Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 31.3.2011 22:43:47
|
|
|
|
Vika
|
Ja na žalost ne dojim uopšte već 3 nedelje ( sada ima 4 meseca i 10 dana) i nisam još dobila, jedino što sam pre desetak dana primetila bledo ružičaste flekice na vešu, i to samo malo, u tragovima, pa sam očekivala da će se pojačati, a ono ništa još uvek
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 31.3.2011 23:49:22
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops E da se i ja ubiljezim Dobila sinoc, znaci skoro punih 6 mjeseci Srecna sam sto je konacno dosla Mene nije boljelo bas jako. Pomalo jutros, ali sad vec nista. Ali sam zato jutros za 3sata morala da promijenim 2 maxi uloska Druge jos nema
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 1.4.2011 0:00:57
|
|
|
|
Sakiedi
|
Evo I ja da se ubelezim. Dobila 2 dana pre punih 10 meseci. Nije me bolelo ni pre ni sada ali je drugaciji osecaj.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.4.2011 23:57:50
|
|
|
|
milijana.rs
|
Dobila sam 4 mjeseca poslije porodjaja,iako sam dojila i jos uvijek dojim.Vec 5 mjeseci imam redovno menstruaciju.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 6.4.2011 9:43:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja vec 2 meseca imam bas redovan ciklus.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 7.4.2011 11:54:56
|
|
|
|
Mala Loojka
|
Ja sam dobila tacno posle 40 dana :/ I evo mleka sve slabije ima... Genetika je cudo
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 8.4.2011 23:57:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nakon punih 6 meseci bilo samo nekoliko kapi u toku dana. Da li je bila prvoaprilska sala videcemo 1 maja
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 9.4.2011 12:26:01
|
|
|
|
marijajo
|
Dobila sam 45 dana nakon porodjaja.Vec sam imala 4 redovne menstruacije
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 10.4.2011 15:59:23
|
|
|
|
limunada
|
ja dobila u 6-toj nedelji od porodjaja a dojila sam nesto kratko i izmuzavala se jer nisam imala dovoljno mleka a sad je skoro skroz stalo,verovatno sam zato i dobila.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 10.4.2011 17:46:48
|
|
|
|
mejvis
|
Kod mene skoro godinu dana od porodjaja i još uvek ništa! Beba sisa i ne namerava da prestane....
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 10.4.2011 18:10:25
|
|
|
|
limunada
|
blago tebi samo nek sisa
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 10.4.2011 18:26:04
|
|
|
|
Jov@n@
|
E,pa i ja se pitam kada ce? Moj sin ima 5 meseci i 12 dana i sisa.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.4.2011 12:09:22
|
|
|
|
Modessty
|
mejvis ja dobila prvi put nakon skoro godinu dana. Imala sam dva ciklusa a treći evo došao nakon 55 dana!!!! Luduju mi izgleda hormoni
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 1.5.2011 7:53:08
|
|
|
|
limunada
|
jeste vi zene mnogo krvarile kad ste dobile prvi put posle prodjaja?ja sam dobila prosli mesec prvi put i mnogo krvarila,sad sam dobila drugi put i opet mnogoo krvarim jel to normalno?
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 1.5.2011 8:02:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Limunadice,i meni su dosta obilni ciklusi.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 1.5.2011 8:04:53
|
|
|
|
limunada
|
valjda je to normalno,ipak nismo imale 9 meseci al opet pitam jer neznam sta cu kako curim
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 1.5.2011 8:46:36
|
|
|
|
mejvis
|
Evo ja prestala da dojim pre neki dan i sada sa nestrpljenjem čekam prvi ciklus!!! Kod mene je to malo komplikovanije obzirom da sam pre trudnoće imala neredovne menstruacije- 3-4 godišnje a doktor mi je rekao da se uglavnom ciklusi urede posle porođaja. Ako ne dobijem za mesec dana idem na UZ jer planiramo 2. dete a sa 1. smo se baš namučili da ga napravimo!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 1.5.2011 8:58:32
|
|
|
|
Ana007
|
Meni je krvarenje priblizno isto kao i pre trudnoce i porodjaja.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.5.2011 9:34:34
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: minna Danas sam dobila, dakle koji dan pre punih 7 meseci. Jos uvek dojim. Uopse mi nije nedostajala, za sad me malo bolucka stomak, nije nesto obilna, ali mi se strasno vrti u glavi Ovo prosli put se zavrsilo na tom jednom danu, evo danas (posle skoro 2 meseca) sam dobila opet ali za sada deluje kao da ce da traje normalno. I sada me baaas boli stomak, malo manje nego pre trudnoce, ali boliiii, a ja se nadala da nece
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.5.2011 9:38:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja evo treći ciklus guram. Imam užasno obilne menstruacije. Evo 6ti dan, vatreno crvena krv u litrima lije iz mene. Potrošila sam duplo pakovanje velikih uložaka, sad ću da kupim još jedno.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.6.2011 21:19:25
|
|
|
|
mejvis
|
Evo novosti: Dobila sam prvi put nakon porođaja 19.04. (godinu dana tačno), mesec dana pošto sam prestala da dojim. Proteklo je relativno ok, malo je bilo obilnije. Međutim, evo je sada opet, 04.06. - 17. DC!!!?? Praktično, dve za mesec dana. Izludeću. Jel se desilo to nekome?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.6.2011 21:36:53
|
|
|
|
mikica sa
|
ja sam se porodila 05.04. i jos uvijek nisam dobila. doduse, lohije su trajale skoro pa sest nedelja, ne znam da nije mozda i zbog toga. inace sam imala jako obilne mece a nadam se da ce se to sad promijeniti.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.6.2011 17:14:37
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: kriss Prvu menstruaciju nakon porodjaja dobila sam nepuna dva meseca po porodjaju.Nakon 31 dan dobila sam sledecu...po obimu i broju dana krvarenja slicne su onim pre trudnoce,ali znatno manje bolne...divno... Da potpišem.Prvo sam se ufrkisala-aman šta je sad pa ovo, taman završih sa lohijama, kad... opet.skapiram da je meca zbog simptoma-bol u nogama, nervoza dan pre.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.6.2011 19:14:39
|
|
|
|
mikica sa
|
ja dobila 09.04., znaci dva mjeseca i 4 dana nakon poroda. ali, neka mi samo jos jednom kazu kako je stanje drugacije nakon poroda, tipa ako su ranije bile obilne sad vise nece biti i obrnuto. trt milojka, kod mene lilo opet kao iz kabla
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.6.2011 19:56:01
|
|
|
|
MarijaBg
|
Ja mislim da sam dobila pre tri dana Ne znam sta bi drugo moglo da bude. Jako je cudno, po par kari dnevno, vise je kao krvav sekret, nista me ne boli... Sl nedelje cu kod Dr, pa cu svakako videti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?