jance -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (4.10.2012 8:47:57)
|
ladno je izjavila kako se ona ni neseca kako sam ja bila nesto jako bolesna [sm=zmeden.gif] pa naravno da se nesecas kad od 5 dana prosle nedelje 4 dana nisi ni bila kuci! ona je sada naravno uhvatila taj isti grip, ja joj dala sve svoje cajeve, fizioloski za nos i sve sto sam ja koristila, jer ona je naravno bolesna, ima cak 37,2 temperaturu i umire! i naravno, kad ja odvedem majstora dole da se igra, opla! odma joj je u krilu! pa zakrzljace detetu noge! kako dodje tako ga ti drzis u krilu... ajde da je to dole, pa njeno dvoriste (iako bi trebalo i da je i moje) njena pravila. ali sinoc dodje gore na kafu, i sat vremena koliko je bila gore, celo vreme ga je drzala u krilu! ja sam ubijala mm pogledom a ovaj mufljuz nije reagovao. posle sam otisla u grad (druga tema, druga negativa), vratim se, mm gleda TV a ona OPET drzi majstora u krilu! napominjem, ovo gore sada vise nije njeno i nevaze njena pravila, ovo je moja kuca i vaze MOJA pravila! suzdrzala sam se ovaj put, ali sledeci put necu sigurno.... to nebi sve bio toliki problem, da majstor ni nezna da se igra sa igrackama, ja ga svaki dan najmanje 20 puta odvedem do kutije sa igrackama, i poigram se sa njim, da pokazem da moze lepo sa njima da se igra. jedino sto zna jeste da dopuzi do mene i krene da se njari da ga podignem na ruke. i to mu naravno nije dovoljno, nego onda krene da se penje po meni i po stomaku a to vise nije dozvoljeno!
|
|
|
|