bubulence -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (22.1.2012 18:46:35)
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa da vam pravo kazem onako iskreno i primitivno, mislim da bi moju svekrva prevaspitala samo jedna stvar.. koju verovatno dugo nije videla[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] e jovice nasim svekrvama treba isto prevaspitavanje [sm=smiley36.gif]. a slaganje... sve gore i gore... a bila je tako kul lik... salu na stranu, nedavno sam se zalila, super smo se slagale a od kada se Ema rodila sve gore... mislim da se ona plasi da joj necu dati dete ili tako nesto, pa cim odemo kod njih ona uzme Emu i pobegne u drugu sobu sa sve cigarom za koju zna da smo zabranili pred bebom. onda je jedva izvucemo iz sobe... ako kazem da nije zedna odmah je nudi da pije vode, ako kazem da nije gladna ona nalazi nesto da joj da da rucka iako zna da Ema jede samo iz njene posudice i iskljucivo njenom kasicicom.... onda da treba da uzmem flasicu koja je druge boje, kada je pitam zasto, ona kaze 'eto tako'... da peglam prvo emin ves pa nas, ako opet pitam zasto odgovor je opet 'eto tako' a najbolje je bilo obrazlozenje 'ne znam zasto ali mislim da tako treba i ti tako radi...' aha, vazi se... predamnom u poslednje vreme prica iskljucivo Madjarski jer zna da ne razumem, a ja onda kazem kako detetu nikada necu dati da prica madjarski (to naravno nije istina, neka uci sto vise jezika) jer je jako nekulturno pricati pred drugima nesto sto ne razumeju.... IZVORNA PORUKA: nenuska12 Svanuce mi kad dobijem novac za prvo dete i deciji. Sta reci vise! Moji ne dolaze kod mene, ja sam na iglama svaki dan. Kad mi treba novac za pelene ja njih pitam. Koliko puta se desilo da nemam pelene... Moj muz radi ali celu platu da njima, to je bio uslov da ostanemo u kuci, jer stvarno nismo imali gde. Jedina osoba koja mi je pomogla je moja komsinica, inace to je neko sa ovog foruma. Uveliko trazim posao, u tom slucaju cu morati da prestanem da dojim. Njoj cu ostaviti bebu koja nema ni tri meseca. Cemu mi da se nadamo? Kako mi da izgladimo ove odnose. Samo sto me nisu tukli nenuska, a sta tvoj muz kaze na tu situaciju? tvoji roditelji? jel mozete da odete kod njih?
|
|
|
|