marince1 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.9.2012 13:32:12)
|
Zadnjih nedelju dana starije dete nece da me pogleda,nece da dodje kod nas na sprat uopste,samo je sa njom. Kad ga poljubim place,kad ga zagrlim vristi,srce mi se cepa. [sm=smiley19.gif] Nije bio takav do sad,pokazivao ljubomoru kad je beba dosla,ali ne ovako... Elem ,teram ga ja da idemo kod mog tate,kog je on obozavao,a on kaze -necu, ja ne volim *****(mog tatu). -a koga volis? -samo ***** i **** (sveki i svekra) -nemoj sine tako,to nije lepo,ko te to naucio? -naucila me ****(sveki) [sm=smiley3.gif] Jutros ga molim da ide samnom u igraonicu,sa mu kupim slatkise,da mu kupim igracke,nece da cuje,histerise i kaze -ja tebe mama ne volim,volim samo ******** (sveki i svekra)Meni krecu suze i pitam ga zasto ,a on kaze ,naravno -to me ,(pogadjate,sveki) naucila . Popizdela sam,kakav je to nacin,i kazem joj ,jer znam da to lici na nju,to je radila drugom unucetu od cerke,a ona se kune da nije i zvala svekra da dodje kuci,jer se mnogo potresla. Cim je on dosao,pocela da place i da se trese,jer je bezobraqzna snajka napala i naravno srucili zajedno drvlje i kamenje na mene. Mm je na poslu,ali juce kad j cuo D. da to prica rekao je dA to lici na njegovu majku. Ja vise nemogu ovako,to je folirant nebeski ,gde ce joj dusa [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|