Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.9.2011 12:47:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Izgleda da sam dobila prošlo je 47 dana od porođaja, lohije su mi stale negde oko 20og dana, posle toga sam tek povremeno imala braonkast ili rozikast iscedak. Sad mi se prvo pojavilo braon na dn. ulošku a kad sam piškila krenulo je normalno crveno, prava menstrualna krv. Pa kad pre?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.9.2011 12:49:18
|
|
|
|
MarijaBg
|
Au Anci, bedak
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.9.2011 12:49:49
|
|
|
|
Jeca*
|
Jel ti i dalje dojis? (sorry, ne mogu da se setim da sam skoro citala o tome, a bila sam na odmoru pa sam pogubila konce) ja sam dojila 10 i po meseci, a dobila sam 10 meseci posle porodjaja...ali tu ima puno i genetike, tako su i moja mama i sestra
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.9.2011 13:00:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Jeco, ja nisam dojila ni jedan jedini dan i ono malo mleka što je bilo je polako nestajalo šta god ja radila a Marko nikako nije hteo da sisa. Ja ga i dalje teram iako znam da nema šta da izvuče ali on kao da se gadi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.9.2011 13:14:15
|
|
|
|
Jeca*
|
obicno se, koliko ja znam, ciklus povezuje i sa tim. Jbg...takva ti genetika...sta je tu je
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.9.2011 13:21:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma.. užasno mi je žao, toliko sam se radovala dojenju, toj bliskosti.. jbg..
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.9.2011 13:22:23
|
|
|
|
Modessty
|
Ana ne sekiraj se! Pa devojcica moje prijateljice je odrasla na sojinom mleku jer je alergicna na prolaktin ili sta vec. Ja sam dobila 11 meseci nakon porodjaja, ali evo jos se nije sredilo. Dobijam na 60 dana odprilike. Samo sto se sad kod mene nezna dal je zbog toga ili zbog stitne zlezde
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.9.2011 13:25:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Jel piješ lekove za štitnu? Šta se dešava sa tim?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.9.2011 14:56:14
|
|
|
|
Anoniman
|
uh anci, kad pre
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.9.2011 18:33:20
|
|
|
|
isidora88
|
ja i dalje krvarim dobila sam 5.9. prvi put posle porodjaja,posle 8 meseci. krvarila sam nenormalno i dobila sam terapiju 10 dana plimolut nor i za to vreme je trebalo da stane krvqarenje ali meni nije,i dalje krvarim poprilicno i sad kao treba opetda dobijem jer sam juce popila poslednju tabletu,ako opet dobijem odliv tacno cu poludeti
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.9.2011 18:41:30
|
|
|
|
cockic
|
isidora bolje zovi lekara pa mu reci da ti nije stalo kad si pocela da ga pijes jer bi trebalo.i ja sam to pila za neki drugi problem. ali znam da mi je ginekolog rekao da ne sme da traje dugo ciklus prvi koji se dobije posle porodjaja.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.9.2011 18:50:49
|
|
|
|
cockic
|
ja sam isto dobila posle nekih 45 dana.i prvi ciklus me nije boleo ali zato svaki sledeci ponovo su poceli bolovi mozda ne kao pre porodjaja ali lekice sam morala da pijem a dojila sam 14 meseci.pitala sam lekare rekli su mi da to sto sam ja dobila nemenja nista i da nastavljam da dojim.on je lepo napredovao. nije gubio na kilazi. mozda je mleko manje kvalitetno ali bitno je to dobijanje na tezini. a cak sam i ostala trudna kad sam ga dojila
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 5.10.2011 22:35:02
|
|
|
|
Didy
|
Ja dobila pre tri dana . 34 dana posle porođaja. Mislim da sam ja fenomen! prosto ne mogu da verujem. I danas liiijeee. Išli smo na vakcinu, stavila sam dva uloška, kad sam se vratila posle sat vremena oba puna... Pitala sam patronažnu, kaže da je i ona tako posle oba porođaja iako je dojila. cockić, kakve veze ima kvalitet mleka s menstruacijom? Ništa lično, ali mislim da su to bapske priče.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 6.10.2011 11:36:01
