RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

mihi -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.10.2012 11:04:50)

Mene je moja juče iznervirala zove i nešto me pegla bezveze i meni ništa ne kaže a starijem sinu je već izdala naredbu da dođemo na slavu obavezno. E ja onda kažem mužu. Slušaj ove godine ćemo da slavimo napraviću ručak za kumove i moje roditelje a sledeće godine širimo i zovemo širu ekuipu. E muka mi je više svake godine ista priča. Ovo je teže za mene ali nema veze nismo mi mali imamo svoju kuću, mm otac je umro i počinjemo mi da slavimo.

boba 11 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.10.2012 11:26:27)

Mozete Vi slobodno da slavite,moji svekijevci su zivi ali mi slavimo u svojoj kuci.Na rucak idemo kod njih a vecera je za moje roditelje i kumove i neki uzi krug rodbine.Pitali svestenika on odobrio oni se nisu bunili i sad slavimo.Tako je najbolje kad imas sredstava i zivaca .Meni je bilo najteze kad sam se porodila pre tri godine u junu a slava u oktobru,ali pomogli su mi svi.Cak mi sveki odnese sudove da opere u masini,da se ja ne mucim[sm=jezicek.gif]

boba 11 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.10.2012 11:27:11)

IZVORNA PORUKA: Macaki

deverova zena je jetrva, a muzevljeva sestra je zaova.

Uvek brkam ti pojmovi[sm=smiley36.gif]

mihi -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.10.2012 17:28:29)

Dok je svekar bio živ išli smo kad slava padne vikendom, pri tom oni nemaju druge goste osim nas. Sad sam rešila da ja slavim u svojoj kući a svekrva nek slavi u svojoj i kraj. Ma nije mi teško mama će mi pomoći, nešto ću ja kolače i torte naručim i eto.

boba 11 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.10.2012 18:04:52)

To je moja pokojna baba radila mojoj mami ,svake srede sa pijace dovuce neku komsinicu oko 8 sati na kafu mojoj mami.[sm=smiley29.gif]Ja bi moju ubila

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.10.2012 18:09:35)

Pa ako im se druzi , nek ih vode kod sebe kuci!
A ludim od tih sto sedaju na decije stvari u garderobi u kojoj su malopre brisali autobusko sediste....[sm=smiley7.gif] jos kad im kazes ispadnes "babaroga", fan staklenog zvona i ostale gluposti.[sm=hudicek1.gif]

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.10.2012 18:14:09)

Zašto bi iko u tuđoj kući sadao na dečiji krevet pa u bilo čemu? [sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.10.2012 18:15:51)

Da se seljacki izrazim - A?[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.10.2012 18:21:23)

Pa osim ako sveki ne reši da se isprsi i kupi vam veći stan i plati dobrog arhitektu da ga sredi i opremi da... Ako bi se pak isprsila za gorepomenuto, možda bih je i poslušala... [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (9.10.2012 11:41:54)

Dobro se slazemo , malopre je svratila i donela mi ciniju sa cvarcima od divlje svinje [sm=smiley36.gif] kaze malo su tvrdji , e zivote zabavan si [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (9.10.2012 11:43:22)

Ja ću se samocitirati [sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Slažemo se odlično. Ona mene slaže da sam joj draga, a ja nju slaaaažem u mislima pod neke vence i florove sa natpisom "poslednji pozdrav". [sm=smiley27.gif]

Ljuuubaaav, ljuuuubav je toooooooo... [sm=smiley1.gif]

mihi -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (9.10.2012 12:13:15)

Slažemo se odlično. Ona mene slaže da sam joj draga, a ja nju slaaaažem u mislima pod neke vence i florove sa natpisom "poslednji pozdrav". [sm=smiley27.gif]

E lude ste stvarno[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (9.10.2012 12:59:48)

IZVORNA PORUKA: ribizla

Dobro se slazemo , malopre je svratila i donela mi ciniju sa cvarcima od divlje svinje [sm=smiley36.gif] kaze malo su tvrdji , e zivote zabavan si [sm=smiley36.gif]

daj meni cvarke od divlje svinje[sm=jezicek.gif]

lanajelena -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (9.10.2012 13:24:10)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Ja sutra idem kod moje i to bez mm na sedam dana,javljam utiske kad se vratim [sm=jezicek.gif],prvo cu joj cim stignem uvaliti decu jer moram na devojacko [sm=smiley1.gif]

Stigla sam,fenomenalno sam se provela,da sam ostala jos koji dan ubedila bi me da se doselim tamo,ujutru skuvana kafa,spremljen dorucak dok cuva decu kuva rucak,priprema veceru a ja za to vreme spartam sa jetrvama po gradu,ma sve najbolje o mojoj sveki,da mi pozivi jos sto godina [sm=bravo.gif]

madre -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (9.10.2012 13:54:47)

IZVORNA PORUKA: ninicak

Pa ako im se druzi , nek ih vode kod sebe kuci!
A ludim od tih sto sedaju na decije stvari u garderobi u kojoj su malopre brisali autobusko sediste....[sm=smiley7.gif] jos kad im kazes ispadnes "babaroga", fan staklenog zvona i ostale gluposti.[sm=hudicek1.gif]

ja iz tog razloga ujutru skidam posteljinu sa bogijevog kreveta i stavljam prekrivac[sm=smiley1.gif] ne volim cak ni on da skace po krevetu u stvarma koje su za napolje, a kamoli neko drugi.

madre -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (9.10.2012 13:55:44)

LJ, bas si nedostajala[sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (9.10.2012 13:59:54)

IZVORNA PORUKA: ninicak

Da se seljacki izrazim - A?[sm=zmeden.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Yag -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (10.10.2012 8:59:04)

IZVORNA PORUKA: mihi

E lude ste stvarno[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Lol lude ste skroz al vas razumem upotpunosti[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

M.mama -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (10.10.2012 13:02:46)

Kao da je nemam, svekrva je samo na papiru. Hocu reci da je ostavila mm kad je bio malen.

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (10.10.2012 13:27:55)

M.mama [sm=smiley13.gif]

M.mama -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (10.10.2012 13:33:41)

Al zato mi svekar legenda...[sm=smiley1.gif]

sanjalica978 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (24.10.2012 21:02:01)

Ja nemam pojma kakva je moja. Upoznacu je tek za vikend.
Dolazi nam u goste.

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (24.10.2012 22:36:27)

sanjalice, srecno!

ja sa mojom u poslednje vreme imam bas otvoren odnos. sto bi znacilo da joj govorim otvoreno kako se osecam.

adulence -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (25.10.2012 10:33:44)

moja sveki i ja se fino slazemo ona je relativno mlada tako da nema bapske fore,voli da mi kuva , to dobro radi i ja juako volim da jedem to sto ona spremi,e sada jatreba za mesec i po da se porodim pa cemo videti kako ce se dalje ponasati...

Olga75 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (25.10.2012 10:48:24)

mojoj svekrvi je danas rodjendan [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>