozes sa njima, pridruzite im se (bar naizgled). Ne ocekujte da vas vole, jer nikad nece, takvi likovi vole samo sebe! Godinama sam se borila sa njom (protiiv nje) i skontala da je tako samo gore, jer do njenog mozga nista ne dopire, a na razumna objasnjenja, ona postaje jos nerazumnija, jer ne prihvata da nije u pravu (a svim silama se trudi da istera svoje). Tako da sam joj 2-3 puta kad je zaista preterala vrlo pristojno sa sve persiranjem objasnila da necu progovoriti vise u zivotu sa njom ako ne spusti loptu. Vrhunac je bio kad sam se porodila sa prvom bebom, mama je dosla da mi pomaze (sveki nam ne bi skuvala rucak ni u ludili, a zivimo kuca do kuce) a ona je toliko podbadala i provocirala, bukvalno da je otera, smisljala pakosti i naredjivala mojoj mami kako i sta treba da radi, da sam na kraju pukla (tek posle 20-ak dana)...
Ne mogu ni da pisem sta mi je sve radila dosad, evo primer: porodila sam se i posle 11 dana nam dolaze komsije da vide bebu, jer zive u Nemackoj i nece biti tu do leta. Ajd ok, prihvatim ja to nekako... Kaze sveki: MPORAS da skuvas rucak, posluzenje, kafa i tako to user posted image Ja kazem, apsulutno mi ne pada na pamet, skuvacu kafu, ako budem u stanju! Ona: ali, sramota, red je, i tako u nedogled... Ja prosto kuliram. I onda ti ljudi dodju, dodje i ona i zasedne i ceka da ih sluzim, ne pada joj na pamet da ona bar kafu skuva...
Poenta price je da se sa njom vise ne opustam, nemam nikakva ocekivanja, ali sve radim po svome, na njene glupe komentare ne odgovaram, jednostavno se pravim da nisam cula. A gluposti ima za izvoz: ako sam ja bolesna, ona je 100 puta bolesnija, a nikad nema jadna para da kupi lek, sve zna kako sta treba da se radi (verujte da sve sto uradi, uradi naopako), a kad treba nesto stvarno da se uradi, npr napravi torta: jao, ja to ne znam, ti to mnogo bolje radis... Dovoljno je reci da ja sama spremam celu slavu(pa cak i u visokoj trudnoci), jer sve bolje radim, a nju uvek u vreme slave nesto jako zaboli... Neuredna je, bezobzirna, tracara, stravicno lenja, zavidna i pakosna, hipohondar, laze preko svake mere i maltretira sve koji joj to dozvole (ukljucujuci mog jadnog svekra, dusu od coveka). Ali ja sam je takvu prihvatila, jer nemam nameru da menjam ponasanje i ukazujem na greske zeni od 60 godina... Ponasamo se kao komsije i to je to. Hvala Bogu da ne zivimo u istoj kuci, i da smo finansijski samostalni (cak mi njima dajemo) jer to ne bih izdrzala ni 2 dana.
Ako mi treba da cuva dete, nije problem, hoce, ali nikad-nikad joj nije spremila hranu, znaci uvek joj dajem sito dete ili skuvam pa ostavim, ona nema nameru da se zaista brine o njoj, samo se igraju... Cak zaboravi da joj da vodu, pa moram da je opominjem stalno... Jedini put kad smo je zamolili da nam spremi rucak da imamo kad se vratimo sa puta, jer dolazimo u vreme Natalijnog rucka, ona nas ladno ispalila, pa je mm otrcao u restoran i uzeo klopu. A ja stalno nesto spremam i njima uvek posaljem bar kolace... Ali neka, svekar obozava kolace, a njega volim kao oca.
Sad sam pred porodjajem, prosle nedelje mi je dete bilo bolesno, ja bolesna, mm radi, bas mi je bilo tesko, nije se ponudila bilo sta da pomogne, pa joj ja bez pardona odnesem dete da se igraju i da je malo proset_a, da bar malo odmorim. Isto tako sam mrtva ladna kupila vunicu za prsluk i haljinicu za N i odnela joj da strika, nisam je ni pitala (jer stalno prica da ce joj nesto istrikati, pa se posle pravi luda). Kad se porodim, peglace mi bebine stvari, uopste je necu pitati user posted image I mnogo je bolja kad je tako malo uposlim, valjda onda ima manje vremena za smisljanje pakosti user posted image
Kad bih ja primala k'' srcu sve sto moja izgovori, zavrsila bih u ludnici. I slusala bih njene savete jedino da sam mentalno retardirana user posted image
Eto, opustite se i ne dozvolite da vam svekrive uticu na zivot, vasa porodica ste sad vi, vas muz i deca ako ih imate, njima je to verovatno najveci problem - sto vise nisu na prvom mestu svojim sinovima i sto oni sad vise slusaju misljenje zene nego majke... Moja je godinama govorila mm kad god se posvadjaju: Ja ne znam sta je sa tobom, potpuno si se promenio odkad zivis sa M, kao da se drogiras ili si u nekoj sekti user posted image
E da i moja mene hvali na sva usta, kako sam najbolja snaja, najbolje kuvam, najbolja majka i zena, ma savrsena user posted image Teska joj ljubav, uuuuhhhhh

