RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 13:50:42)

Slažemo se odlično. Ona mene slaže da sam joj draga, a ja nju slaaaažem u mislima pod neke vence i florove sa natpisom "poslednji pozdrav". [sm=smiley27.gif]

Ljuuubaaav, ljuuuubav je toooooooo... [sm=smiley1.gif]

nina26 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 13:54:23)

Jao Marince ja bih poludela da mi to uradu[sm=hudicek1.gif] To je cista ljubomora! Razumem ja da se svi bore za naklonost deteta i da svako voli da cuje kako njega dete najvise voli od cele familije, ali ne po cenu majcine patnje, stvarno nema smisla[sm=lev.gif]

anajid -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 13:56:28)

IZVORNA PORUKA: marince

Anajid i ti i ja cemo biti svekrve,ali nikad ovakve

Ma daj molim te,meni to ponasanje nije uopste jasno.Dodje mi da je pitam "Sta pokusavas?".Samo eto sreca daleko smo,retko se vidjamo a i mm je uvijek na mojoj strani,mislim i njemu to smeta,pa joj zbritvi sta ima.

branki* -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 13:57:03)

cist bezobrazluk i glupost!!!

anajid -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 13:57:59)

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Slažemo se odlično. Ona mene slaže da sam joj draga, a ja nju slaaaažem u mislima pod neke vence i florove sa natpisom "poslednji pozdrav". [sm=smiley27.gif]

Ljuuubaaav, ljuuuubav je toooooooo... [sm=smiley1.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Jesi luda,puknucu od smeha!

branki* -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 13:59:53)

[sm=jezicek.gif]ja sad ovo citam!homonimi,homonimi!

Jugoslavija -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 14:08:26)

IZVORNA PORUKA: nata11

Spomenuste zimnuca moja je otisla u goste pa ja pakujem povrce i zimicu (ajvar mi ne pada na pamet da kuvam neka dodje pa neka ga kuva). Ali ce zato oabvezno kao i uvek kad bilo sta napravim da upadne u moju kuhinju uzme i deli rodjacima. A sto svaki dan menja misljenje i price, kako vetar dune to je pa tek druga prica. I da ima veoma zanimljivu filozofiju: ocekuje se da joj placas sve racune naravno a onda ti ona kupi jednu majcu od 300 dinara i narednih 6 meseci svima prica kako ti je kupila majcu, nema veze sto ti njoj placas racune svaki mesec po 5.000.

I moja deli zimnicu i sve ostalo sto ja napravim. A kad mojoj mami nesto treba onda dize nos ako joj nesto dam. A ja ni tu majicu od 300 dinara ne dobijem. Ali, zakljucak, sve u svemu, boli me uvo. Njoj u sopstvenoj kozi nije lepo, pa neka radi sta hoce.
Ono sto me je iznerviralo jako skoro i tada je zamalo nisam odrobijala je sledece; Moj brat zaradi neki osip, nateknu mu limfne zlezde, ode na ispitivanja, nije rubeola, jetra ok, krvna slika ok i zakljuce posle ispitivanja da je neki virus protrcao, oborio mu imunitet i sve proslo za nedelju dana. Medjutim, moja svekrva pocne da ide za mnom i da prica kako to nije naivno, kako su to znaci smrtonosne bolesti (inace je zena posle dermatoskopije jos 4 puta isla na dermatolosko da ih ubedjuje da nesto sa njenim mladezom nije ok i izbacili su je poslednji put napolje. Trebalo je i da je prebiju sto se mene tice). Kap je prelila casu kad je on dosao kod mene i ona mu rekla da se bolje ispita jer mladi bas cesto umiru. Svasta sam joj rekla-da ide da se leci, ali mentalno, posto je njena glava najbolesnija itd. Da li je moguce da neko moze da bude toliki idiot. Moj brat se smejao, jer je on vec dooooooooobro poznaje. Mislim da i muskarci drukcije reaguju na nebuloze od nas. A da, nju inace uopste nije briga kad neko mlad umre, nego to samo pojaca njen hipohondrizam i onda ga nadrljamo u kuci od njene kuknjave kako nesto nije u redu. Ako cuje da neko ima tumor i njoj odmah jedan iskoci, ako neko dobije grip onda odmah kuva tone cajeva i nesto je pecka u grlu, ali ako vidi da neko pece papriku i kuva paradajz, eeeeeee to vec nije zarazno i prenosno.[sm=hudicek1.gif]

