jance -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (6.1.2013 17:28:31)
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: jance ovo je kao "njen" Bozic, iliti Bozic koji slavi po mom svekru, jer mm i ja, i njegovi brat i sestra slavimo onaj prvi. [sm=zmeden.gif] Tvoj svekar je bio pravoslavac, a vi ste katolici, protestanti? Ne kontam? Kako je moguce da tvoj svekar slavi pravoslavni, a njegova deca katolicki Bozic? I da se razumemo oko tog Bozica, Bozic je jedan, razlikuju se kalendari. Da mi je muz druge veroispovesti, a ne pravoslavne, ja bih sigurno postovala sve praznike koji donosi njegova veroispovest, ali isto tako bih trazila da se postuju i moji. I tu nema ljutnje. da, sory, da pojasnim. mm i njegova porodica, kao i ja smo krsteni baptisti, i bozic slavimo po protestantskom iliti katolickom kalendaru. i moj pokojni svekar je bio baptista, ali je slavio i pravoslavni bozic, zbog njegove porodice. svekar je umro pretprosle godine, i njegov stariji sin a moj dever, i njegov mladji sin a moj muz su nastavili da slave onaj bozic koji je porodica i do tada slavila. nije uopste stvar postovanja, da je moj muz u bolo kom trenutku pozeleo da slavi pravoslavni bozic, nebi se ni najmanje bunila. a moja svekrva je slavila prosli bozic, zasto zeli i ovaj nisam pitala, niti sam oko same proslave pravila pitanje, samo sam podrzala Anonimnu u misljenju da se ne planiram zaduzivati do guse samo da bi ona imala astal saren ni za prvi bozic ga nije bilo.
|
|
|
|