jance -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (14.6.2012 11:22:15)
|
kako se suzdrzavam i izdrzavam ni sama neznam, svaki dan mi tempira zivce na kvadrat! pre koji dan smo videli u Tempu krevetac - ogradicu na nekom ekstra popustu, a ja sviram o ogradici vec 3 meseca valjda, da bi konacno mm rekao kako mozemo da zamolimo zaovu da nam uzme na njenu EFG karticu na rate bez kamate pa cemo joj otplacivati. mi nemamo mogucnosti za tu karticu jer ja ne radim a mm nije prijavljen. zaova tu karticu ima ali je ne koristi, jednom nam je tako "kreditirala" registraciju, i rekla nam da ona ne koristi tu karticu ali da je eto ima pa da znamo. mi je zamolili, ona zena kupila, vratili se kuci, ja sva srecna pricam svekrvi kako smo prosli u Tempu, kako su hteli da nas zeznu za krevetac i tako to ali da smo na kraju ga ipak kupili i da sam sada mirna a i ona kad mora da cuva Ogija... mm odnese ogradicu gore a ona meni onako sapuce: vidis, tvoj muz uvek tako pljuje po zaovi, kako je skrtica i tako to a ona vam uvek tako pomaze [sm=zmeden.gif] ja sam je samo pogledala onako u cudu i skrenula temu. kao prvo: zaova jeste malko stipsa za neke stvari, to i ona sama priznaje , mm i dever je vecito za to zezaju, niko nju ne ogovara, ona zna sta ovi o njoj misle i naravno zna da sta god da kazu, uvek ce do nje prve doci kad im trebaju pare jer ih ona uvek ima, tako da tu koliko sam ja primetila za 4 godine braka, ljutnje nema. i ona zna sta ovi misle o njoj, u svakom slucaju to joj i kazu, a i ovo dvoje znaju njene granice i ne prelaze ih. tako da mi komentar uopste nije bio jasan, a nije mi bilo jasno ni zasto je to uopste rekla meni a ne svom sinu. na kraju krajeva tako si si ga vaspitala, mene sigurno neces cuti kako ogovaram svoje sestre, jednostavno sam tako vaspitana... poenta cele price jeste, po stoti jubilarni put: a zasto to sve pricas meni?
|
|
|
|