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 14:11:56)

Jedna mudra žena, psiholog, kog kojeg sam se lečila od hroničnog svekrvizma, rekla mi je da eleminišem sva maligna "tkiva" iz svog života, makar i hirurškim putem. Ako mažete kremice na kancer, on će samo još više da buja, jedino što će da miriše na Loreal. Kanceri od ljudi se odseku naglo, malo se zračiš pozitivniom energijom neko vreme, ali bitno je da opasnost ukloniš. Kancer se najbolje uklanja postavljanjem na svoje mesto, među ostale kancere, iskrenim na*ušavanjem i pokazivanjem izlaznih vrata.
Pokušajte. Ja sam bila fina, pa nije valjalo, počela sam da objašnjavam i da molim, ali je rezultiralo time da svekrvica ubeleži u spid dajling broj urgentnog centra pa se nakon svakog mog "molim vas da ne radite to i to" ona hvatala za srce (prvo je morala levom rukom da podigne sisu [sm=jezicek.gif]) i glumila umiranje, a na izdisaju šaputala "recite svima da sam vas volela." [sm=smiley36.gif] Takve manipulatore treba samo naglo, ne gubite vreme kao ja, a i terapeuti su skupi. Ali sam sad bar normalna. Osim kad nisam. [sm=smiley16.gif]

lanajelena -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 14:11:57)

Ja sutra idem kod moje i to bez mm na sedam dana,javljam utiske kad se vratim [sm=jezicek.gif],prvo cu joj cim stignem uvaliti decu jer moram na devojacko [sm=smiley1.gif]

Milojka [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ribica* -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 14:28:02)

Jaooo zene bas mi je zao sto imate takvu sudbinu sa svekrvama, moja je super, ali stvarno, nekad imam utisak da me je ona rodila, stvarno divna zena [sm=smiley1.gif]

Dona Summer -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 14:32:00)

c c c... bas su vam "zlatne" svekrve... Jugoslavija, ta tvoja zrela za otpad, ako je i tamo prime... Marince ti tvoju da isamaras da dodje sebi. Moja svekrva zivi na spratu iznad i ne mesa se mnogo, jeste u pocetku ali sad ne... a kad dete dodje videcemo.

Meisje -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 14:33:11)

Jao i moka isto,svuda prica kako sam ja bolja od njenog sina

Kugla12 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 15:39:16)

Nikako se ne slazemo, samo se podnosimo.. Ispostavilo se da je najbezbolnija varijanta da se vidjamo jednom mjesecno na kafi, rucku ili slicno , za to vrijeme se smjeskamo jedna drugoj i fine smo i eto tako... Izdrzi se nekako.. [sm=smiley36.gif]

NadaR -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 16:31:25)

Auu, Ptičice , pa stvarno je užasna . [sm=smiley19.gif]
Drži se. [sm=smiley31.gif]

milicicak -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 21:03:03)

