RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Olga75 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (21.2.2012 16:33:35)

zbog svekrve si izvadila stitnu zlezdu [sm=zmeden.gif]

MaryJane -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.2.2012 10:03:02)

O da, Olga! Stresovi konstantni i svakodnevni tokom 4 godine zajedničkog života. Gde je tanko, tu se kida. Tako mi reče doktor.

Olga75 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.2.2012 10:17:44)

uh bre [sm=smiley13.gif]

Lilla -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.2.2012 11:50:29)

Sada nemam svekrvu, ali sam imala u prvom braku. Svadjale se nikad nismo ali se nismo ni slagale. Smetalo mi je to sto svakoj corbi zeli biti zaprska a njen sin joj je to dozvoljavao. Kako mama kaze tako mora da bude i samo ona sve zna i samo je ona uvijek u pravu. Od toga mi se dizala kosa na glavi. Jos kad bi mi ona rekla: "Eee snaho, moji sinovi mene vole najvise na svijetu, i znam da kad bi meni nesto bilo oni bi se popeli na krov i skocili, ne bi to mogli podnijeti". Nisam znala da li da se smijem ili placem na tu glupost. Zacudilo me da neko moze takvo sto i da izvali pa ostane ziv. No, eto, svasta ima.

tanjica85 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.2.2012 12:19:54)

trebalo joj je reći....AJ PROBAJ, DA VIDIMO [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

limunada -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (27.2.2012 12:04:55)

Zene ja moram da vam se pozalim i da me posavetujete ako mozete [sm=smiley13.gif]
Prvo tesko mi sto mi muz nije tu a sa svekrvom sam opet razgovarala,ustvari pokusala razgovarati a postala je rasprava.Mnoge znaju da mi je izbacila sestru itd..bilo je tu jos svega al preko svega sam presla posto zivimo u istom dvoristu i ajd reko bar nekako da komuniciramo,medjutim ona neprestaje,neko vreme je bilo ok kao,bila je na rodjendanu a inace nedolazi kod nas.I slucajno smo juce naceli temu i tako svasta sam joj rekla a i ona meni,nisam vredjala vec samo istinu.I priznala je da nije imala razloga da izbaci moju sestru (kojoj je i zabranila da dolazi kod mene),ja je pitam pa zasto si to onda uradila,mora da postoji neki razlog,kaze ona pa mozda je neki tajni razlog,moja je kuca,imam pravo da radim sta ja ocu a janjoj kazem e pa nemas pravo da isterujes moju sestru jer te nije dirala a vikala si da je ovo gore nase i da nam moze doci ko hoce...i tako raspravljale..inace sestra ju je izvredjala kad ju je ova vukla bukvalno za rukav da je izbaci i onda je sestra pukla i rekla joj svasta i ovoj to super doslo,sad joj to oruzje protiv nas,a to sto nije imala razloga da je istera to nikom nista jer pre toga je normalno sa sestrom,pretvarala se.Ja kazem njoj ako ti nesto i smetalo trebala si meni reci opet bi ja i ti nekako resili al ne ona tera svoje.hoce da moji dodju da se izvinu sto ju je sestra vredjala,a ja kazem ti bi prvo trebala se izviniti sto si je izbacila a nemas razloga,niko te diro nije.a ona kaze juu ja da se izvinim,nikada nebi tako nisko pala!Nemogu da verujem da zena tako moze da zakuva,znaci prizna da nije imala razloga al i dalje je ona kao povredjena.Sto je najgore pokusala je muza okreniti protiv mene al ona se neda,on je uz nas,i on joj je sve fino rekao al nevredi,ona njega spusta ko da ga nije rodila,nekazem da ga nevoli,vec ga spusta da nista nezna i sad govori kako ga ja okrecem protiv roditelja.

