Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (29.5.2012 12:13:01)
|
Moja je toliko izgubljena da ja ne znam sta je sa tom zenom. Cini mi se da je i ovako rasejana, ali nisam ocekivala da bude toliko pogubljena oko deteta. Istina retko je vidja, ali ja sam mislila da je to zbog euforije, ali nije. Kod nas ima rampa na ulazu u zgradu i to kolska, naravno koristi se i za kolica svake vrste, bicikle... Ona je kolicima sa bebom krenula pravo na stepenice da tuda ide [sm=zmeden.gif] O tome da joj naopakoobuce po nesto nije vredno pomena. Samo bi je utopljavala i kada zahladni ona nas zove da pita da li smo detetu obukli carape. Nedavno je bilo oblacno i vetrovito, mada topao vetar i jedno 18 stepeni a ona mikaze zamotaj ti nju u cebe, duva. Pre neki dan, isto 20 stepeni ja joj dajem iznstrukcije ako hoce da je proseta sta da joj obuce (usvinjila se kasicom) i ona ladno pita da li da joj obuce trenerkicu preko one sto vec ima. Ja prvo nisam skapirala pitanje a njen mladji sin kaze pa naravno. On a, znaci dobro, da obucem preko ovoga [sm=smiley36.gif] i tako, ne mogu da nabrojim njene bisere. Ladno je cela familoja zeza. Kad su bili nedavno kod nas (i dalje 20 i vise stepeni) bili su na kupanju. Ona je nosa a njeni je podbadaju konstatacijama tipa, mokra joj kosa a oni ni kapu da joj stave, ili joj pipnu nogice pa konstatuju da su hladne a ova odlepljuje, pa da eto ja im govorim [sm=smiley36.gif] Naravno oni je samo loze jadnu, niko sem nje ne misli tako. Ima i pehova pa ce posle da ispadne da zbog toga necu da joj ostavljam dete. A nije, nego sto jovicaa kaze lakse mi je sa mojom mamom. A i smara me. Jbt kako ova pusti neki glas ona pita a sta joj je sad, a sta hoce i sve tako. Pa otkud znam ja. Jes da sam sa njom 24/7 ali prepoznajem samo neke reakcije. Ja uglavnom kazem verovatno joj je vruce [sm=smiley36.gif] Posebno me smara kada zove da pita da li nesto da joj kupi i sta. Pri tom ne pricamo o stvarima reda velicine krevetac, biciklo ili tako nesto vec neka krpa, igracka, sitnica. Pa ti si joj baba kupi joj i majmuna ako hoces. Dobro majmuna mora onda da drzi kod sebe kuci. ali sto se mene tice moze i da joj kupi sta hoce pa da donese i li da ostavi kod sebe kad dodjemo. Kupila joj je za tamo cebe, tanko ali veliko kao za matore, verovatno da moze da ga udesetostruci kad je pokriva [sm=smiley36.gif] e grozna sam bas.
|
|
|
|