RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

jance -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 13:40:31)

Lu, necu te streljati, pokusacu definitivno, to mi je mozda i srecnije resenje, mocicu konacno prvi put posle porodjaja da namestim krevet [sm=bravo.gif]
jesam ja razmisljala o tome, ali sam se bojala da ce ona opet skociti zasto na pod kad je hladno (to je vec jednom pokomentarisala bila inace, kako nema potrebe da ga stavljamo na pod dok ne puzi, pod je ipak hladan,)...

Olga75 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 13:45:17)

nema veze sa svekrvama [sm=smiley9.gif] ali kad krenu da se okrecu odguraju sve , ja sam M ostavila na par sekundi i pala je sa sve onim velikim perjanim jastukom , da nism stigla na vreme mogao je da je udavi [sm=smiley13.gif]
mozda je svarno bolje te jastuke poredjati oko kreveta kad bebu ostavljas malo , oni su mala cuda

nenja22 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 13:51:21)

e lepo se ja ismejas sta sam procitala, a sto to ne pise, nema veze...parodon odoh odavde [sm=smiley1.gif]

jance -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 13:53:12)

i ja cu sada biti off, ali cisto da napisem kako izgleda Ogi kad ja idem u kupatilo. (slikala bi, al sada spava) stavim ga u AS jaje, vezem, i uguram ispod luka one gimnastike pa sve to zajedno stavim na sred kreveta... za sada AS jaje nije uspeo da prevrne, a nije da nije pokusavao...

Olga75 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 13:55:18)

drago nam je Nenja sto smo te nasmejale [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 18:49:39)

jance, sto se prevrtanja tice, moj savet je da kupite podne puzle i stavite ga na pod pa neka se tumba do mile volje. nama je fizijatar tako savetovao, jako je dobro za bebe da budu na cvrstoj podlozi. tople su, lako se odrzavaju, a deca ih vole jer su sarene.

mihi -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 19:03:52)

Moja sveki je zvala u nedelju, sve vreme od kada je mm otisao me sazaljeva jao kako ces, jao tesko ti je.... Ja kazem nije strasno imam zenu za Milosa, Luka je veliki pomaze i on tu mi je mama koja uskoci kad treba...... Kaze ona jos malo pa se vraca, a ja poludela, i kazem joj da li je vama malo ili mnogo ne znam on se vraca 2. jula.... E odlepicu, pusti me na miru[sm=hudicek1.gif]

tanjica85 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (29.2.2012 9:26:43)

Zar je stvarno vredno nerviranja? neeeeeee....samo opusteno. na jedno uvo udje,na drugo izadje. [sm=smiley36.gif]

mihi -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (29.2.2012 9:48:41)

U pravu si Tanjice, trrenutno se iznerviram jer me davi da joj kažem kako mi je teško s mojom decom a nije, naiđu momenti ali to nije svakog dana i sve ide svojim tokom. A što kažeš na jedno uvo uđe a na drugo izađe i to je to.

tanjica85 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (29.2.2012 10:09:04)

imala sam ranije slicnu sitaciju. naucila sam da se kontrolisem i vise ne dozvoljavam nikome da me iznervira. brojim do deset i kao rukom odneseno (sto bi rekli na jednoj reklami). sve je super, ne kukam, ne zalim se. Ja sve mogu, ja sam super zena (iako sam svesna da nisam, al za druge (citaj svekrvu i muzevljevu rodbinu i te kako jesam). *osim na forumu. pokusaj s tom taktikom

Lu -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (29.2.2012 10:34:44)

Jao pa šta sve moja meni priča, kakve stvari ispituje...ali mene se to ne dotiče[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ja sam naučila prema određenim ljudima postaviti granicu, nevidljivi zid, i ne mogu mi ući u moje emocije[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Kad mi je rekla da sam djetetu dala najčudnije ime koje je ona čula, kako ga niko neće znati tako zvati, kako je svima smiješno, ja sam samo rekla a vidiš meni to nije bitno, jer mi stvarno nije bitno šta ona ili bilo ko misli o tome, i nema nerviranja, nema svađe[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ali nije to sad što je ona "svekrva" nego je eto takva osoba ali ja nju prije svega poštujem i cijenim isto kao što želim da moj muž poštuje moju mamu, pa kakve god da su i jedna i druga, uvijek mi je to na pameti.

mihi -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (29.2.2012 12:05:51)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]  Lu i ti si u pravu, nek priča šta god hoće ja radim onako kako ja mislim da je ispravno i kraj, ne bi valjalo da smo zajedno i da svaki dan moram da budem u navedenoj situaciji, ona je takva žena hoće da istera svoje po svaku cenu i to joj kod mm uglavnom prolazi, zato se ona tako postavlja i prema meni ali zar ne vidi da kod mene to ne prolazi. U svakom slučaju retko je i podnošljivo.