jovicaa -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (27.2.2012 12:09:08)

da ti kazem ovako na srpskom o_jebi ti to!
da li si zaposlena? ako nisi onda nemas zasto da budes dobra sa njom, zato sto ti svakako ne cuva decu, ko je sisa.
mislim ako je takva kretencina kao sto zvuci iz toga sto pises, onda nije zasluzila da pokusavas da imas dobar odnos ili bilo kakav odnos sa njom, osim ako iz nekog razloga ne zavisis od nje, pa moras..

mamamikka -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (27.2.2012 12:55:23)

to ona sebi daje za pravo zbog kuće? ako je tako odselite, pa ćete rešiti stvar. moja je isto čudna al je sad mnogo fina otkad je muž sredio. jedino mi je malo smešna bila kad je došla sva srećna da ispriča kako je njena ćerka izbacila svekrvu iz kuće jer je došla da im napravi svađu- rekla je da neće da čuva decu kad ona ide kod drugarica?! (ta ista žena im je finansirala more, snajkino večito studiranje- devetogodišnje zasad, kupila im kola, čuvala decu kad god je trebalo i nikad ama baš nikad nisam čula da je ružno rekla o snaji, čak su se svekar i njegov brat zbog nje posvađali jer su svekar i svekrva branili nju kad su im ovi došli u babinje a gospa ni reči nego spopala bebu i otišla) i to mi priča sva ponosna. samo sam je pitala koja je mera da stekneš pravo da nekog izbaciš i da li možda i drugi mogu tako ili je to ekskluzivno pravo njene miljenice? mada preterujem, moja svekrva je zbog mene imala četiri infarkta ne bih je trebala uznemiravati, mada mi je čudno- pritisak joj super- 120-80 (tu meri jer nema aparat ), nikakve lekove ne pije -to osta neobjašnjeno, a kad sam na genetici rekla kakav sindrom mi je rekla da ima dr se počela smejati i rekla- nas interesuju ozbiljne stvari... malo me je bilo sramota, al ajd

mombg -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (27.2.2012 13:10:10)

Ju zene, s kim vi zivite....pa ne znam sta bih da sam u vasoj situaciji, ali jedno je sigurno, dok god delite dvoriste, u njihovom ste i maltretirace vas, samo kad su nasle zrtvu...[sm=smiley13.gif]

mamamikka -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (27.2.2012 13:53:17)

ma moja mene samo može nasmejati. zbog tog imamo kredit za stan, razvlačimo platu od 1. do 1. ali nema kidanja živaca. i više se volimo

limunada -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (27.2.2012 15:49:17)

jovice nezavisimo od njih,muz radi preko pa skupljamo za kucicu ili neki stan,medjutim nesto malo smo sakupili pa cemo videti ili neki kredit ili neku kucu na selu ili ako nadjemo povoljnije u gradu,videcemo.Muz dolazi krajem marta i tad krecemo u potraznju i ako bog da do leta da se odselimo.Verujte sve zivo sam pokusala,aman sve da bude ok al ne ona po svome i bukvalno ti skace mo glavi,prebacuje sve zivo,moje pljuje na sva usta a posle kaze da nije ona to rekla,muza oce okreniti protiv mene,jos mi je jutros rekla:pa ima zena jos,roditelji su na prvom mestu [sm=smiley19.gif] ja cutala,nisam htela da se svadjam.neznam sta ce sve ispasti kad se budemo selili al bice haos sigurno[sm=smiley19.gif] i naravno snaja uvek kriva.stvari nam sigurno nece dati mada je to sve moj muz kupio,sve na svojoj grbaci zaradio al ona sigurno nece dati,al rekla sam nista mi netreba,zelim svoj mir i nek mi je moje dete zdravo a njoj cemo kad tad trebati ima boga!!!

tanjica85 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (27.2.2012 15:51:40)

Ako imaš podršku muža, šta te briga. Ne primećuj je. [sm=smiley36.gif]

jance -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 13:13:19)

ne znam jel to mene opet drma PMS ili ova zena postavlja izuzetno glupava pitanja na koja ja ne znam kako da odgovorim a da ne zvucim bezobrazno, jedino da cutim....

