Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.12.2011 12:32:34
|
|
|
|
mamicak
|
Taman pomislih kako cu jos barem godinu dana biti bez menze, kad evo je stigla juce :( nakon dva ipo meseca :( Nisam primetila da mi ima manje mleka............Beba je i juce i danas jela kao i uobicajeno........u razmaku od od tri ipo h do 4. Nadam se da ce tako i ostati:) Kao sto neko gore rece i meni je dr rekao da nikada ne sumnjam u to da li ima ili nema mleka. AKo bebca stavljam kada god ona to potrazi pa makar bilo i na pola sat ili sat, mleko ce se ponovo vratiti. Ne odustajem tek tako lako :) Idemo dalje:) Da dodam jos i to da sam spasena mucnine i bola:) Ranije mi je prvi dan ciklusa uvek bio horor, a sad nisam ni oset_ila:):) Valjda ce tako i ostati
< Poruku je uredio mamicak -- 3.12.2011 12:37:09 >
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 8.12.2011 11:03:08
|
|
|
|
MarijaBg
|
Da se zapljunem Dobila juce prvi put posle porodjaja Odmorila sam se posteno, ali sam se nadala da nece jos koji mesec. Zasad ne boli, a pre porodjaja su bile bas bolne, kad bi tako ostalo Mada ni kolicinski nije kao pre, ali valjda je ova prva takva, videcemo kako ce biti sledeci mesec...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.12.2011 1:29:55
|
|
|
|
Didy
|
Tačno mesec dana nakon porođaja sma dobila prvu menstruaciju. Bar ja tako mislim. Lohije su mi bile prestale nekoliko dana ranije i onda je malo boluckalo i krenula jrkocrvena krv. Trajalo je baš dugo, mislim skoro 2 nedelje i baš je lilo. Onda sam dobila opet nekih 40 dana kasnije. Pre par dana je na dnevnom ulošku bilo neke sluzi braonkaste, pomislila sma da sam opet dobila, ali to je tako trajalo nekoliko dana. Danas krenulo malo jače i počelo da bolucka, ali opet malo, baš malo. Ili se sprema, pa će da traje dugo, ili će ova menstruacija biti neka kilava.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.12.2011 8:41:11
|
|
|
|
lajla
|
Eto dobila i ja posle 3 meseca ponovo.Ne boli me stomak ali je bas obilno
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.12.2011 9:14:04
|
|
|
|
jance
|
tacno 2 meseca posle porodjaja.. a ja se nadala da ce me mozda pustiti i malko duze slucajno
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.12.2011 14:43:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zene ja neznam sta mi se desava! Imala sam krvarenje svih 6 nedelja, i pauza je bila oko 2 nedelje i onda opet al sam bila ubedjena da sam dobila (jer i boja i miris bila drugaija od lohija), a onda mi je trajala 2 nedelje. I od onda ...nistaaaaa..... znaci ako sam imala da mi sad kasni 3 nedelje il sam trudna il neki poremecaj hormona...ha??? Ima li neko neku ideju o tome? ja jos uvek dojim, ali vec sam jednom dobila, pa bi valjda trebala da ponovo bude? Jos nisam stigla na taj prvi pregled od porodjaja, nadam s eda cu stici sad posle praznika!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.12.2011 18:42:33
|
|
|
|
Anoniman
|
anck, nemam pojma a ja sam danas kad sam se tusirala ugledala brdo plodne sluzi znaci, ocekujem je za neke dve nedelje?!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.12.2011 18:49:16
|
|
|
|
vonavoj
|
ja jos krvaruckam,danas je 6 nedelja.. dr mi je rekla do god dojim postoji sansa da ce biti vanrednih krvarenja... tamann sam mislila da je proslo,ali eto zadnja 3 dana ..malo,ali se razvlaci! anck, i moja sestra je u istoj poziciji kao i ti,..u isto vreme se porodila i isto joj se krvarenje pojavilo kao da je dobila..hormoni luduju!! kseno,jel se izmuzavas jos?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.12.2011 18:54:20
|
|
|
|
Anoniman
|
da, ali sad vec dnevno manje od 40 ml mogu da skupim. pokusacu da nastavim sve dok ne odem na prvu kontrolu, taman usput da pitam dr da li treba nesto da popijem kako bi definitivno prestalo mleko i kako ne bih imala problema sa grudima, mada mislim da ce i pre toga potpuno da mi stane, mada se bas trudim al jedino sto dobijam jesu bolne ruke od silnog izmlazanja u prazno.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.12.2011 19:03:16
|
|
|
|
vonavoj
|
bas mi je zao
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 31.12.2011 18:24:58
|
|
|
|
Anoniman
|
a danas sam u egg-u videla i tragove krvi a vise od nedelju dana ne krvarim.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 31.12.2011 19:35:58
|
|
|
|
Leki 77
|
