jance -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (13.12.2012 13:28:34)
|
dobro je da imas takvog muza, to je blagoslov. moja nije dojila ni jedno od svoje troje dece, odma je bez razmisljanja presla na dvotrecinsko.. ja sam se patila sa dojenjem i izmlazanjem 4 meseca, dok mi je ona svaki dan suflirala da odustanem i da dam dvotrecinsko i da se ne patim. kad sam pocela da dohranjujem, onda sam bila kriva sto dajem detetu "skupo" mleko kad lepo mogu da mu dam jeftino i tako u krug. sve u svemu, podrska ravna nuli... ja mogu to da razumem, oni su u familiji uvek isli linijom manjeg otpora, takvi su i do sada, ali ja bas nemam taj obicaj. dok nisam sigurna da sam uradila ama bas sve sto je u mojoj moci, ne odustajem. a za ishranu uopsteno, tu smo se tek glozili zestoko. sad je makar tu odustala. pita me ako ona iz nekog razloga mora da nahrani Ogija (sto se nije desilo najmanje 3 meseca) i tako uradi... ali smo morali da se "ubedjujemo" jedno vreme na temu " pa mi to tako nismo radili". vec sam valjda na taj komentar i oguglala [sm=smiley36.gif] samo je lepo zamolim da mi onda da sve njene antibiotike, lekove, kreme, kolor TV, mobilni...
|
|
|
|