maslackic -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (2.5.2012 21:51:26)
|
citam i dodje mi glupo da se zalim , ali nije nam lako [sm=smiley36.gif] mene moja tolikoo nervira da mi dodje nekad da joj glkavu nabijem u tanjir..cicijasi gadno kako da smo bez prebijene pare,steka se za sve zivo drami, ne kupuje sebi dorucak jer Boze moj nece da se baci jucerasnji rucak...i obavezno se za ruckom pokaci sa mm om.pa mi i presedne klopa. dokona zena puna usta ogovaranja poslednji biser kada sam po*zdela, kada joj se sklrene paznja da nema potrebe da kupuje u SOS marketu virsle rifuz kaze svom sinu: " e da mi je da docekam da te vidim da "kovrljas"" kovrljas znaci da se jedva snalazi za za klopu i lovu, ja reko:lepo zelite sinu, kaze :propasce on bez mene, nece imati sta da jede [sm=zmeden.gif] a jbg, imamo solidna primanja,ne znam odakle joj ideja da posle nje nema zivota...kad joj nisam penicilin turtila u supu nikad necu(alergicna je na isti) jbt sinu koji ima malo dete zelis nesto sto ja nikom pozelela ne bih... i jos jako se ona nervira kada mm dodje sa posla i sam sebi skuva kafu...[sm=smiley36.gif] jer on je MUSKOO , kako on da kuva kafu...a mm normalan lik, a ako on krene da usisava to je zezanje," papucaru jedan...ona ti se sere u usta a ti tako",..ma igranka bez prestanka... ja eto malo da se izduvam ovde...nemam kome...[sm=smiley1.gif] i samo da dodam da izbegava da set_a kozicu, ne znam zasto, ali hoce samo da je nosa po kuci, da ispravlja kosti
|
|
|
|