RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Alexis79 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (20.1.2012 20:56:31)

Sta li ti je rekla majke ti?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ja od moje to ne mogu ni da zamisli...

mihi -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (21.1.2012 9:09:29)

Evo i ja moju da pohvalim od kad je mm otišao nije ni jednom zvala na mobilni mene a na fiksni samo jednom.... Nadam se da će tako biti i nadalje-

vukosava -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (21.1.2012 14:39:34)

IZVORNA PORUKA: Alexis79

Sta li ti je rekla majke ti?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ja od moje to ne mogu ni da zamisli...

Htela sam da joj posaljem nesto para i odbila je. Rekla je kao da si mi poslala. I da smo nas troje sami u belom svetu i da cuvam te pare za dete.

nenuska12 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.1.2012 18:04:59)

Svanuce mi kad dobijem novac za prvo dete i deciji. Sta reci vise! Moji ne dolaze kod mene, ja sam na iglama svaki dan. Kad mi treba novac za pelene ja njih pitam. Koliko puta se desilo da nemam pelene... Moj muz radi ali celu platu da njima, to je bio uslov da ostanemo u kuci, jer stvarno nismo imali gde. Jedina osoba koja mi je pomogla je moja komsinica, inace to je neko sa ovog foruma. Uveliko trazim posao, u tom slucaju cu morati da prestanem da dojim. Njoj cu ostaviti bebu koja nema ni tri meseca. Cemu mi da se nadamo? Kako mi da izgladimo ove odnose. Samo sto me nisu tukli

Inica -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.1.2012 18:32:15)

Au bre.. Pa kakav to odnos tvoj muz ima sa njegovima kad su takvi uslovi za ostanak? I zar ti nisi dolazila u tu kucu i pre nego sto si se udala- dobila dete? Kako tvoji reaguju na to?

bubulence -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.1.2012 18:46:35)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

da vam pravo kazem onako iskreno i primitivno, mislim da bi moju svekrva prevaspitala samo jedna stvar.. koju verovatno dugo nije videla[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

e jovice nasim svekrvama treba isto prevaspitavanje [sm=smiley36.gif].
a slaganje... sve gore i gore... a bila je tako kul lik...
salu na stranu, nedavno sam se zalila, super smo se slagale a od kada se Ema rodila sve gore... mislim da se ona plasi da joj necu dati dete ili tako nesto, pa cim odemo kod njih ona uzme Emu i pobegne u drugu sobu sa sve cigarom za koju zna da smo zabranili pred bebom. onda je jedva izvucemo iz sobe... ako kazem da nije zedna odmah je nudi da pije vode, ako kazem da nije gladna ona nalazi nesto da joj da da rucka iako zna da Ema jede samo iz njene posudice i iskljucivo njenom kasicicom.... onda da treba da uzmem flasicu koja je druge boje, kada je pitam zasto, ona kaze 'eto tako'... da peglam prvo emin ves pa nas, ako opet pitam zasto odgovor je opet 'eto tako' a najbolje je bilo obrazlozenje 'ne znam zasto ali mislim da tako treba i ti tako radi...' aha, vazi se... predamnom u poslednje vreme prica iskljucivo Madjarski jer zna da ne razumem, a ja onda kazem kako detetu nikada necu dati da prica madjarski (to naravno nije istina, neka uci sto vise jezika) jer je jako nekulturno pricati pred drugima nesto sto ne razumeju....

IZVORNA PORUKA: nenuska12

Svanuce mi kad dobijem novac za prvo dete i deciji. Sta reci vise! Moji ne dolaze kod mene, ja sam na iglama svaki dan. Kad mi treba novac za pelene ja njih pitam. Koliko puta se desilo da nemam pelene... Moj muz radi ali celu platu da njima, to je bio uslov da ostanemo u kuci, jer stvarno nismo imali gde. Jedina osoba koja mi je pomogla je moja komsinica, inace to je neko sa ovog foruma. Uveliko trazim posao, u tom slucaju cu morati da prestanem da dojim. Njoj cu ostaviti bebu koja nema ni tri meseca. Cemu mi da se nadamo? Kako mi da izgladimo ove odnose. Samo sto me nisu tukli

nenuska, a sta tvoj muz kaze na tu situaciju? tvoji roditelji? jel mozete da odete kod njih?