dosla jutros kod nas gore da vidi Ogija i kao da me pita ocu li da pravi sirom testa obicne ili zapecene [sm=zmeden.gif]... reko meni perfektno sve jedno, sta napravis - pojescu (pa mi onda mm nabacuje: eto vidis kako se ona toliko trudi da ti udovolji, iako ja uopste ne kontam zasto)
a drugo pitanje je bilo jos bolje... opis situacije: stavila Ogiju gimnastiku onako popreko na krevet, s one strane na koju se okrece ili bolje receno rola, se nalaze nasi ogromni jastuci a s druge strane, gde pokazuje tendenciju da ce se uskoro okrenuti, sam stavila onaj jasuk za dojenje celom duzinom kreveta... ona gleda u to i kaze: jel mislis da ce ga to zaustaviti ako krene? ozbiljno nisam znala sta da odgovorim na takvo pitanje, nisam ni razmisljala sta je u stvari time mislila, mozda nista, ali je pitanje izuzetno glupavo, da ne mislim da bi ga zaustavilo nebi stavljala jel da?

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (28.2.2012 13:19:44)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Lu -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 13:23:21)

Čekaj, pravi ti ručak i još te pita kakav želiš?

jance -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 13:24:02)

ne ljutim se , nikako, kazem, moze to savrseno da bude samo moj PMS [sm=smiley1.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (28.2.2012 13:24:57)

Olga75 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 13:26:42)

Jance , nemoj da se ljutis ali ti jastuci ga nece zaustaviti kad krene sto posto , kazem ti iz iskustva , zver jke pored jastuka tresnula na pod [sm=smiley1.gif]

jance -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 13:27:23)

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Čekaj, pravi ti ručak i još te pita kakav želiš?

da, imamo podeljeno kad ja pravim a kad ona pravi... pazi, ja sam izuzetno sretna sto to ona radi, nemojte me pogresno shvatiti, neki bi bili presretni koliko ja znam, meni smeta to stalno zapitkivanje sta ocu a sta necu a onda na strani ogovaranje kako sam ja izbirljiva i ona jadna pojma nema sta da kuva, iako sam ja vec valjda 1000 puta rekla da cu pojesti sve. necu biti sada odusevljena ali cu pojesti. i ne vidim uopste potrebu da mi ugadja iskreno...

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (28.2.2012 13:30:07)

jance -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 13:30:59)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Jance , nemoj da se ljutis ali ti jastuci ga nece zaustaviti kad krene sto posto , kazem ti iz iskustva , zver jke pored jastuka tresnula na pod [sm=smiley1.gif]

tu da kazem, pojma nema, mislila sam da jedan onako ucelo jastuk za dojenje, sirok i dugacak, punjen sa onim plastticnim kuglicama moze da bude bolja prepreka nego nekoliko malih jastuka punjenih sundjerom... opet ako ona misli da ga nece zadrzati neka onda predlozi bolje resenje... ja se druge solucije nisam mogla setiti...

drma me PMS sigurno, pomutili mi hormoni mozak vidim ja...

Lilla -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 13:32:25)

E moja gagi, nije ni meni. Dok mi je mama bila ovdje nisam u kuhinju ulazila, osim da pijem vode, ali ode ona svojoj kuci a ja zaglavi u kuhinju puno radno [sm=smiley1.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (28.2.2012 13:33:58)

Lu -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 13:34:26)

Jance biće da je PMS[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Što se tiče jastuka...ja bi to radje na pod al' nemoj da me streljaš [image]http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e050.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Lilla -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (28.2.2012 13:39:32)

Jance, nadam se da neces shvatiti pogresno, ali slazem se sa Lu, postavi mu na pod gimnastiku, ako mislis da mu je tvrdo ili hladno stavi mu jorgan ili nesto deblje ispod i eto, svi sigurni i sretni [sm=smiley1.gif] Ja tako mom napravim i znam da je na sigurnom dok ja pravim rucak ili sam u kupatilu [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>