Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 27.1.2011 11:13:12
|
|
|
|
nela79
|
Prvu menstruaciju dobila nakon tacno 6 mjeseci od porodjaja
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.2.2011 22:17:22
|
|
|
|
Kvini
|
Dobila neki dan, nakon skoro 6 meseci od porodjaja, a dojim. Mnogo je obilna, ali nemam nikakve bolove, sto ranije nisam mogla ni zamisliti. Nadam se da ce ovako i ostati!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.2.2011 22:31:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Juce sam dobila svoju drugu od porođaja ... Baš bzvz ,Porodila se 2.12. , prva meca bila 7.01. , evo druga 1.02.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.2.2011 22:55:58
|
|
|
|
New Mom
|
Sad već ne znam koliko je ovo normalno - još čekam (prošlo više 8,5 meseci).
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.2.2011 23:02:31
|
|
|
|
Maya21
|
draga ja prvi put nisam imala 13 meseci a drugi 9 meseci od porodjaja uzivaj!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.2.2011 23:03:32
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 Ja sam dojila 13 meseci a prvu menstruaciju, koju skoro da i nisam primetila, sam dobila tek 3 meseca nakon prestanka dojenja... Nista me nije bolelo a trajala je 4 dana. ( inace imam jako bolne menstruacije... ) Kada smo se odlucili za drugo dete saznala sam da sam imala problema sa hormonima koji su doveli do 2 spontana. Nakon 2,5 godine pokusavanja sam ostala . Porodila sam se pre skoro 2 meseca i sada dojim. I ne ocekujem , bar dok ne prodje leto i ove vreline evo lazem, znaci ne 13 nego 16 prvi put
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.2.2011 23:20:18
|
|
|
|
Nensi*
|
NM,uzivaj dok traje i ne prizivaj vesticaru
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.2.2011 23:25:55
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 evo lazem, znaci ne 13 nego 16 prvi put Ma nije da priželjkujem, nego nekako svi oko mene dobili ranije, pa sam potpuno pometena.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.2.2011 0:54:16
|
|
|
|
choopa choops
|
Jos je nema ...da nisam trudna?
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.2.2011 10:31:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene , frka mi je baš . Dobila sam prekjuče ( druga meca nakon porođaja 2.12. ) i ova 2 dana normalno - oskudno krvarila , a od jutros od 8h pa do sada promenila sam 2 XXl uloška , prepuna . Sva sam "u problemu " , baš jako krvarim , probilo je čak i na fotelju . Da li je neko imao sličan problem tako brzo nakon porođaja ? Da brinem ? Pitam ovde jer mi je frka , svakako sam zvala ginekologa , pa ću ići popodne ako se ne smanji ,i ranije sam imala obilne mece ali oovo od jutros je baš , baš puno
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.2.2011 10:36:45
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja sam videla, ali ne znam sta bih ti rekla svakako mislim da je dobro sto konsultujes ginekologa. Mozda je jednostavnno obilnija zbog premora ili promene vremena, ali proveri sa lekarom. A jel ti i dalje dojis? Bas si brzo dobila
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.2.2011 10:38:20
|
|
|
|
Olga75
|
Bubo , meni se meca nakon porodjaja skratila sa sest na cetiri dana i drugi i treci dan je ono klanica ,moram da menjam ulozak skoro na svaki sat . Pozitivno je to sto je kraca i bezbolna , negativno sto je dva dan baaaas jako obilna . Mislim da nema potrebe da brines ali ako ce ti biti lakse idi kod dr da te umiri
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.2.2011 10:39:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Mleka skoro da i nemam , jedva izmuzem za jedan podoj . Sve ostalo je Novalak . Nina neće pa neće na dojku . Oko ovog me je frka jer tačno osetim kako curi u kontinuitetu .
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.2.2011 10:45:16
|
|
|
|
Modessty
|
Idi obavezno do ginekologa. Bolje da proveriš jer ti je malo vremena prošlo od porodjaja. A beba ako neće na dojku , možda neće da se muči jer ima malo mleka. Nemoj sse sekirati oko toga. Daš sve od sebe da pojačaš mleko, ali ako ne ide - pa molim lepo! Neće biti jedina beba koja je odrasla na veštačkom mleku
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.2.2011 10:46:07
|
|
|
|
Modessty
|
Ja sam prvi put dobila nakon 11 meseci - tj. 12.01.2011 I prva dva dana je bilo katastrofa obilno.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.2.2011 10:47:28
|
|
|
|
Maya21
|
meni jeste bilo obilnije samo prvi put posle porodjaja, ali sam ja to povezivala sa time što sam dobila mnogo kasnije... U svakom slučaju, konsultuj se sa dr... nisam baš od neke pomoći
< Poruku je uredio Maya21 -- 3.2.2011 10:54:51 >
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.2.2011 10:50:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene, blago vama 11, 16 meseci. Meni se prva nadovezala na lohije, a naredna tri meseca na po 15 dana, a još sam i dojila.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.2.2011 10:53:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala žene puno ...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.2.2011 12:52:51
|
|
|
|
jovicaa
|
i ja dobila odmah posle lohija i krvarila 8 dana, a posle jos par dana po malo krvi u sekretu uzas
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.2.2011 12:57:50
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Bubice, nisam ti nešto od pomoći, ali mislim da bi trebalo da se konsultuješ sa dr...
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.2.2011 14:42:53
|
|
|
|
mejvis
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Ja sam prvi put dobila nakon 11 meseci - tj. 12.01.2011 I prva dva dana je bilo katastrofa obilno. A ti beše još uvek dojiš? Ja moju još uvek čekam, evo 9,5 meseci od porodjaja i još ništa....
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.2.2011 11:08:06
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: magnetic IZVORNA PORUKA: magnetic Jutros dobila. Eto sutra Dunja puni 6 meseci,a meni danas stigla.Samo nekako mi cudno,braon boje i nekako slabo.Vise lici na ono kad sam u trudnoci prokrvarila. E danas je vec redovno samo bez ikakvih bolova,a ranije bez leka i lezanja nije prosao ni jedan ciklus. Evo ga i drugi ciklus.Ovaj put boli sve...... i stomak i krsta.Izgleda da nisam od onih sretnica kojima prodju tegobe posle porodjaja
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.2.2011 20:15:58
|
|
|
|
Ana007
|
upravo je stigla prva ,posle nepunih 6 meseci,pih...
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 28.2.2011 1:27:50
|
|
|
|
Klarita
|
Evo citam sad i o menstruaciji nakon porodjaja...Ja danas dobila 1.put i bas me boli sve i krvarim obilno i ne znam sta cu Porodila sam se 22.12. i lohije su mi bile bas skolski primer lohija, slabe, prozirne blago sukrvicave...potom par dana braon ali oskudno...a, danas prava pravcijata menstruacija Inace i ja ne dojim Jesi bila kod ginekologa??? Nista nisi napisala....pa eto rekoh da se posavetujem
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 28.2.2011 1:42:48
|
|
|
|
Verus
|
klarita, hoce ranije kod majki koje ne doje, jer se hormoni vracaju brzo na staro. Uvek lekari kazu, da ako krvarenje bude dovoljno jako, da moras da zamenis PUNA dva uloska u roku od sat vremen=treba da se javis lekaru. Vodi se tim merilom...ako nije tako obilno, onda je jednostavo stara vestica stigla nazad
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?