< Poruku je uredio MarijaBg -- 29.1.2013 11:42:37 >

(odgovor članu ivanarepova)
Direktna veza do poruke: 1061
29.1.2013 11:43:26   
MarijaBg
Auuu, koliko sam ispisala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1062
29.1.2013 12:13:50   
Olga75
ne znam , stvarno nisam pametna , mozda je problem do mene da svekrvi ne trazim zamerke , sigurno ih ima ali mene bas briga za to , moj muz i moja cerka je vole a ja je postujem , zena ima 70 godina a zivotni vek u Srbiji je 72 tako da je tu kraj price
a citala sam vde svasta : zena ne zna da cita pa se kupa mlekom za telo ili se maze onim cudom za tusiranje , daje cerki koji dinar vise nego sinu , hrani unucad smokijem i kojekakve " gadosti "
iskreno , briga me zivo za probleme za svekrvama ali mi nije jasno zasto mlade , prave , zdrave zene , koje imaju " ispunjen " zivot cunjaju za svekrvama i sablaznjavaju se zaostalim svekrvama
one zive u grob ne mogu , odgajile su nam te nesretne muzeve koji su sad od kako su se ozenili sokirani svojim mamama i njihovom : nepravednoscu , skrtoscu , gluposti , i blahblabla
i nemoj da se neko nadje prozvan i uvredjen , briga mene za tudje svekve i snaje
ja svoju postujem , svekrva kako se namesta necu biti
i tako
pricam u prazno

< Poruku je uredio Olga RR -- 29.1.2013 12:16:25 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1063
29.1.2013 12:25:04   
MarijaBg
Olga user posted image user posted image user posted image
Ja sve razumem, bolelo je i mene sve sto mi je radila, ja mlada, neiskusna, odrasla u porodici punoj ljubavi, svi se samo ljubimo, grlimo, a svadjamo iskreno i glasno, ravnopravni u odnosima, a kod njih u porodici pravi hitlerovski matrijarhat user posted image ... Verujem da je strasan problem kad zivis sa zlom sveki, ali iskreno, mislim da odrasli ljudi ne treba da zive sa roditeljima, cak i pre braka, cim krenes da zaradjujes svoj dinar, treba graditi samostalni zivot. Smetaju oni nama, ali pita li se ko smetamo li mi njima?
Dok nisam skontala da nema razloga da uopste obracam paznju i da nije na meni da ispravljam krive drine... Sad mi je super, cak stalno ubedjujem muza da se ne raspravlja sa njom i da je vise postuje, tj nedopustivo je svadjati se sa sveki pred detetom, jer sva deca vole babu i tako i treba da bude user posted image Nikad joj necu reci da joj je baba zla vestica i da deda Mraz ne postoji user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1064
29.1.2013 12:34:05   
Cindarella
Evo,i ja moram da se oglasim malo,bas me je danas steglo razmisljanje.
Kako se polako priblizava dan D,razmisljam kako da joj saopstim,(a da izbegnem svadju),da ovaj put ne zelim povojnice odmah po izlasku iz porodilista.Doduse,nisam ih zelela ni prvi put tako rano,ali me je zatekla nespremnu.Sa M sam izasla iz porodilista u cetvrtak,a vec u petak smo imali prvu povojnicu.Ne racunajuci najblize,jer to nikada ne bih zabranila,zaista.I tako su nam se redjale svaki drugi dan.U to spada kuvanje rucka,sedeljke po ceo dan,svi bi oko bebe,ja bih da dojim,jos se nismo ni mi uhodali kako lici.
Zamerila sam joj to prvi put,njen odgovor je bio-A kako ja nekome da kazem da ne moze da dodje sada da vidi bebu?
Stvarno nisam pametna sta da radim...