cockic -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.1.2012 18:52:52)

nenuska [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]bas bezveze ali sredice se sve

onda je moja svekrva zlato [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]nikad nam dinar nije uzela za godinu dana
koliko smo ziveli sa njima tj njom svekar mi je obicno u selu skoro celu
godinu.

definitivo covek nikad nije zadovoljan polazim od sebe bila je ok za neke stvari
ali zato mi je nesto drugo smetalo.ali sad je super[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]tj na daljinu

Inica -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.1.2012 19:01:58)

Ma, kad se zivi u zajednici uvek nesto mora da smeta. Cak i da su svekijevci najbolji na svetu- uvek ti nesto nedostaje.. privatnost, nisi opusten kao sto bi bio u svojoj kuci..itd, itd.. Neke stvari mozes da istrpis i da negde i popustis kad zivite u razlicitim kucama..

nenuska12 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.1.2012 21:29:26)

Moj muz i ja smo ziveli sami, 2 godine. Tada sam i ja radila, ali nisam bila prijavljena. Ja sam inace iz Makedonije. Moja porodica zivi tamo. U Beograd sam dosla protiv njihove volje, od tada su me otpisali. Pokusavala sam da izgladim odnose sa njima, jos pre braka. Poslednji put su mi zalupili vrata ispred nosa. Sto se tice njegove porodice, upoznala sam ih ali se nismo mnogo vidjali. Bili smo u ok odnosima, bar smo mi mislili tako.Kada sam ostala trudna, dobila sam otkaz. Finansijski nismo mogli da placamo stan. I kada sam napisala Beograd, ni tada mi nismo bili u centru grada, nego je to mesto Batajnica, gde smo ziveli privatno. Pozvali su nas i mi smo otisli kod njih. Prva recenica koja je upucena meni bila je da postena devojka ne zivi sa muskarcem pre braka, da to rade kurve, da je dete ko zna cije. U kuci je nastao haos. Svadje, vredjanja. Uslovili su nas odmah na pocetku, da novac mora u kucu da dajemo. Moj muz ne moze sa njima da se izbori.

malapufika -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.1.2012 21:31:52)

ma pocinje da me nervira.nije bila takva..skoro je izjavila da mi je muz mnogo dopustio..tj rekla je mm ,a on ne ume da zadrzi nista za sebe i preneo mi je naravno.bolje da nije samo stvara netrpeljivost.drma je nesto,a bas mi je krivo jer smo imale korektan odnos

malapufika -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.1.2012 21:46:44)

IZVORNA PORUKA: nenuska12

Moj muz i ja smo ziveli sami, 2 godine. Tada sam i ja radila, ali nisam bila prijavljena. Ja sam inace iz Makedonije. Moja porodica zivi tamo. U Beograd sam dosla protiv njihove volje, od tada su me otpisali. Pokusavala sam da izgladim odnose sa njima, jos pre braka. Poslednji put su mi zalupili vrata ispred nosa. Sto se tice njegove porodice, upoznala sam ih ali se nismo mnogo vidjali. Bili smo u ok odnosima, bar smo mi mislili tako.Kada sam ostala trudna, dobila sam otkaz. Finansijski nismo mogli da placamo stan. I kada sam napisala Beograd, ni tada mi nismo bili u centru grada, nego je to mesto Batajnica, gde smo ziveli privatno. Pozvali su nas i mi smo otisli kod njih. Prva recenica koja je upucena meni bila je da postena devojka ne zivi sa muskarcem pre braka, da to rade kurve, da je dete ko zna cije. U kuci je nastao haos. Svadje, vredjanja. Uslovili su nas odmah na pocetku, da novac mora u kucu da dajemo. Moj muz ne moze sa njima da se izbori.

cccccccc....ja nemam reci..kurva zivi pre braka sa momkom.pa ne nego cu da poletim da se udam i onda da tresnem glavom kroz zid kad dodju deca i obaveze.ma to su malogradjani...nemoj da se nerviras.bitno je da je muz uz tebe.ja ne verujem da postoje takvi ljudi,a vidim da ih je vecina takva koji jedva cekaju da sin dovede snajku u kucu kako bi imala nad kime da se izivljavaju.a ovamo vole svoje sinove....savrsen primer ljubavi.ma primitivizam na sve strane i losi i ogorceni ljudi.

