jance -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (21.2.2012 9:56:58)
|
eh, zaboravih kako je bilo onomad kad sam je vozala svaki dan, i kad smo mi finansijski zavisili od nje i svekra. uglavnom, u nedelju ostavih mm kuci da odmori i reko ajd ja sa majstorom u Tempo da mu kupimo mleko, kaze mm i sveki je trebala nesto , hoces li je povesti? naravno da hocu. i sada, stizemo do parkinga, ja inace ne volim sa Scenic-om da se parkiram na uska mesta, vec sam ga jednom ogrebala, velik je, pa se obicno parkiram malko dalje gde ima vise mesta. a njoj je tesko da hoda, zadise se pa uvek gleda najblize mesto (obicno do pola vec zauzeto neki dzipom ili slicno). uglavnom, ja parkirala malko dalje (citaj u trecem redu a ne u prvom), idemo prema ulazu a ona mi pokazuje: vidis, to mesto sam ti rekla da mozes tu da stanes! ja pogledam a ono slobodno mesto fakat ali ga ja nisam niti videla niti sam nju cula kad mi je to spomenula. jaako ne volim to sufliranje, evo vidis tu, tu si mogla da stanes a pritom nema ni dana vozackog iskustva... no mislim da me je u tom trenutku sam Bog obdario gluvocom da nebi odreagovala. a osim toga evo vec trecu nedelju ili ja kuvam ili ja kazem sta ce da se kuva ako vec ona hoce da kuva. pocelo je tako sto je pocela da mi dolazi gore i da mi kuka kako nema nista u kuci i kako pojma nema sta da kuva. ja sam prvo cutala jer je obicno bila varijanta: jadna ja , sta cu, snajka hoce a ja nemam odakle. ali kad mi je vec puko film, onda sam joj rekla: slusaj, ja pojma nemam sta ti imas dole, znam samo sta ja imam ovde gore , mogu da ti dam ideje pa ti ako imas onda napravi, ako nemas - nemoj da pravis. necu da cujem : snajka je trazilia ili tako to... i tako sam ja pocela da dajem predloge ili da kuvam svasta nesto razlicito, a ne samo pilav o onaj njen zbrljikas (napravila si ga je sebi u subotu kad mi nismo bili kuci, i drago mi je da sam ga izbegla). a mm odusevljen i na sav glas hvali kako bas voli kad ja predlazem i kuvam, ili kad ja predlazem a sveki kuva [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|