Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 21:41:36
|
|
|
|
nata11
|
Bea, sveki se danas vratila klasicnim namirnicama, sarmi i crnom luku Pih nista od smeha i poprave raspolozenja za veceras
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 21:49:34
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Bea, sveki se danas vratila klasicnim namirnicama, sarmi i crnom luku Pih nista od smeha i poprave raspolozenja za veceras Ha ha ha ha...ide duga nedelja. Ajde da vam dam motivacije. Mi smo se pre pola sata vratili od mojih. Posto je caletu bio rodjendan i imendan, a to se uvek obelezava, moja mama je poslala svasta da ponesem kuci, jer smo jutros culi da sveki nece doci iz sela do sutra, pa da ne kuvam . I mi kuci, kad onooooooooooooooooo-svetlece prase Salim se, ipak, samo moja sveki, koja drzi macku u krilu i sa stavom Kruele priupita: Je li V. , sta , prestala si da pusis, a? Mislis da ces da zivis duze ili mozda ti to zbog trudnoce? I na to cu ti ja: Dobro vece , "staramajko" (hahahha, ladno sam joj to rekla), hocete li da se zasladite posle te gorcine sto vam lezi na jeziku? A ona ce ti meni: Ja ti nisam ni stara ni majka! A ja njoj: Pa i da ste stari, ne vidi se zbog silnih maski koje stavljate na lice i jedete ............tu se diskusija zavrsila, jer je poludela i pocela da grmolji!!! Sledi njeno otvaranje folije i cackanje torti prstima koje je pre toga drzala na macku. Moj muz je to video i uzeo onu tacnu i zafrljacio je na sred dvorista. Rekao joj je da vise u zivotu nece pojesti nista sto ona spremi. Stvarno je odvratno. Stvarno. ...e sad odoh ...
< Poruku je uredio Verolina -- 27.1.2013 21:50:29 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 21:57:45
|
|
|
|
mamamikka
|
hm.. ironija i cinizam nisu isto i ti bi to kao neko ko se bavi književnošću trebalo da znaš. i malo je gadan način na koji se obraćaš majci svog muža. da se ja i tako ma i mnogo blaže obraćam mojoj odavno bi završile sve razgovore. sirota žena
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 22:02:27
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: mamamikka hm.. ironija i cinizam nisu isto i ti bi to kao neko ko se bavi književnošću trebalo da znaš. i malo je gadan način na koji se obraćaš majci svog muža. da se ja i tako ma i mnogo blaže obraćam mojoj odavno bi završile sve razgovore. sirota žena Jadna ti. Stvarno mi te zao. Pa ti onda stalno cutis zeno?
< Poruku je uredio Verolina -- 27.1.2013 22:03:18 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 22:05:55
|
|
|
|
boba 11
|
ovde svaka diskusija prerasta u zakljucavanje teme-nego jel znate vic ko je tu tu je -ono kad je zena se udala pa joj muz objasnjava pravila kuce
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 22:06:55
|
|
|
|
Verolina
|
Jok? Koji je to vic? Sto se tice diskusija, tu si u pravu, nazalost.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 22:09:24
|
|
|
|
boba 11
|
pa ne znam ga ako se neko seti nek mi napise u temi vicevi za dobar dan-hvala
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 22:13:36
|
|
|
|
ivanarepova
|
IZVORNA PORUKA: boba 11 IZVORNA PORUKA: Verolina Ivanarepova, ti jednog dana obavezno pitaj snajku sta ces da radis u svom zivotu i kome ces sta da das. Nemoj da propustis da ti snajka izvrsi raspodelu dobara. I to cisto da ne bi ta ista snajka tvoje dete nazivala beskorisnom razmazenom cerkicom koja zavisi od mame i tate. Bolje ti to spreci na vreme. evo npr ovo mi ne lici na zdravu diskusiju pa ti to nazovi kako hoces-meni lici na neko cinicno izlaganje nekog svog stava kao da poznajes tu osobu i znas iz par ostova kakva je ona npr ,ili bilo koja od nas .Ok ima dobrih stvari koje pricas al prelistaj sta si sve rekla meni licno neke stvari smetaju,sto ne zanci da podrzavam takodje i neke druge stvari-nikad ne bih rekla da nekom necu dici spomenik ili slicno ali to nije razlog da nekome prognoziram buducnost.Toliko za sad o ovome BOBA... suvisno je raspravljati s nekim ljudima koji daju neke svoje “SVETE“ savete .... tako da pametniji popusta
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 22:19:02
|
|
|
|
ivanarepova
