vukosava -> RE: Popis stanovništva (6.10.2011 17:44:47)
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Takođe. Pustite ljude da rade svoj posao, nisu oni smišljali pitanja. Popis je "civilizacijska tekovina", ima ga u svim drežavama, jedino je ovde sve problem pa i popis. A ona fora sa Džedajem mi uopšte nije jasna. Koga si zajebao takvim odgovorom? Potpuno pogrešno usmeren bunt. IZVORNA PORUKA: minavb Mene nervira to sprdanje sa popisivačima. Ok, ne sviđa mi se popis, neka pitanja, zašto moram da se izjasnim, ali neću se sprdati sa tim ljudima. To je njihov posao i moje je da ih ispoštujem. Ne bih volela da se moj pacijent sprda sa mnom, pa se neću ni ja sprdati sa popisivačem. Koliko mi je sestra rekla koja radi u opstini, vecina popisivaca su nezaposleni ljudi i za to dobiju valjda 20 000 dinara. Tesko zaradjenih. Da imaju posao, ne bi morali to da rade (vecina). Ako nemaju potvrdu da su nezaposleni, nece ih angazovati. Definitivno po meni bar, nisu za nikakvu sprdnju. U Americi popisivaci ti dostave popisne papire u ruke a ti moras da ih popunis i posaljes u prethodno placenoj koverti. Sve sama popunjavas. IZVORNA PORUKA: minavb Već sam negde napisala, želim da se novac od poreza koji ja plaćam, ne da crkvi več se preusmeri na VTO, hraniteljstvo ili već nesto slično vezano za decu. Super ideja! IZVORNA PORUKA: jovicaa a na popisu sam dala sve prave podatke. nego da vidim i ja tog dzedaja linkujte mi Dzedaj link: IZVORNA PORUKA: vukosava klikni za razgovor sa popisivacem
|
|
|
|