branki* -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (10.4.2012 13:50:11)
|
ja,prvo,pa u ovu temu! alexis,ko placa tu popravku auta?red bi bio da se ona isprsi i da joj vise ne padne na pamet da ih uzme da vozi.samo mi nemoj reci da vi placate kvar i da se nije ni ponudila da da bar deo novca!bas sam se iznervirala!mogu misliti kako je tebi puko film[sm=hudicek1.gif] mihi!sveki je prava negotinka!oni tamo jako paze na te pomane i grobljanske obicaje.moja je isto iz negotina,po ocu.da doceka goste i da bude domacica,to ne zna,a sve obicaje kad neko umre i narednih 250 pomana zna.eno je muzu na groblju digla mauzolej,zakupila i susednu parcelu da ima mesta za klupu,stolove,tuje....!i,jbt,zoves da cestitas unuku rodjendan,zeno,pusti sad groblja!eee,pera mi ide na usi! a,sad da ubelezim i ovu moju-vodila bozu napolje,ja rekla da dodju u pola 1 da jede,pa da spava.ona ga dovela u pola 2,sav kenjkav,jer mu se spava,jedva sam ga nahranila,plus mu davala smoki sa kikirikijem,a lepo sam joj govorila 100 puta da taj ne jede,jer se osipa od kikirikija.dosao sav crven,crven oko usta!besna sam!
|
|
|
|