RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

mamamikka -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 16:04:00)

o mojoj je dosta reći ovo : prvi put kad mi je ušla u kuću izjavila je pred mojom celom užom rodbinom:"pa eto dok komšije nisu doselile ja sam mislila da su Srbi žabe". Ni naredne izjave nisu bile pametnije. Ali je ona veeelika gospodja sa salaša koja redovno ide u crkvu i tra la la. A ja, moji i meni slični ne-va-lja-mo.

limunada -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 16:16:40)

Mali misu,Olga i[sm=smiley31.gif] pustila sam ja nju kraju al ona namerno ceprka da bi se svadjala al ja je izbegavam al ovo je sad muz zapoceo i jedva je cekala da mi svasta kaze.
Kaze mogla bih i tvojima da zabranim da dodju a ja njoj kazem samo zabrani al istog momenta i ja odlazim pa kud puklo,to sam i muzu rekla.A njenom dragom sinu je rekla ˝Nemoj da te izlupam ,cuti˝A on njoj kaze e pa sad nemozes,mogla si dok sam bio mali.Zamislite ostrokondzu!I svekrva je okrenula protiv nas,al bas me briga,mora neko biti uz nju a jedino joj on veruje.

I rekla nam da odemo ako nam se nesvidja,kaze ajde mars idite.Juce je muzu rekla da ce se okrenuti on protiv mene kad tad [sm=smiley19.gif] al on nece,neda na nas,hvala bogu.

Izdrzacmo do proleca i selimo se,netreba nam njen sprat,nek uziva u njemu,opcinjena je novcem.A znam da ce biti haos kad odemo al nema nam druge,nema zivota tu.

Hteli smo kupiti plac al nemozemo tolko cekati dok se kuca napravi,meni bi zivci otisli nego gledamo bilo kakvu pa nek je i starija kuca.Nesto smo ustedeli al fali nam pa ce videti muz od gazde da mu da pa ce odradjivati.Ovih dana idemo gledati jednu malu kucicu al nova,nije skupa,molim boga da nam se posreci.

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 16:24:50)

Limunadice, držim vam fige. To vam je možda i bolje rešenje, možete odmah da odete a posle kad bude para da doziđujete, preziđujete i sređujete kako vam volja... A to što kaže, neka je nek priča, to su joj poslednji trzaji jer vidi da ste spremni da odete pa sad koristi priliku... Nego ti muža i sina pod ruku, glavu gore i samo naprede. Nemaš brige kad je muž na tvojoj (i svojoj) strani jer vas troje ste sad porodica! A od svekrve uči kako da ti sutra budeš svojoj snaji dobra svekrva, imaš savršen obrazac samo okreni sve suprotno i bićeš divna svekrva!!

limunada -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 16:32:47)

Gae ja mislim da mi je ovo veliko iskustvo posto nikad nisam imala nekih problema i niko me nikad nije tako pljuvao kao ona ni moje roditelje.Rekla sam sebi,ako mi sin ozeni ciganku ili najvecu opajdaru necu da se mesam,njegov izbor.Ja neshvatam te zene koje hoce da razruse sinovo gnezdo,pa da sam najgora (a nisam) nevalja to sto radi al ima boga on sve vidi.Ja sam se dosta suzdrzavala da nekazem ispred svekrva da ona ima svalera jer nezelim neprilike a znam svasta o njoj i opet cutim,nekad je bolje nesto precutati a i malo se bojim nje jer je na sve spremna da ne poverujete al nece me rastaviti od muza!

Sanjica26 RR -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 16:34:57)

[sm=smiley31.gif]

mirjanica -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 16:36:59)

Ja sam se s mojom s pocetka lepo slagala, stavise mislila sam da je bas cool bakica! Od kad se dete rodilo sve vise me nervira, mnogo pametuje, a poslednje sto je izjavila, tj. nije ona nego je napricala svekru a on pitao mm, kako su se deca ranije gajila dok nije bilo Interneta? Posto ih nerviraju moji komentari i saveti koje procitam na rr ili na drugim sajtovima! Od sada, nista joj ne pricam, kako ste sta radite i dovidjenja! Vidim da joj vec nedostajem[sm=jezicek.gif]

pepeljuga -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 16:39:43)