|
|
|
|
Didy
|
Ispravka - 30. dana nakon porođaja (tačno kalendarsih mesec dana). I još uvek lije... Sreća pa imam zalihe svakojakih uložaka... Uopšte mi nije nedostajala.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 11.10.2011 10:59:09
|
|
|
|
lajla
|
Ja ne znam sta se desava?Malo sam bila prestala da krvarim tamo negde oko 10-og dana,i to je mozda trajalo 1-2 dana i od tada pa sve do danas ja moram da nosim ulozak,mislim ne ide mi nesto jako ali moram da nosim ulozak,u cetvrtak je tacno mesec dana kako sam se porodila a ja i dalje nosim ulozak
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.10.2011 22:09:16
|
|
|
|
Didy
|
Lajla, možda si aktivnija nego što bi trebalo. Tako je meni bilo posle prvog porođaja, pa mi je moj ginekolog tako objasnio. Ja sam konačno prestala da nosim uložak i planiram da idem kod ginekologa na pregled ili sad u subotu ili u utorak.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.10.2011 8:58:02
|
|
|
|
lajla
|
Didy pa jesam aktivna..kako i nebi pored dvoje dece ...ali izgleda da mi sad prestaje polako..iskreno se nadam
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.10.2011 16:54:28
|
|
|
|
zelenooka
|
i ja sam se prepala kad sam videla tamno braon sekret,pa sam 3sata blejala na netu nebili se posle smirila kada sam procitala da je to normalna pojava pre pocetka ciklusa nakon porodjaja,ima veze sa hormonima,inace mezu sam dobila posle tacno 2meseca i 3dana,imala sam carski...pozz
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.10.2011 9:00:56
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
Moje putesestvije bez ulozaka se danas zavrsilo......evo skoro 4 meseca od porodjaja....bas sam se skenj......mozda je zato Mihajlo od juce poceo da place na siki....
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 31.10.2011 10:08:18
|
|
|
|
dejana007
|
ja sam dobila 2 puta a evo sedmi mesec od porodjaja. Ali jos uvek dojim, s tim sto sad jedemo pa je dojenje smanjeno. I to dobila nakon 3 i nesto meseci, dakle neredovno.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 31.10.2011 14:11:45
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
ijao boze koliko me krsta i donji stomak nisu boleli pre obe trudnoce toliko me sad bole....krsta me ubise,bol samo kljuca i kljuca,izem ti ,i bas ne stedi....
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.11.2011 11:03:26
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Evo mene 14 meseci od porođaja i još ništa od ... naravno Rea još sisa...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.11.2011 12:15:52
|
|
|
|
PoisonEve
|
Osecam se odvratno...dobila sam, a evo posle 3 nedelje! Tako mi je tesko, sta ako mi sad stane mleko? A dojenje je bilo jedino sto me je sprecavalo da ne zapadnem u depresiju, jedino sto me ispunjava, kako mi je tesko
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.11.2011 12:27:39
|
|
|
|
Olga75
|
jesi ;i sigurna da je menstruacija jer lohije imaju "ciklus"" i mogu da "stanu " dan - dvqa pa da ponovo krenu
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.11.2011 12:31:57
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ma lohije mi zvanicno nisu ni stale, samo sam imala onaj rozikasti trag pa sam koristila dnevne uloske a danas bas imam krvav ulozak i kako zna da se isprlja ves onako od krvi, od lohija mi se to nikad nije desilo. Kako bi rekla, krv je bila nekako vise centrirana na ulosku. Bas sam se razocarala, placem i grozno mi je. Nisam primetila da li mi se mleko smanjilo jer sad Mina ima 5taj skok u rastu pa nisam imala kad da izmerim mel;ako kad je sve vreme na sisi. Evo sad spava vec 2 sata.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?