Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.4.2012 13:49:08
|
|
|
|
Snelle
|
Nemojte da mislite da je nemoguće da zatrudnite ako dojite. Setite se da prvo ide ovulacija, pa tek menstruacija. Dakle, nikad ne znate kog meseca ćete krenuti ponovo sa ovuliranjem
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.4.2012 13:51:05
|
|
|
|
Anoniman
|
znamo snelle, zato nista i ne radimo, nemamo vremena....
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.4.2012 14:02:49
|
|
|
|
Snelle
|
Pa nemojte baš ni u tome da preterujete
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.4.2012 15:20:43
|
|
|
|
Anoniman
|
I to sto kazes.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.5.2012 23:53:51
|
|
|
|
magnetic
|
Vec me dva dana boli stomak kao da cu dobiti menst. Samo me oni cesti snovi da sam trudna jako brinu
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.5.2012 10:26:51
|
|
|
|
cockic
|
zvanicno ovaj mesec dobih,sad 30 aprila.nije bolelo ali zato je bilo bas obilnije.ali evo zavrsavamo se. e sad kad sam napisala 30 april meni je tad bila posledja meca pre nego da zatrudnim, neverovatno da dobiji isto kao i prosle god.zapamtila je gde je stala nije mi nedostajala ali samo neka ne boli i nece mi smetati.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.5.2012 21:12:38
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: cockic zvanicno ovaj mesec dobih,sad 30 aprila.nije bolelo ali zato je bilo bas obilnije.ali evo zavrsavamo se. e sad kad sam napisala 30 april meni je tad bila posledja meca pre nego da zatrudnim, neverovatno da dobiji isto kao i prosle god.zapamtila je gde je stala nije mi nedostajala ali samo neka ne boli i nece mi smetati. Moja izgleda nije zapamtila gde je stala,jer je bila 23.aprila prosle godine
< Poruku je uredio magnetic -- 4.5.2012 21:13:02 >
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.5.2012 22:34:55
|
|
|
|
PoisonEve
|
UM ali to tek kad prestanes da dojis (spirala). Do tada sam kondomi kao kontracepcija
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2012 18:23:43
|
|
|
|
Anoniman
|
evo ja sam danas prvi put dobila, tacno 6 meseci i nedelju dana posle porodjaj, sada kada je dosla, vise bih volela da nije, lepse bese bez nje...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2012 18:25:47
|
|
|
|
cockic
|
magnetik
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2012 18:36:38
|
|
|
|
vonavoj
|
u bre UM,mozda ima veze sto sada manje dojimo,pa ce i meni stici..i mene bolucka stomak
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2012 18:39:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Moguce von...Ja sam danima bila nervozna, toplpo, boli glava, ponekad malo zaboli jajnik, i krenem u kupatilo, kada imam sta da vidim, ali dobro sta je tuje, bar zanam da nisam trudna.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2012 18:42:48
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Moguce von...Ja sam danima bila nervozna, toplpo, boli glava, ponekad malo zaboli jajnik, i krenem u kupatilo, kada imam sta da vidim, ali dobro sta je tuje, bar zanam da nisam trudna. da znas
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2012 19:00:58
|
|
|
|
nenja22
|
joj, ali nema bas nikakve veze dojenje, bilo na zahtev ili kako god, sa dobijanjem... skoro punih 6 meseci sam iskljucivo dojila i to je svo to vreme bilo uvek na zahtev, a dobila sam tri meseca i koji dan posle porodjaja i od tada uredno i redovno kao i pre...e jedno sto me stomak vise zaista ne cima (mada znam da ni to nije pravilo, ali eto kod mene je tako) a umeo je opasno da me boli...i na zalost, uglavnom su obilnije nego sto su bile...
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2012 19:10:57
|
|
|
|
vonavoj
|
bas sam se nadala da ce biti manje obilne i bolne ma znam da nema direktne veze sa dojenjem,ali se samo nadam
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2012 19:21:46
|
|
|
|
Maslacak15
|
I ja da se prijavim u tabor manje boli veci obim Dobila sam tacno tri meseca posle porodjaja i od tada evo dobih jos dva puta u redovnim intervalima. Ne boli uopste, a bolelo me ranije prvi dan zestoko. Zato sa protokom imam problema. Navikla sam da su mi menstruacije relativno slabe i traju 3-4 dana max uz neko umereno jako krvarenje prva dva dana. Sad me ubi nijagara... Ostavljam flleke po dusecima, moracu sebi da postavim plasticnu musemu za zsastitu duseka a ne samo detetu
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 15.5.2012 12:50:13
|
|
|
|
mejvis
|
Ja sam dobila 14 meseci nakon porođaja, mesec dana pošto sam prestala da dojim...I za mesec dana sam zatrudnela .
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.5.2012 12:50:18
|
|
|
|
maslackic
|
maslacak15, bas sam dosla zbog iste stvari da se pozalim..ovo mi je treca posle porodjaja, prve dve su bile manje vise standardne samo sto su trajale dva dana duze, a ovo od juce krvoprolice, ja sinoc stavila musemu na krevet..mm me zeza, kaze, jel ti to planiras da se upiskis a meni nije smesno, ostavljanje fleka mi se nije desilo jos od 15 te godine inace sam i pored tampona stavila i ulozak,...
< Poruku je uredio maslackic -- 16.5.2012 12:51:05 >
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 18.5.2012 11:24:54
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ta-daaa! Stigla je nakon 7 meseci!
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 23.5.2012 0:58:30
|
|
|
|
IRJ82
|
i moja je stigla, 3 meseca i 3 nedelje od porodjaja. nije bolna i nije obilna, stomak me je vise boleo prethodnih dana
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 23.5.2012 11:05:40
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ja nikada nisam imala problema sa bolni menstruacijama cak mi ni pms nije bio znacajno izrazen. Tako i sad. Boluckao me je stomak, vise neprijatan osecaj. Danas je peti dan, skoro da je nema.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 23.5.2012 11:37:57
|
|
|
|
ishler
|
Ja sam dobila tri meseca posle porodjaja iako dojim bebu,ali su mi sada menstruacije mnogo obilnije nego pre trudnoce Moram otici na pregled
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.5.2012 0:42:31
|
|
|
|
IRJ82
|
meni ova prva je ista kao i pre trudnoce, nista obilnija, skroz ok, videcu samo koliko dana ce trajati, jer pre trudnoce nije bila duza od 5 dana.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.6.2012 16:44:07
|
|
|
|
lenina mama
|
I ja dobih moju prvu menstruaciju 13 meseci posle porodjaja!Vec sam se zabrinula i razmisljala da odem kod gin.kad eto ti nje...:-)!Dojila sam tacno godinu dana i mesec dana po prestanku dojenja ja dobila!bar sam bila mirna skoro 2 godine,a sad opet jovo nanovo!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.6.2012 23:36:55
|
|
|
|
IRJ82
|
devojke imam pitanjce, da li izmedju prvog i drugog ciklusa nakon porodjaja treba da prodje isti broj dana kao pre trudnoce, ili dok se ne stabilizuje to bude veca ili manja razlika u danima?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?