To sa internetom im izgleda svima bode oci [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 16:39:45)

Kako je vecina zena nezahvalna i arogantna. Te zene su bez interneta odgajile decu, zamislite VASE MUZEVE koji su vama podarili VASU decu. Imajte malo obzira prema drugima, i svekrve su ljudska bica.
Stvarno ne kontam kako mozete da pomislite da znate bolje od nekoga ko je vec odgajio decu!?

limunada -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 16:42:03)

I bolje je tako Mirjanice jer to je vec neka vrsta petljanja,bolje zdravo za zdravo.Ja nevolim sto je tako.Al meni te sitnice nisu tolio smetale vec kod nas je ozbiljnije.

Zaboravila sam napisati da sam joj dete nosila dole na noge,posto ona kod nas nece da dodje al meni bolje al mi zao Nikole jer voli kad nam neko dodje a moji slabo dodju otkako se to izdesavalo pa ja cesto odem kod njih.A sad joj vise necu ni dete nositi ako hoce da ga vidi nek ga dodje uzeti.
A rekla mi da bi mogla dete da nevidi i po 4 meseca da joj to nije problem [sm=smiley13.gif] greota!Tako da garant nece doci po dete kad mm ode a i nemora ja vise ne silazim i tacka,inace bi pukla sa zivcima.

limunada -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 16:44:10)

Anonimna molim te ovo je tema da se pozalimo a ne da kritikujemo jedna drugu!!Znala sam da ce se neka pojaviti da pametuje!Aj molim te procitaj moj slucaj ako ti nije tesko [sm=smiley1.gif]

crazymama -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 16:59:27)

anonimna ili nema svekrvu ili je i sama svekrva ;)

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 17:05:15)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Kako je vecina zena nezahvalna i arogantna. Te zene su bez interneta odgajile decu, zamislite VASE MUZEVE koji su vama podarili VASU decu. Imajte malo obzira prema drugima, i svekrve su ljudska bica.
Stvarno ne kontam kako mozete da pomislite da znate bolje od nekoga ko je vec odgajio decu!?

Opet ći da pitam čemu anonimnost? Ja svoj stav iznosim javno i stojim imenom iza svega što kažem i za razliku od anonimusa. ne stidim se toga što mislim.

To što su one odgajale naše muževe, svaka njima čast, i naše su majke nas odgajale ali ni majci ni svekrvi ne dam da se mešaju u odgajanje mog deteta. Ako su one dogajale nas hoću i ja da odgajam svoje onako kako mislim da treba i najbolje što znam... A internet je svakako koristan izvor svežih informacija, a da je mogle i bez njega, moglo je... Odgajile su žene decu i perući veš na ruke pa se ja mašine ne odričem, živelo se i bez telefona i bez struje i preživljavalo, to ne znači da ću ja da pristanem da tako živim u 21. veku... A ako neko voli, nek izvoli...

Inače, na samom početku moje veze, moja majka je imala loš stav prema mom mužu a ja sam to sasekla u korenu, jer smo mm i ja sada primarna porodica kao i naše dete koje je u međuvremenu stiglo a SVI ostali uključijući i naše roditelje su sporedni! Sad se tašta sa zetom bolje slaže nego sa ćerkom... Mene moja svekrva i dalje izbegava, al to je stvar njenog izbora... Zapravo izbegava nas kolektivn, i sina i snaju i unuku, sve divno i krasno ali sve na distanci, pa možda je i bolje tako... Osim dužnog poštovanja prema starijem koje smo iz kuće poneli, svaki odnos se gradi i svaki je odnos dvosmerna ulica pa i onaj između svekrve i snaje...