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: boba 11 IZVORNA PORUKA: Verolina Ivanarepova, ti jednog dana obavezno pitaj snajku sta ces da radis u svom zivotu i kome ces sta da das. Nemoj da propustis da ti snajka izvrsi raspodelu dobara. I to cisto da ne bi ta ista snajka tvoje dete nazivala beskorisnom razmazenom cerkicom koja zavisi od mame i tate. Bolje ti to spreci na vreme. evo npr ovo mi ne lici na zdravu diskusiju pa ti to nazovi kako hoces-meni lici na neko cinicno izlaganje nekog svog stava kao da poznajes tu osobu i znas iz par ostova kakva je ona npr ,ili bilo koja od nas .Ok ima dobrih stvari koje pricas ali prelistaj sta si sve rekla meni licno neke stvari smetaju,sto ne zanci da podrzavam takodje i neke druge stvari-nikad ne bih rekla da nekom necu dici spomenik ili slicno ali to nije razlog da nekome prognoziram buducnost.Toliko za sad o ovome Ali maco ovo je moj stav. Izvini, ali ne vidim da je ista ironicniji ili gori od "maminih i tatinih cerkica" i "zeta koji treba da dize spomenik". Da , ironican jeste i ne vidim zasto ja ne smem da koristim ironiju? Koliko su mene naucili ironija nije vredjanje. Naprotiv, ja ironiju koristim kao oooooooodlican izvor humora i to je humor koji najvise volim da cujem kod ljudi. A moje neslaganje se najbolje predstavlja ovom ironicnom vizijom buducnosti. I? Ne vidim potrebu da se pravdam zbog svojih reci. Nisam prekrsila ni jedno jedino pravilo ovde, sem nekog umisljenog da svako sa svakim treba da se slozi. Toliko o tome VEROLINA NEVIDIM NI JA POTREBU DA SE TEBI JA PRAVDAM ZBOG SVOJIH RECI ... tvoje uvrede su jedno a STAV ZADRZI ZA SEBE ... Izgleda da te vredja to u vezi razmazenih cerkica PA DA TI NISI JEDNA OD NJIH ... ???
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 22:21:15
|
|
|
|
nata11
|
Vero i nama se to stalno desava i jos gore, dodju gosti jedemo i ona upadne i ispruzi se ispred svih i prstima uzme parce mesa ludilo. Boba ja sam cula skoro to pitacu koleginicu pa pisem sutra, valjda ce se setiti.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 22:22:12
|
|
|
|
ivanarepova
|
IZVORNA PORUKA: boba 11 ovde svaka diskusija prerasta u zakljucavanje teme-nego jel znate vic ko je tu tu je -ono kad je zena se udala pa joj muz objasnjava pravila kuce boba upravo tako
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 22:23:35
|
|
|
|
ivanarepova
|
IZVORNA PORUKA: mamamikka hm.. ironija i cinizam nisu isto i ti bi to kao neko ko se bavi književnošću trebalo da znaš. i malo je gadan način na koji se obraćaš majci svog muža. da se ja i tako ma i mnogo blaže obraćam mojoj odavno bi završile sve razgovore. sirota žena
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 22:40:06
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: ivanarepova ... Izgleda da te vredja to u vezi razmazenih cerkica PA DA TI NISI JEDNA OD NJIH ... ??? Micika moja, ja svoju svekrvu izdrzavam, od nje dinara nikad nisam uzela, niti cu. A moja buduca snaja nikada nije dinara uzela od moje majke, a i da jeste, meni to ne bi smetalo. I pises konstantno velikim slovima. Na koga se ti to deres? I ja se uopste nisam uvredila
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 22:41:12
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Vero i nama se to stalno desava i jos gore, dodju gosti jedemo i ona upadne i ispruzi se ispred svih i prstima uzme parce mesa ludilo. To je stvarno odvratno. Moja prebira prstima po mesu da nadje dobro parce. Ali , nazalost, to je majka moje ljubavi, ne mogu je likvidirati nikada u totalu iz svog zivota. I necu. Samo zbog njega
< Poruku je uredio Verolina -- 27.1.2013 22:48:12 >
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 22:55:30
|
|
|
|
zece
|
za zal i mojot dever e takov razmazen od ovie tuka sto ziveat so mene jas mojata svekrva ne ja podnesuvam voopsto takvo sebic no covece nema videno vo zivotot tolku da e protiv mene neznam uziva da me nervira da se mesa vo se i tamu kaade sto treba i tamu kade sto netreba ne ja sakam voopsto i ne ja podnesuvam voopsto neznae dva zbora muabet da naprave koga bi imala jas nekogas snaa sigurno ne bi bila kako nea
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.1.2013 23:27:51
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Verolina I jednom bih volela da ljudi ovde shvate suprotnu rec kao ATAK NA STAV, A NE ATAK NA LICNOST. medjutim, to necete nikada nauciti dok ne naucite sta znaci rec diskusija, a rec diskusija nije isto kao slaganje po svim stavkama. I eto ja vam sad tako prepametna velim, da se potrudite da naucite da diskutujete, jer to ozbiljno razvija vijuge i kvalitet licnosti. Ni sama ne bih umela ovo bolje da srocim.Tako sam ja stradala na mnooogim temama,sada samo uglavnom citam,jer prosto ne mogu da verujem sta ponekad procitam i koliko se ne slazem sa svim i svacim na mnogim temama ali ne ulazi mi se u raspravu jer videh da od toga vajde nema...poznata je ona narodna umotvorina koja kaze da Bog svima uzme pamet i kaze uzmite sad ciju god hocete ,svi bi opet uzeli svoju......a sto se svekrve tice moja je i dalje super,moj m.je jedinac,pa i sa te strane nemam problema a i da nije verovatno bih opet bila mirna jer sam miroljubiva zena ...