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1065
29.1.2013 12:39:45   
MarijaBg
Olga, moju niko ne voli user posted image
Cind, evo ja sam imala identican problem i lako sam ga resila! Kazem: ja necu i svima recite da sam tako rekla... Ona kuka kako je sramota i da tako ne moze, ja kazem: moja sramota, necu i tacka! Onda se ona naljuti, duri se danima, ja kuliram i opet budemo super user posted image Ona ispadne fina svekriva, ti zla snaja (veruj da ti niko nece zameriti) i gotovo... Tako je bilo i za mladence, ja lezim u krevetu, alo u kuci, malo u bolnici, smem samo do wc-a, a ona dize frku da treba da se slave mladenci, ma da, vazi. Moj zivot - moja pravila, njen zivot - njena. Pa nek maze ako voli i sanitar na kosu, nikad joj necu nista reci, a ocekujem da i ona mene postuje, ali posto ne moze da cuti, pravim se da je ne cujem user posted image

< Poruku je uredio MarijaBg -- 29.1.2013 12:40:44 >

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 1066
29.1.2013 12:39:46   
Olga75
Marija , ime lepo user posted image
mislim da je osnovno u svim odnosima pa i sa gnusnom svekrvom razgraniciti sta su problemi a sta je ono sto me nervira i to je to
problemi su ako je tu neka : bolest , bezobrazluk prema svima ( ne moguce je da je ta zena sa svima ok a samo samnom je grozna , onda je ili ljubomorna - patologija ili ja ne percipiram dobro - patologija ili mi se cini
ako voli vise cerku ili sina ili koga god vise od mene to je ok ( moja obozava moju jetrvu , logicno , moju jetrvu poznaje vise od 20 godina dok je ova jos bila klinka amene zna tricavih 10 godina ali je sam vec onda imala neko iskustvo sa kojekakvim ljudima - moracete da se slozite , nije isto kad nekog poznajete od njegova 17 , ona je prva mom sincicu , njoj je ovo neko rano iskustvo sa nepoznatim svetom i kad nekog poznajete od njegove 25 - ona je odrasla zena i susretala se sa raznim ljudima
problem je kad svekrva ostavi dete odd 3 - 4 godine samo u stanu i to nije samo : snajka me nevoli nego je problem jer dete je beslovesno i moze svasta da bude
i tako
a to sto sveki pojede moju masku za lice je samo pozitivno , znaci da joj otvaram nove vidike u njenoj 70 -oj user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 29.1.2013 12:44:35 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1067
29.1.2013 12:40:46   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Štetica

Verka daj da udruzimo svekrve,i da postavimo skrivenu kameru,to bi bila senzacija. Moja je u fazonu da cim vidi neke tablete pita cije su i za sta,i sledeca izjava je da je i njoj dr to prepisao. Pre neki dan je za Femaru pitala a odakle ti ovi lekovi,ja kazem kupila,rekao mi dr,a ona ce na to,ovo sam ja trebala da pijem letos ali mi bilo skupo da kupim. user posted image

Ha ha ha hauser posted image Sunce ti zezeno.user posted image
Ja svoju svekrvu ne mrzim. Mislim, da se razumemo, ni ne volim je, ali joj ne zelim lose stvari. Samo ona je takva da ako joj ne kazes i ne zaustavis je nastavice da pravi haos, gluposti, razdor i svadju. I onda ja moram da kazem, ali se trudim da nadjem zabavan nacin da to uradim, pa onda samo grmolji na mene, ne iznosi to van kuce. A da ume da iznese ume. Mislim, ne znam koliko miliona puta nas je obrukala. Ona ne preza da kazes majci da joj je dete ruzno ( i to istoj zeni po nekoliko puta, pa je meni ta zena rekla da zavezem svekrvi jezicicinu da joj je ne bi iscupala), ne preze da se smeje zeni u facu nakon sto je cula da osoba ima kancer, ne preza da na slavama svadbama i ostalim manifestacijama pravi takve skeceve da muz i ja u zemlju propadnemo, ne preza od toga da ne da parce pohovana mesa detetu od dve godine , ali ce pola sata kasnije time nahraniti macku. Prosto je takva osoba. Ali ujedno je i M. mama i on je nije birao, ali ja jesam njega, tako da zivim sa obe cinjenice.user posted image Mi i kad se za par meseci odvojimo i dalje ce biti isto, ja to znam i pomirila sam se sa tim, samo sto joj necu makar facu gledati svaki dan. I zato mi se kosa digla na glavi kad neko spomenu "sirotu svekrvu". Ona nije sirota ni u jednom smislu te reci.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1068
29.1.2013 12:42:01   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Olga RR