Leki 77 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 17:06:11)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Meni muž nije podario dete. Daruje mi cveće, a dete smo zajedno napravili.
To što je neko odgajio dete znači samo da je roditelj. Sada treba da pusti svoju decu da budu roditelji, kao što je to priroda i uredila.
Ja nemam nikakvih problema sa svekrvom, ali ne mislim da iko može bolje da odgaja moje dete od mene.
Već sam iznosila mišljenje na ovoj temi, ali nikada anonimno, iako je suprotno većinskom, jer ga se ne stidim pa nema potrebe da se prikrivam.

pepeljuga -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 17:06:32)

Mozda je Limunadina svekrva [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
E ne mogu da verujem da neko pise pod Anoniman, pa ne upisuje se ovde maticni broj, svako ima pravo na svoje misljenje.

mirjanica -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 17:23:09)

Vala bas, ili je svekrva ili je nema[sm=smiley36.gif]

mamamikka -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 17:58:05)

uf svašta! pa ako su one odgajile sinove ni snajke nisu iz bundeve nikle! i nas je majka rodila i podigla! mislim da niko ni sa čime ne može "zaslužiti" da nekom zagorčava život, da ima pravo da ponižava nekog pa bila to i omražena snajka. a anoniman neće biti niko ko stoji iza svojih reči.

Olga75 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 18:00:00)

nemojte da se prepucavate sa Anonimnom , rekla je svoj stav i to je to

Sanjica26 RR -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 18:02:21)

Rekla sam pre neki dan da ne volim anonimne. Lako je da razvezes jezik pod imenom anonimna. Ajde budi dama/dasa pa se ne skrivaj.

World -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 18:06:08)

citam ja ovu temu odavno, ali nisam nikad nista pisala... uglavnom jer nemam sta da pisem.. [sm=smiley36.gif]

elem, htjedoh da kazem ovo: anonimna, da li si ti normalna???? kako se usudjujes da na temi koja sluzi za pljuvanje svekrva napises nesto takvo? cccccccccccc, nemam rijeci...............

ajd sad brzo napisi nesto da se popravis... [sm=smiley36.gif]

MaryJane -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (20.2.2012 15:32:08)

Ma neka svekrva, garant. Možda je i moja [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Ja se sa mojom super slažem - ne viđam je.
Zamalo da se razvedem, izvadie mi štitnu, srce mi otišlo u [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley35.gif[/image]. Onda sam rekla mužu: ja odo' a ti ako hoćeš, aj' samnom.
Ona je zavisila od mene i moje plate, stalno mi je trubila kako imam puno para, sve sam ja radila po kući, i kuvala i čistila, a moj muž plaćao račune. Njena plata joj je bila džeparac, a neretko je tražila i da joj dodam.
Sad kad smo prodali veliki stan i svako živi u svom, sad je frka kako preživeti. Sad ponovo postavlja pitanje kao prve zime kad je moja ćera bila beba: imam 100 dinara u novčaniku - da kupim cigare ili hleb?
I mora da ima sve što imam i ja.
Ma neka je, samo što dalje.

PoisonEve -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (20.2.2012 16:17:14)

Svasta sam pisala za moju sveki. Ali sad od svakoga cujem da me hvali na sva zvona da sam divna majka. Mi ne silazimo dole kod njih (ne vreujem da cemo u skorije vreme jos uvek) ali ona redovno pegla Minine stvari i to stvarno odlicno uradi.
Eto, kad bi ostalo i ovako ja bi bila zadovoljna.[sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (20.2.2012 16:40:50)

ee,mrzi me da detaljisem,ali...i,mi zivimo sa svekrvom,valjda cemo vise kupiti taj stan[sm=smiley29.gif].drugacije smo,razlicite.to mi ne bi smetalo da ne zivimo zajedno.ovako,sve me to vec nervira,nekad iskuliram,ne reagujem,vodim svoj zivot,ali ....ona,mozda i nije losa zena,medjutim nije to to.svako hoce svoju komotnost,svako ima svoje hirove,a i ne nervira me toliko ona(sta,pa,ja imam s njom),koliko mm.skroz je drugacije kad smo sami na par dana,licimo na normalnu,zdravu,mladu porodicu.ovako,mama,pa mama[sm=smiley29.gif]

mama kukunka -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (20.2.2012 16:46:38)

gle, otkljucana tema ..
nemam sta da pisem ovde ( moja je pokojna)..samo konstatujem

PoisonEve -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (20.2.2012 16:50:45)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (20.2.2012 17:01:54)

Sada se sjajno slažemo, nemam reči koliko su nam se odnos i komunikacija popravili[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>