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 28.1.2013 22:15:48
|
|
|
|
bea83
|
Ja opet ko padobranac, al neko nazva Verkinu svekrvu "sirotom ženom" pa sam morala da puknem od smeha Verka kad ćeš shvatiti da je ovo borba protiv vetrenjača?
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 28.1.2013 22:40:37
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Ja opet ko padobranac, al neko nazva Verkinu svekrvu "sirotom ženom" pa sam morala da puknem od smeha Sto se ti smejes mojoj sirotoj sveki? To nije lepo. No no
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 28.1.2013 22:50:48
|
|
|
|
jovana13
|
mene ova tema mnogo zabavlja narocito verolinina sveki kad bi svekrve znale sta mi pisemo ovde ne smem ni da pomislim,mada moja zna misljenje o njoj
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 28.1.2013 22:52:57
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha moja bi pomislila da se pise o Eviti Peron. Ipak ona sebe visoko kotira.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 28.1.2013 22:53:04
|
|
|
|
Dani.kv
|
A ha
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 28.1.2013 22:56:23
|
|
|
|
Sesilija 83
|
pozdravlja vas moja sveki koja je zaboravila da stavi kvasac i pecivo u krofne....ali ih je ispekla i posluzila nas diiiivne su kao kamenje
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 28.1.2013 22:59:32
|
|
|
|
Verolina
|
Ma Sesil, znas li sta bi moj muz na to rekao-nista nije kao mamine krofne Zube lomim, al' kevu volim
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 28.1.2013 23:15:58
|
|
|
|
mamamikka
|
Evo zašto sam požalila verolininu svekrvu: IZVORNA PORUKA: Verolina A zetovi i snaje su ti koji posvadjaju bracu i sestre, kad su ovi dovoljno glupi da to dozvole. Moj muz zivi sa svojom majkom 38 godina i sad ja treba da mu objasnim kakvi su njegovi otac, majka i brat, kao da on to do tada nije znao. Pa da mu kazem da ni na sahranu ne dodje roditeljima jer mu nisu dali dinara za svadbu. A pri tom ni da im spomenik ne podigne jer mene nisu lepo prihvatili. Strasno! Dali su zivot bicu koje ja neizmerno volim, za to ce dobiti bar pristojan spomenik i postovanje za zivota. A nešto kasnije nazvala svekrvu svetlećim prasetom i šepurila se po forumu kako je ponizila.. Ma ako tako poštuješ i ostale ljude u životu svaka ti čast. nemoj da me pogrešno shvatiš, ali šta bi rekla tvoja zaova da zna kako joj mati nazivaš? Ozbiljno, možda bi i ti bila srećnija kad bi imala mekši stav o svekrvi? mislim- to što je posvađana s kozmetikom ok, ali možda ona hoće da bude u trendu? Ona je sama, zar ne?
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 28.1.2013 23:17:58
|
|
|
|
Dani.kv
|
Na kontu toga... Naljutila se prosle godine moja mila mama na mene, pa duva i nece da me pita da joj izprzim przenice vec kao uzela ona sama. Isekla hleb, ugrejala ulje i tako przi... Dolazi s tanjirom u dnevni i bogorada kako to moze da bude meko i ukusno nekom a ona polomi zube? Svi glupi a ona pametna. Ja cutim i smeskam se a muz kad je video zgranuo se. Pobogu mama!!! I tako
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?