a to sto sveki pojede moju masku za lice je samo pozitivno , znaci da joj otvaram nove vidike u njenoj 70 -oj user posted image

user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1069
29.1.2013 12:47:17   
Cindarella

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Olga, moju niko ne voli user posted image
Cind, evo ja sam imala identican problem i lako sam ga resila! Kazem: ja necu i svima recite da sam tako rekla... Ona kuka kako je sramota i da tako ne moze, ja kazem: moja sramota, necu i tacka! Onda se ona naljuti, duri se danima, ja kuliram i opet budemo super user posted image Ona ispadne fina svekriva, ti zla snaja (veruj da ti niko nece zameriti) i gotovo... Tako je bilo i za mladence, ja lezim u krevetu, alo u kuci, malo u bolnici, smem samo do wc-a, a ona dize frku da treba da se slave mladenci, ma da, vazi. Moj zivot - moja pravila, njen zivot - njena. Pa nek maze ako voli i sanitar na kosu, nikad joj necu nista reci, a ocekujem da i ona mene postuje, ali posto ne moze da cuti, pravim se da je ne cujem user posted image

Moja je malo,hm..cudna po tom pitanju. Kada je M imao tri meseca,jedan dan smo resili da odemo do mojih,kod bake i deke. Sveki je dosla svadljiva,dal' joj je bio takav dan,nemam pojma,i rekla da mi ne mozemo da idemo sada nigde,sta ako neko pozove i najavi se da bi dosao da vidi bebu?Lepo sam joj rekla,ako slucajno neko pozove,reci da dodje sutra,ne vidim nikakav problem.Ili daj meni telefon,ja cu reci. Tu su se ona i mm zakrvili,i ona nam je zabranila da odlazimo kod njih gore.Eto,sve zob jedne povojnice.Naravno,niko nije pozvao,ali zato mi nismo dosta dugo pricali. Ja jednostano vise ne znam kako da joj se obratim,a da ona ne digne nos,ili ne napravi svadju.

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1070
29.1.2013 12:55:16   
daca77
Kuc kuc u drvo, ja nemam ovih problema...nismo uopste bliske, ali se i ne mrzimo...

Direktna veza do poruke: 1071
29.1.2013 12:57:30   
MarijaBg
Cind, moja se identicno ponasa user posted image Ihaha koliko je samo puta umirala, govorila da joj ne dolazimo na grob kad umre i da joj se vise u zivotu ne obracamo, tj ovo je sve govorila mm, meni kao ne, ali je uvek i mene izbegavala daaanimaaaa.
Ali tek kad sam ja prestala da se primam na fore i da se drzim svog stava po svaku cenu, ali bez svadjanja, ako ona pocne sa svadjom, ja joj kazem: ne pada mi na pamet da se svadjam sa vama, molim vas nemojte da pocinjete, to je moja odluka i tacka!!! I sad sve redje pravi takve scene, skontala je valjda da nista time ne dobija user posted image

Direktna veza do poruke: 1072
29.1.2013 13:00:29   
Cindarella
Ma,nadam se najboljem.Vidimo se u maju ovde.user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1073
29.1.2013 13:40:29   
Štetica
Verka nemrzim ni ja moju,daleko od toga,ali jednostavno me ponekad zatekne nespremnu na biserne ideje,jer je zena relativno mlada 53godine ima. Ali pomirila sam se sa tim,jednostavno takva je i kraj. Niti cu je ja uciti necemu niti joj traziti da se menja,njen zivot njena stvar,a mesanje u moj zivot nedozvoljam ni mojoj majci pa sigurno necu ni njoj,koliko god to nekome zvucalo okrutno.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1074
29.1.2013 13:56:34   
nata11
Olga lako tebi kada ce tvoja uskoro na onaj svet, ta da kazem ja sto je moja 52 godina sto znaci da ce a zivi jos 20 user posted image user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 29.1.2013 14:00:17 >

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here