dunja RR -> RE: Popis stanovništva (6.10.2011 16:23:59)
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: viking RR Mislim da to ne pitaju zato što te podatke već imaju. Svi mi koji smo vlasnici stanova ili kola smo već ubeleženi, tako plaćamo porez, registraciju i sl. Ono što ne znaju iz tih podataka jeste koliko članova domaćinstva tu živi, da li živi vlasnik ili neko drugi isl, i to te pitaju u popisu. IZVORNA PORUKA: Jeca* meni nije jasno zasto ne postoji pitanje: da li posedujete automobil da li imate jos neki stan u vlasnistvu da li vam dete ide u vrtic ili imate bebisiterku ili sl mislim da i takve stvari govore o standardu...pitaju te kako ides na posao a ne pitaju te imas li kola Sada mi nije jasno, kako mogu u trenutku imati te podatke, kada ni ne znaju uvek koga tačno dolaze da popišu (neko je napisao da su popisali i komšiju jer se zatekao). Mislim, nisu mogli znati da će i on tu biti pa da odmah pripreme i njegove podatke ... Nije ona mislila da imaju podatke popisivači kad dođu kod tebe, vec država ima podatke koliko imamo automobila, stanova, njiva... Shvatila sam da je na to mislila, ali ako on nekog pita da li ima kola a drugog ne pita, kako zna koga da pita?
|
|
|
|