Yula -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (3.10.2012 22:12:53)
|
Ne znam da li sam vec ovde pisala o mojoj sveki, ali ako je jos jednom pomenem nece biti viska, zasluzila je. Ja se odlicno slazem sa mojom Mickom, to je jedna toliko dobra zena, kakva se retko srece. Velika mi je podrska, a i ja njoj. Od kada sam se udala za mm kupila mi je vise stvari nego sto sam sama sebi. Kad god odemo do nekog komercijalnog centra ona me smori da kupim nesto, a mene mrzi da probam stvari i uopste mrzi me da idem u kupovinu. Prvih meseci braka, kada je bila sa nama, donosila nam je dorucak u krevet, kroasane, jogurtice sa probioticima i cedjene pomoranzde [sm=smiley36.gif] Mada, ne znam da li se to moze nazvati doruckom jer tada nismo ustajali pre podneva. [sm=jezicek.gif] Ako samo pomislim da mi se nesto jede, tu je vec sutra na stolu. Nije da se nikada nismo posvadjale, jesmo, ali to smo sve brzo izgladile, jer mi preko zime zivimo zajedno, to mu dodje nekih 4-5 meseci, pa dodje i do razmirica, ali to je vise zbog nekih nebuloza, jer ona zna da davi malo vise o politici a imamo razlicita vidjenja pa kada me smori, ja puknem i pocnem da deklamujem, a imam malo direktan nastup pa je mozda cak i uvredim, nenamerno [sm=smiley13.gif] Ajd to i nekako, ali glavni kamen spoticanja nam je moj svekar koji je slogiran vec 21 godinu i naporan je za medalju, pa kada vise ne znamo kuda cemo pucamo jedni po drugima. Uglavnom, mislim da ona zna da je volim, rekla sam joj to mnogo puta do sada. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|