Nisam ni znala da ova tema postoji, a danas mi dosla ko budali samar :)
elem, moja sveki je divna i carobna osoba koja sa nama nije razgovarala pola moje trudnoce jer mm i ja nismo isli kod zubara!!!?? U retkim prilikama kad smo se vidjali na svaku moju izjavu Kupili smo za bebu to i to, bilo super snizenje... komentar je bio Samo se vi igrajte!!!!!???? Uredno je najavila da bas nekako u vreme porodjaja ide u posetu rodjacima a meni ce ionako mama da pomogne ako bude trebalo!! A da ne pricam koliko je bila uvredjena sto je nismo konsultovali oko izbora imena!!!
Od kad se T rodila prema njoj se ponasa kao da je lutka za pokazivanje i setanje, komentare tipa Pa sto je presvlacis, nije se dovoljno u*rala!!!!!, Zasto bih prala ruke kad udjem u kucu, nek jaca imunitet!!!!! sam prestala da brojim
Al snajkina je osveta najsladja :) od kad je postala svesna sveta oko sebe T place kako je vidi :))) naravno da sam ja kriva za to al mi nekako bas milo i uopste me ne dotice :)
bas sam grozna :)

mlada_mama -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 21:05:07)

Moja sveki i ja kad se spojimo svi na[sm=smiley35.gif]ebu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
sveki je legenda, srecna sam sto je imam [sm=smiley1.gif]

ivanarepova -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (1.10.2012 10:02:45)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Nisam ni znala da ova tema postoji, a danas mi dosla ko budali samar :)
elem, moja sveki je divna i carobna osoba koja sa nama nije razgovarala pola moje trudnoce jer mm i ja nismo isli kod zubara!!!?? U retkim prilikama kad smo se vidjali na svaku moju izjavu Kupili smo za bebu to i to, bilo super snizenje... komentar je bio Samo se vi igrajte!!!!!???? Uredno je najavila da bas nekako u vreme porodjaja ide u posetu rodjacima a meni ce ionako mama da pomogne ako bude trebalo!! A da ne pricam koliko je bila uvredjena sto je nismo konsultovali oko izbora imena!!!
Od kad se T rodila prema njoj se ponasa kao da je lutka za pokazivanje i setanje, komentare tipa Pa sto je presvlacis, nije se dovoljno u*rala!!!!!, Zasto bih prala ruke kad udjem u kucu, nek jaca imunitet!!!!! sam prestala da brojim
Al snajkina je osveta najsladja :) od kad je postala svesna sveta oko sebe T place kako je vidi :))) naravno da sam ja kriva za to al mi nekako bas milo i uopste me ne dotice :)
bas sam grozna :)

TAKO TI JE I KOD MENE BAS JE VRLO STAROMODNA I GLUPA ALI STO ONA KAZE “OBISLA SAM JA SINE POLA SVJETA“ JER SE NJEZINA LJUBLJANA U KOJOJ JE DAVNOOOO BILA RACUNA KAO POLA SVJETA hahahahaha bas se slatko nasmejem SAD SAM TRUDNA I OCU KUPOVAT STVARI ZA BEBCA I ONA NNARAVNO CE SE UMJESAT ALI SAMO AKO JA TO DOPUSTIM JER LUJKA ZNA NAZVAT SINA I REC KAKO SAM JA OVAKVA ONAKVA ...GRRRRR LAJALA JE ZA SVAKOM A SAD KAD JE NJEZINA CERKA ZET I DJETE KOD NJE I SVEKRA NA UZDRZAVANJU SAMO CUTI A JA POKLOPIM hahaha neka neka svak svoje doceka . Mene ona da uci o finansijama aaaa ko da ucenik uci profesora nekim pravilima hahaha nista u zivotu nisu postigli nista ... NEKA SE PU*I

Verolina -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (1.10.2012 22:39:47)

Ja sam od moje prvo sizela i ludela, a posle toliko vremena sam naucila da je volim. Ona je toliko nenormalna da ne mozes da je mrzis. Novi higijenski trikovi koje ona koristi vec duze vreme, ali skoro uoceni od strane mene su sledeci:
Gel za tusiranje se koristi kao parfem. Fazon je u tome sto ona zna da je to gel za tusiranje, ali voli zena da mirise na lavandu, pa sta ima veze. Stavi malo pod usi, na tople tacke (jer ona zna gde se "parfem" stavlja[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]). Inace, ona maze usne Saljicevim losionom za strije, a aciklovir mast koristi za podocnjake[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
I kako da je covek ne voli[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (1.10.2012 22:51:58)

verolina [sm=smiley36.gif] sveki ti je stvarno legenda!