Prvi put sam dobila posle osam meseci. Tada smo imali sisanje samo ujutru i uveče. Sada, evo punih pet meseci i još ništa. Nadam se da neće pre proleća.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 31.12.2011 22:25:19
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam dobila prosle subote, 4,5 meseca nakon porodjaja. mesec dana pre toga sam imala bledo roze krvarenje koje je trajalo dva dana i bilo jako oskudno, ali je to bilo u vreme kada sam imala mastitis, tako da nemam pojma da li bio ciklus ili je nesto hormonski. uglavnom, sada je bila prava menstruacija samo sto je bila potpuno bezbolna i malo manje obimna nego pre trudnoce. nekoliko dana pre toga mi je beba slabije sisala, verovatno sam zbog toga i prokrvarila.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 6.1.2012 14:51:50
|
|
|
|
tannata
|
Ja sam posle porođaja krvarila dve nedelje, međutim dve nedelje posle toga počelo opet nešto, nije menstruacija jeko je bleko i pomalo curka i ja se iplašila da mi nije nešto ostalo u materici kad sam ponovo počela da curkam. Odem kod doktora, kaže sve je u redu, na UZ se ništa ne vidi sve ok. Krvarenje je možda zbog prevelike aktivnosti ili možda zbog mastita. A ja ćurka nisam znala da zbog toga može da se krvari. Baš tih dana su mi se grudi bile stvrdnule kao kamen, trajalo je dva dana, oči da mi ispadnu. On normalno sisa, masiram se, izmuzam sa pumpicom i posle pola sata one opet tvrde. Hvala Bogu prošlo je.... Sad više ne krvarim, a ciklus ne mora još da mi dođe. Nek me zaobiđe, što je duže mogućeee
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 10.1.2012 19:06:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene ubise krsta cak i jajnici malo, necu valjda da dobijem, ja bas imam mleka i dete samo sisa. A krsta su me samo jednom bolela kad sam dobila, uvek sam imala jako bolne menstruacije, toliko da su me naucili da sama sebi dajem inekcije da ne moram u hitnu. Sad se sve nadam da sam se malo usinula nosajuci dete ova dva dana kad nije htela da spava
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 10.1.2012 19:28:23
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je kao krenulo danas (sto se poklapa i sa onom plodnom sluzi sto sam primetila oko nove godine), ali evo sad nemam sacekacu do ujutro pa cu videti da li da zovem dr da pomerim pregled.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 10.1.2012 19:36:53
|
|
|
|
vonavoj
|
kseno,ne mora da znaci da si dobila..meni je isla sveza krv skoro do 6te nedelje...a sada jos uvek imam braonkasto..a 8ma nedelja...isla kod dr,kaze sve je u redu,i da je to normalno dok dojim
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 10.1.2012 21:19:39
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam samo prve tri nedelje krvarila, i to ne stalno, trece nedelje je islo uglavnom ono zuckasto. imala sam po kap krvi za novu godinu i mislim na bozic, a tu oko nove godine sam imala jako puno plodne sluzi. videcu sutra kako ce se stvar razvijati. sad sam ionako u 7. nedelji od porodjaja.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 18.1.2012 0:00:13
|
|
|
|
Anoniman
|
ja ponovo dobila, posle 23 dana.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 18.1.2012 10:34:28
|
|
|
|
Anoniman
|
a meni ide vec deveti dan prva dva dana nesto malo, onda poplava, i evo i sad par kapi. a za sutra imam zakazano kod ginekologa.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 26.1.2012 9:32:04
|
|
|
|
zivka
|
3.5 meseca posle porodjaja
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 26.1.2012 9:34:50
|
|
|
|
branki*
|
oko 4,5 meseci posle porodjaja
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 26.1.2012 10:56:09
|
|
|
|
dejana007
|
jel neka od vas imala glavobolje u toku ciklusa dok dojila? mene prosli put bolela glava 12 dana. sad kad dobila nije me mnogo bolela, al evo danas opet poce da steze (treci dan ciklusa). Cesto mi kazu da je to zbog hormona, dispalans isl. pa me zanima vase misljenje. hvala unapred :)
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 26.1.2012 10:58:30
|
|
|
|
branki*
|
ne znam.mene nije bolela glava.bilo je kao i pre trudnoce,s tim sto je malo obilnije islo.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 26.1.2012 13:03:50
|
|
|
|
ishler
|
Ja sam dobila menstruaciju posle 3m,inace iskljucivo dojim bebu, ciklusi su obilniji nego pre trudnoce,prvi ciklus sam imala stravicnu mucninu,i bradavice me urnisu kada sisa,ni malo lep osecaj....
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?