RE: Popis stanovništva (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vukosava -> RE: Popis stanovništva (6.10.2011 21:01:14)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jel mogu da me popišu u bolnici?

Sutra me zvali da dođem ujutru u Front, mada ne verujem da će me zadržati, ali opet ponedeljak ili utorak mi ne ginu, odoh pod nož.

Joj, srecno [sm=smiley31.gif]

vukosava -> RE: Popis stanovništva (6.10.2011 21:02:52)

IZVORNA PORUKA: degu

A ja sam baksuz koji će dobiti 10000 [sm=smiley36.gif]
plaćaju nas 80 din po popisnici i upitu za domaćinstvo, pa sve zavisi ko je koliko dobio, toliko će i parica biti.

Sve zavisi i koliko imas ljudi tu... Eh, nek vam je i vise.

dunja RR -> RE: Popis stanovništva (6.10.2011 21:03:37)

IZVORNA PORUKA: vukosava

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jel mogu da me popišu u bolnici?

Sutra me zvali da dođem ujutru u Front, mada ne verujem da će me zadržati, ali opet ponedeljak ili utorak mi ne ginu, odoh pod nož.

Joj, srecno [sm=smiley31.gif]

Hvala Vuki [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

viking -> RE: Popis stanovništva (6.10.2011 21:04:52)

Ako ja mislim na isto na šta misli mina, onda na prvoj stranici teme [sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: Snelle

MIna, pa gde sad da iskopam odgovor [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Zell -> RE: Popis stanovništva (6.10.2011 21:06:11)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Mnogim ljudima su baš nezreli pojedinci mnoooogo više pomogli nego sva "zrela" vlast. I čovek je rekao da je pravoslavac. Kasnije dodao opasku "pravoslavni džedaj". I ja bih radije sedela sa njim na kafi nego sa svim "zrelim" ženetinama koje "zrelo" nazivaju druge ljude retardima.

I ti ljudi ne žele da promene svet, nego da sebi olakšaju boravak u njemu. Od promena su davno videli da nema vajde.

Slazem se!

Za ostalo sto sam procitala par stvari je smesno ali to zavisi od osobe koja popisuje, ne do pitanja - neko napisa da nisu znali sta da pisu detetu za maternji jezik jer jos nije propricalo mislim..... [sm=smiley36.gif] a sto se ostalog tice ja bi tu jos pitanja dosta stavila...
Popisase i nas juce... :) manje-vise proteklo ok [sm=smiley36.gif]

hanka -> RE: Popis stanovništva (6.10.2011 21:14:45)

Mislim da zasigurno dobijaju 20000 to im se kao uhvati 20 po popisanom a imaju i naknadu za veci br. tako mi bar objasnio drug koji to radi.Kod mene je cura zavrsila za 5min bukvalno i nije bilo problema,mislim da oni najvise komplikuju stvari.Vezano za onaj link i izjasnjavanje doticnog ja tek sad odgledala mina slazem se sa tobom u potpunosti bar sto se njega tice

degu -> RE: Popis stanovništva (8.10.2011 0:13:11)

IZVORNA PORUKA: vukosava

IZVORNA PORUKA: degu

A ja sam baksuz koji će dobiti 10000 [sm=smiley36.gif]
plaćaju nas 80 din po popisnici i upitu za domaćinstvo, pa sve zavisi ko je koliko dobio, toliko će i parica biti.

Sve zavisi i koliko imas ljudi tu... Eh, nek vam je i vise.

Vuko ma sve sam ja to izračunala [sm=smiley36.gif] ja sam moj popis završila i znam koliko ću paričica imati [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Popis stanovništva (8.10.2011 15:19:45)

Bila devojka, završili za 10 minuta.

bratzz -> RE: Popis stanovništva (8.10.2011 16:40:17)

Kod nas se zadrzala sat vremena doduse ima nas sedmoro pa mozda zbog toga.

isidora88 -> RE: Popis stanovništva (8.10.2011 20:30:57)

nas su popisali pre dva,tri dana i danas nam opet dosla neka zena da nas popise[sm=zmeden.gif]
jedva je ubedih da smo popisani,napala zena kao luda[sm=hudicek1.gif]

viking -> RE: Popis stanovništva (8.10.2011 20:58:51)

Degu, da li postoji neki info centar ili telefon (konkretno za Čukaricu ili neki opšti broj) koji mogu da okrenem da nešto pitam? Komplikovano mi je da objašnjavam ovde koja je situacija, predugo je... Bila sam na sajtu, ali ništa pametno. Onaj broj 0800 koji tamo stoji kao da nije u funkciji. Hvala [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

degu -> RE: Popis stanovništva (8.10.2011 23:44:02)

Viking ne znam ni ja, baš htedoh da te uputim na sajt [sm=smiley36.gif]
Jesi li pokušala ovaj 011/2412-922 ili mi pošalji pp, možda znam da ti odgovorim [sm=smiley1.gif]
Možeš i da nazoveš vašu opštinu i tražiš popisnu komisiju.

vukosava -> RE: Popis stanovništva (17.10.2011 5:26:13)

Onaj Dzedaj izgleda pokrenuo neku lancanu reakciju

klikni

Nensi* -> RE: Popis stanovništva (17.10.2011 12:46:58)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Degu, da li postoji neki info centar ili telefon (konkretno za Čukaricu ili neki opšti broj) koji mogu da okrenem da nešto pitam? Komplikovano mi je da objašnjavam ovde koja je situacija, predugo je... Bila sam na sajtu, ali ništa pametno. Onaj broj 0800 koji tamo stoji kao da nije u funkciji. Hvala [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Mm radi u opstini Cukarica,a radio je i popis,pusti mi u pp sta te interesuje pa cu ga pitati kad dodje sa posla.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 8 [9]