limunada -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (27.2.2012 12:04:55)
|
Zene ja moram da vam se pozalim i da me posavetujete ako mozete [sm=smiley13.gif] Prvo tesko mi sto mi muz nije tu a sa svekrvom sam opet razgovarala,ustvari pokusala razgovarati a postala je rasprava.Mnoge znaju da mi je izbacila sestru itd..bilo je tu jos svega al preko svega sam presla posto zivimo u istom dvoristu i ajd reko bar nekako da komuniciramo,medjutim ona neprestaje,neko vreme je bilo ok kao,bila je na rodjendanu a inace nedolazi kod nas.I slucajno smo juce naceli temu i tako svasta sam joj rekla a i ona meni,nisam vredjala vec samo istinu.I priznala je da nije imala razloga da izbaci moju sestru (kojoj je i zabranila da dolazi kod mene),ja je pitam pa zasto si to onda uradila,mora da postoji neki razlog,kaze ona pa mozda je neki tajni razlog,moja je kuca,imam pravo da radim sta ja ocu a janjoj kazem e pa nemas pravo da isterujes moju sestru jer te nije dirala a vikala si da je ovo gore nase i da nam moze doci ko hoce...i tako raspravljale..inace sestra ju je izvredjala kad ju je ova vukla bukvalno za rukav da je izbaci i onda je sestra pukla i rekla joj svasta i ovoj to super doslo,sad joj to oruzje protiv nas,a to sto nije imala razloga da je istera to nikom nista jer pre toga je normalno sa sestrom,pretvarala se.Ja kazem njoj ako ti nesto i smetalo trebala si meni reci opet bi ja i ti nekako resili al ne ona tera svoje.hoce da moji dodju da se izvinu sto ju je sestra vredjala,a ja kazem ti bi prvo trebala se izviniti sto si je izbacila a nemas razloga,niko te diro nije.a ona kaze juu ja da se izvinim,nikada nebi tako nisko pala!Nemogu da verujem da zena tako moze da zakuva,znaci prizna da nije imala razloga al i dalje je ona kao povredjena.Sto je najgore pokusala je muza okreniti protiv mene al ona se neda,on je uz nas,i on joj je sve fino rekao al nevredi,ona njega spusta ko da ga nije rodila,nekazem da ga nevoli,vec ga spusta da nista nezna i sad govori kako ga ja okrecem protiv roditelja.
|
|
|
|