jance -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (4.9.2012 11:41:59)
|
uh kad bi krenula nebi mi cela strana bila dovoljna. nagomilalo se. nisam pisala davno. trudim se da ignorisem celokupnu situaciju, i bas mi je dobro islo dok je mm bio na godisnjem, samo sam jednom pukla i prodrala sam se na nju, ali za mesec dana to je super. e sad dva dana kako je mm na poslu a ja vec pucam po savovima. al me je danas zato iznenadila, obecava da ce da ode kod njene tetke na spavanje u grad vec od pocetka leta valjda i uvek ode na jedan dan, sutra ujutru vec zove da je pokupimo. sad je trebala da ide u cetvrtak da bi jutros cula kako je odlucila da je vec veceras odvezemo [sm=bravo.gif] jeeeee zitava 3 dana bez njenog: jooj ne mogu da ga gledam, joooj pa pasce, a da nije zedan? pa kakvi su to roditelji ni vodu detetu nedaju! [sm=hudicek1.gif] a za pripremu zimnice da ni ne spominjem. stalno prica : ja kad sam pravila, ja kad sam pravila, da bi za vikend od moje bake cula kako joj se hvalila da ona nikad nije stavljala zimnicu, sve sto zna videla je od njene mame, mm bake! a otprilike se krvnicki naljutila zato sto smo kompot od breskvi stavili u serpu na kuvanje sa krpom od dole i gore a ona je konstantno insistirala da umtamo svaku flasu u novine i da idu novine od gore i na dno. teska glupost, perfektno mi je sve jedno, ali ja sam tako odlucila, moja je zimnica i tacka! i konstantno suflira : a da stavite konzervans? alo, ako sam u startu rekla da necu, onda necu. i naravno, nista ona nije sigurna ali za sve mora da suflira. na kraju sam vec kod pindzura (4 stvar od zimnice) poludela i nisam joj uopste dozvolila da ucestvuje. ni da pomogne paradajz da secka. da i naravno, ima problema sa ledjima, ali dize majstora kad god je ovaj napolju najmanje 10 puta! iskreno, to sam rekla da me vise ne interesuje savrseno, ali samo da proba da mi se pozali za ledja, kako eto, ne moze da pripazi malko Ogija jer je bole ledja! da, i jovice, potpuno te razumem, zato smo i mi majstora prijavili za vrtic..
|
|
|
|