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.1.2012 22:01:50)

i moja mama je imala taj stav da ja i momak (sada moj muz) zivimo zajedno pre braka. pa sam joj lepo objasnila da je jedno kad se mi vidimo na par sati u toku dana a drugo kad delimo daljinski i peremo prljave gace. i da uzme sebe za primer, da je ovako poznavala mog oca pre braka nikad se ne bi udala.
od onda nista nije rekla, ima tome 5 godina, cak i podstice moju sestru da zivi sa svojim momkom prvo pa onda da se udaje. da posle ne bude problema! dok, s druge strane .. tatina strana familije, bar onaj krvno blizi, me je totalno odbacio, skoro da nisu pricali samnom. nisam bila sestri od tetke na svadbi jer su lepo zamolili da ne dolazim. malo je falilo da napravim bedz "ponosna crna ovca familije!"
nenuska, bez'te od njih kako znate i umete, ta ce ti prebacivati u 50-oj kako si zivela nevencano sa muzem.

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.1.2012 22:03:59)

i iskreno, ja se zene vama divim. da je moja sveki takva kao kod vas vecine ... "nasilna" ne bi bio fer opis!

nenuska12 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.1.2012 22:54:39)

Moramo otici, nema nam druge, samo je bitan taj finansijski momenat. Za bbebce cu se snadjem oko cuvanja, da pocnem i ja da radim, pa odosmo

malapufika -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (23.1.2012 1:45:23)

IZVORNA PORUKA: enavanja

Zanimljiva tema![sm=smiley36.gif] Moja je slatka kao medic i seceric ali zato sve sto joj ne odgovara puni glavu svom sinu. Tako da je to jos gore nego da mi kaze sve u oci. Tacno znam sta i kad kaze za mene iako ne zivimo zajedno i ne zavisimo jedno od drugih. U pocetku braka i kad se rodilo dete su se tako mesali, i mi smo se svadjali samo zbog njih jer ja kazem ovako a mm(slusajuci mamu)onako. Sad je vec posle 4 godine leglo sve na svoje. Prema njima samo postovanje. Ali ljudi, od licemerja nema nista gore. Smeska mi se, cile mile, a iza ledja sve i svasta. Ali sta da se radi.[sm=hudicek.gif]

citam temu i naisla sam na ovo
isti slucaj...sve ok sa nama ,ali iza ledja samo melje nesto...topi se kad me vidi,a mm puni glavu i sto je najgore to tek sada shvatam.
ma znala sam da ima nesto sto me iritira kod nje.

ishler -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (24.1.2012 11:42:43)

Bubulence draga,
zakljucujem da sve imaju iste fazone.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Ne treba se samo nervirati,ja sam se ranije nervirala,sada kuliram[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

jovicaa -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (24.1.2012 12:40:28)

da ne kontam to, tako i moja, sad stalno prica kako su aleksandar i mm bledi... kao ne kaze da ih ja ne hranim dobro, ali to misli, a za aleksandra mi i kaze kako mu ne dajem dovoljno da jede... koliko god da kuliram, ovo je previse... boze kako je nije sramota..
ja se bas jako trudim da se hranimo sto zdravije... a oni tamo kod nje svi imaju po 150 kila zato sto se kljukljaju przenim, masnim... katastrofa! i onda prica kako je mm bled... uf kako bi joj nekad zunula jednu samarcinu!
a usput da spomenem pedijatar mi svaki put kaze kako aleksandar idealno napreduje! i krvna slika mu je dobra... vestica!