Verolina -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (1.10.2012 22:52:40)

Neodoljiva[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Claire -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (2.10.2012 0:11:51)

Srecna sam jer je retko vidjam, ali me uzasno nrevira od prvog dana. Sve je pokusala da nas razdvoji, mislim da je i kod vracara isla, ali joj nije uspelo. Suruje sa prvom zenom od mog muza, to znam posto su u istom mestu, a i sve se sazna kadtad. Ja sam se za svoju ljubav borila i izborila, sutra kad budem svekrva snaji cu da pomognem a ne da im kvarim, posto znam da ce i moj sin da bude srecan samo pored osobe koju voli.

ivanarepova -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (3.10.2012 10:25:18)

Tjesi me kad vidim da imaa UZASNNIH slucajeva ko kod mene.... STRASNO ZAMISLITE SOPSTVENOG SINA OGOVARA...

viking -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (3.10.2012 15:51:50)

Ivanarepova, molim te ne piši velikim slovima, to je protiv pravila foruma. Ok je reč dve ako želiš nešto da naglasiš, ali ne pola teksta.

Hvala [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Yula -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (3.10.2012 22:00:56)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ja sam od moje prvo sizela i ludela, a posle toliko vremena sam naucila da je volim. Ona je toliko nenormalna da ne mozes da je mrzis. Novi higijenski trikovi koje ona koristi vec duze vreme, ali skoro uoceni od strane mene su sledeci:
Gel za tusiranje se koristi kao parfem. Fazon je u tome sto ona zna da je to gel za tusiranje, ali voli zena da mirise na lavandu, pa sta ima veze. Stavi malo pod usi, na tople tacke (jer ona zna gde se "parfem" stavlja[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]). Inace, ona maze usne Saljicevim losionom za strije, a aciklovir mast koristi za podocnjake[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
I kako da je covek ne voli[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Nasmejala sam se od srca, kakav lik od zene.

Yula -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (3.10.2012 22:12:53)

Ne znam da li sam vec ovde pisala o mojoj sveki, ali ako je jos jednom pomenem nece biti viska, zasluzila je.

Ja se odlicno slazem sa mojom Mickom, to je jedna toliko dobra zena, kakva se retko srece. Velika mi je podrska, a i ja njoj. Od kada sam se udala za mm kupila mi je vise stvari nego sto sam sama sebi. Kad god odemo do nekog komercijalnog centra ona me smori da kupim nesto, a mene mrzi da probam stvari i uopste mrzi me da idem u kupovinu.

Prvih meseci braka, kada je bila sa nama, donosila nam je dorucak u krevet, kroasane, jogurtice sa probioticima i cedjene pomoranzde [sm=smiley36.gif] Mada, ne znam da li se to moze nazvati doruckom jer tada nismo ustajali pre podneva. [sm=jezicek.gif] Ako samo pomislim da mi se nesto jede, tu je vec sutra na stolu.

Nije da se nikada nismo posvadjale, jesmo, ali to smo sve brzo izgladile, jer mi preko zime zivimo zajedno, to mu dodje nekih 4-5 meseci, pa dodje i do razmirica, ali to je vise zbog nekih nebuloza, jer ona zna da davi malo vise o politici a imamo razlicita vidjenja pa kada me smori, ja puknem i pocnem da deklamujem, a imam malo direktan nastup pa je mozda cak i uvredim, nenamerno [sm=smiley13.gif] Ajd to i nekako, ali glavni kamen spoticanja nam je moj svekar koji je slogiran vec 21 godinu i naporan je za medalju, pa kada vise ne znamo kuda cemo pucamo jedni po drugima.

Uglavnom, mislim da ona zna da je volim, rekla sam joj to mnogo puta do sada. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>