Anck Su Nmaun -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (3.3.2012 22:37:22)

Raskrstile danas za CEO zivot !!!!!!!!

Takvu zenu nikom da ne pozelim....!!!

vukosava -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (3.3.2012 23:46:12)

Moja je bolesna, 39.5 C.

crazymama -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (4.3.2012 0:08:28)

ja sam sa mojom opet super, dolazi svake nedelje kod mladjeg sina, pa i nas poseti, pijemo kafu, pravi nam pite, ne mesa se ni u sta, gledamo serije, sve u svemu, nemam na sta da se zalim... a jedno vreme je bilo zategnuto, jer je svekar hteo da nas zavadi, stoka... ja takvog svekra ne bi nikome pozelela, baksuz rodjeni.

Sanchy -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (4.3.2012 0:13:53)

Meni moja danas spremila komplet rucak,a na povratku iz kozmetickog salona kupila mi jagode[sm=smiley1.gif]...slazemo se super uvek i jesmo i zao mi je kada vidim da zene nalete na kojekakve baksuze[sm=smiley13.gif]

tanjica85 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.3.2012 12:21:08)

meni moja za vikend cuvala klince i jos mi skuvala za nedelju dana. [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]
posrecilo mi se. izgleda da sam ubola dobar vikend

MaryJane -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.3.2012 15:03:57)

Anouk, šta bi?????

Cunce -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (10.3.2012 2:59:10)

bolje nego sa kevom. keve mi!
al' opet razmisljam d'odem odavde. da se skucim sa dragim i detetom. hocemo nasu kucicu! dok se to ne desi, problema nemam. svekrva je zmaj! jedva je cekala zensko koje ce  joj pomoci da zavede red u kuci sa dva muskarca [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] mada je na putu i treci [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.4.2012 20:07:10)

Pre neki dan se čuli sa sveki preko skajpa. Pita kako je ovde, mi se požalili da je sve jako poskupelo a da ni mm ni ja nismo primini ni jednu platu od decembra. Pri tom joj ništa nismo tražili. Pomenusmo da su mojoj mami dan pre toga na pijaci tražili za "domaća" jaja 30 dinara po komadu. Danas me zvala da mi kaže kako je ona razmišljala i kako ona smatra da meni nije tako loše, i da ako su već jaja tako skupa, sa mojom kilažom ništa mi ne bi falilo malo manje da ih jedem...[sm=hudicek1.gif]

nenja22 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.4.2012 20:11:19)

ahahah, pardon gae :kez: sta se bunis, misli ti ona lepo i na zdravlje i na kucni budzet[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.4.2012 20:12:47)

Mogu samo da zamislim na šta bi život ličio da smo kojim slučajem pod istim krovom... Srećom pa nismo u istoj državi...

mama kukunka -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.4.2012 20:24:56)

Gae, ne se sekiral zbogradi zlobe via skype..sto rekla moja majka ''sa svekrvama se prica samo o naslovnoj strani Prakticne zene ( tada) '.. A za pomoc iz inostranstva nemojte da se libite da trazite..nek zna da treba da pomogne sinu i unucetu..ako nece- nek joj je prosto, samo mislim da ukoliko je u mogucnosti da pomogne, to joj je majcinska obaveza-treba da joj se da do znanja..prezivecete vi i bez njene pomoci, sve se prezivi, onda su i prava srazmerna obavezama..

Sanchy -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.4.2012 20:26:21)

Odlicno...i dalje...[sm=smiley36.gif]..da mi nije nje propala bih....ona je u penziji a mama radi tako da trenutno sveki nam je najveci oslonac[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (8.4.2012 20:29:09)

MK ti dade dobar savet [sm=smiley1.gif]
mada je i nenja u pravu [sm=smiley36.gif] sta se zalis?!!
prosiri osmeh za jos koji zub i zamisli da ga zarivas u taj tanak vratic ... pomaze! sveki mi ...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>