bubulence -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (24.1.2012 12:43:10)

IZVORNA PORUKA: ishler

Bubulence draga,
zakljucujem da sve imaju iste fazone.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Ne treba se samo nervirati,ja sam se ranije nervirala,sada kuliram[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ma kuliram i ja a zna i da vratim duplo vise kada mi bude dosta[sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (24.1.2012 13:02:27)

a cekaj bubulence vi zivite zajedno?

ishler -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (24.1.2012 15:59:36)

Vecinom su ne zadovoljne svojim zivotom pa se mesaju u nas.
Srecom daleko smo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Bubulence pokazi zube[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/lev.gif[/image]

jance -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (24.1.2012 16:24:33)

kod nas se stvarno situacija okrece brzinom svetlosti. sad smo mi ti koji placamo vecinom struju i komunalije, kao i hranu.
ja sam prestala da se zalim svima okolo na nju, jednostavno kad mi nesto kaze sto se meni ne svidja ja je kuliram. nasla sam hrabrosti da joj kazem kad mi se ne svidja kako kuva i sta kupuje za kuvanje pa se uvredila ali je meni sto kila palo sa grudi, sada je sva oprezna, njima kao kupi one kobasice od kojih sam dobila proliv a meni pljeskavice [sm=smiley1.gif]
takodje sam lepo rekla da mi ne sklanja nista po kuci, i ne radi to vise, zna da ne treba da mi se mesa u zivot, to polako pokusavam da joj dam do znanja pa mi je nekako puuno lakse s te strane.
jos uvek pokusava kod drugih ljudi da izazove onaj :jadna ja - efekat ali joj bas ne ide nesto koliko sam skontala, jer je tu mm puko film a on joj kaze lepo i ravno u oci. jednostavno vise ne moram da trpim nesto sto necu, niti da reagujem na to, za sve se mm postarao, a da toga nije ni svestan [sm=smiley1.gif]

limunada -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 10:21:56)

Moju pricu vec mnoge ovde znaju,nazalost[sm=smiley13.gif] Posle onih svadja i kad je isterala moju sestru,posle svega toga pricale smo,nismo razglabale nego po koju rec,nosila sam joj dete posto ona nece kod nas gore jer kaze ne zasluzujemo itd..trudila sam se da izbegnem napetost da donekle pricamo medjutim opet nije valjalo.Kad god sam sisla moala me nesto spustiti al nisam obracala paznju,neke ovde su rekle da mi mlade malo spustimo loptu pa eto ja sam bas spustila i opet nije valjalo,samo je jos gore.
Isla je u jedno selo kod prijatelja i raspitivala se o meni,sve znam o mom bivsem momku i meni i to mi u lice rekla,al kao nije se raspitivala vec kao ljudi pricaju,a ja kazem pa da nisi pitala nebi pricali,ja poludela i samo sam joj rekla da se ne raspituje i ona tu pukla.medjutim ja sam to sve ispricala muzu i on joj rekao da se smiri i da prekine izmisljati kako prica na telefon sa drugim sinom i to kad god ja sidjem,e onda je pukla skroz,svasta nam rekla u lice.

.pisacu posle ide mi muz

Olga75 -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 10:59:53)

Limunada , pusti je u pm , nemoj da je slusas , bzvz ces se nervirati a ona se nece promeniti

Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 11:13:11)

Pusti budalu. Imas svoj sprat i budi srecna sto ti ne dolazi. A seljanka nek se raspituje. Nemoj da te bude sramota zbog toga, nju treba da bude. A vec ce ona biti baba Nikoli, to ne brini. I dobro je sto se slazes sa tm i sto on podrzava tebe.

crazymama -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.2.2012 12:44:19)

ja sam sa mojom izgladila stvar, evo vec 3.put dolazi kod mladjeg sina, koji zivi sprat ispod nas, pa se vidja i sa nama... mnogo mi je laknulo, jer je stvarno ok zena i bolelo me je sto je svekar pokusao da nas zavadi!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>