|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi ciklus posle trudnoće
27.1.2011 11:13:12   
nela79
Prvu menstruaciju dobila nakon tacno 6 mjeseci od porodjaja

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 301
2.2.2011 22:17:22   
Kvini
Dobila neki dan, nakon skoro 6 meseci od porodjaja, a dojim. Mnogo je obilna, ali nemam nikakve bolove, sto ranije nisam mogla ni zamisliti. Nadam se da ce ovako i ostati!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 302
2.2.2011 22:31:55   
Anoniman
Juce sam dobila svoju drugu user posted image od porođaja ... Baš bzvz ,Porodila se 2.12. , prva meca bila 7.01. , evo druga 1.02. user posted image

(odgovor članu Kvini)
  Direktna veza do poruke: 303
2.2.2011 22:55:58   
New Mom
Sad već ne znam koliko je ovo normalno - još čekam (prošlo više 8,5 meseci).user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 304
2.2.2011 23:02:31   
Maya21
draga ja prvi put nisam imala 13 meseci a drugi 9 meseci od porodjaja user posted image uzivaj! user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 305
2.2.2011 23:03:32   
Maya21

IZVORNA PORUKA: Maya21

Ja sam dojila 13 meseci a prvu menstruaciju, koju skoro da i nisam primetila, sam dobila tek 3 meseca nakon prestanka dojenja...  Nista me nije bolelo a trajala je 4 dana. ( inace imam jako bolne menstruacije... ) Kada smo se odlucili za drugo dete saznala  sam da sam imala problema sa hormonima koji su doveli do 2 spontana.
Nakon 2,5 godine pokusavanja sam ostala user posted image . Porodila sam se pre skoro 2 meseca i sada dojim. I ne ocekujem user posted image , bar dok ne prodje leto i ove vreline user posted image

evo lazem, znaci ne 13 nego 16 prvi put user posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 306
2.2.2011 23:20:18   
Nensi*
NM,uzivaj dok traje i ne prizivaj vesticaru user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 307
2.2.2011 23:25:55   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Maya21
evo lazem, znaci ne 13 nego 16 prvi put user posted image

user posted image user posted image
Ma nije da priželjkujem, nego nekako svi oko mene dobili ranije, pa sam potpuno pometena.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 308
3.2.2011 0:54:16   
choopa choops
Jos je nema user posted image ...da nisam trudna?user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 309
3.2.2011 10:31:48   
Anoniman
Žene , frka mi je baš . Dobila sam prekjuče ( druga meca nakon porođaja 2.12. ) i ova 2 dana normalno - oskudno krvarila , a od jutros od 8h pa do sada promenila sam 2 XXl uloška , prepuna . Sva sam "u problemu " , baš jako krvarim , probilo je čak i na fotelju .
Da li je neko imao sličan problem tako brzo nakon porođaja ? Da brinem ?
Pitam ovde jer mi je frka , svakako sam zvala ginekologa , pa ću ići popodne ako se ne smanji ,i ranije sam imala obilne mece ali oovo od jutros je baš , baš puno user posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 310
3.2.2011 10:36:45   
Jeca*
Ja sam videla, ali ne znam sta bih ti rekla user posted image  svakako mislim da je dobro sto konsultujes ginekologa. Mozda je jednostavnno obilnija zbog premora ili promene vremena, ali proveri sa lekarom. A jel ti i dalje dojis? Bas si brzo dobila

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 311
3.2.2011 10:38:20   
Olga75
Bubo , meni se meca nakon porodjaja skratila sa sest na cetiri dana i drugi i treci dan je ono klanica ,moram da menjam ulozak skoro na svaki sat . Pozitivno je to sto je kraca i bezbolna , negativno sto je dva dan baaaas jako obilna .
Mislim da nema potrebe da brines ali ako ce ti biti lakse idi kod dr da te umiri user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 312
3.2.2011 10:39:01   
Anoniman
Mleka skoro da i nemam , jedva izmuzem za jedan podoj . Sve ostalo je Novalak . Nina neće pa neće na dojku .
Oko ovog me je frka jer tačno osetim kako curi u kontinuitetu .

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 313
3.2.2011 10:45:16   
Modessty
Idi obavezno do ginekologa. Bolje da proveriš jer ti je malo vremena prošlo od porodjaja.
A beba ako neće na dojku , možda neće da se muči jer ima malo mleka. Nemoj sse sekirati oko toga. Daš sve od sebe da pojačaš mleko, ali ako ne ide - pa molim lepo! Neće biti jedina beba koja je odrasla na veštačkom mleku

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 314
3.2.2011 10:46:07   
Modessty
Ja sam prvi put dobila nakon 11 meseci - tj. 12.01.2011user posted image
I prva dva dana je bilo katastrofa obilno.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 315
3.2.2011 10:47:28   
Maya21
meni jeste bilo obilnije samo prvi put posle porodjaja, ali sam ja to povezivala sa time što sam user posted image dobila mnogo kasnije...
U svakom slučaju, konsultuj se sa dr... nisam baš od neke pomoći user posted image

< Poruku je uredio Maya21 -- 3.2.2011 10:54:51 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 316
3.2.2011 10:50:40   
Anoniman
Žene, blago vama  11, 16 meseci. Meni se prva nadovezala na lohije, a naredna tri meseca na po 15 dana, a još sam i dojila.

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 317
3.2.2011 10:53:12   
Anoniman
Hvala žene puno ...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 318
3.2.2011 12:52:51   
jovicaa
i ja dobila odmah posle lohija i krvarila 8 dana, a posle jos par dana po malo krvi u sekretu uzasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 319
3.2.2011 12:57:50   
Podrum Š.
Bubice, nisam ti  nešto od pomoći, ali mislim da bi trebalo da se konsultuješ sa dr...

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 320
3.2.2011 14:42:53   
mejvis
IZVORNA PORUKA: Modessty

Ja sam prvi put dobila nakon 11 meseci - tj. 12.01.2011user posted image
I prva dva dana je bilo katastrofa obilno.

A ti beše još uvek dojiš?

Ja moju još uvek čekam, evo 9,5 meseci od porodjaja i još ništa....user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 321
24.2.2011 11:08:06   
magnetic

IZVORNA PORUKA: magnetic

IZVORNA PORUKA: magnetic

Jutros dobila.
Eto sutra Dunja puni 6 meseci,a meni danas stigla.Samo nekako mi cudno,braon boje i nekako slabo.Vise lici na ono kad sam u trudnoci prokrvarila.

E danas je vec redovno samo bez ikakvih bolova,a ranije bez leka i lezanja nije prosao ni jedan ciklus.
Evo ga i drugi ciklus.Ovaj put boli sve...... i stomak i krsta.Izgleda da nisam od onih sretnica kojima prodju tegobe posle porodjajauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 322
25.2.2011 20:15:58   
Ana007
upravo je stigla prva user posted image ,posle nepunih 6 meseci,pih...user posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 323
28.2.2011 1:27:50   
Klarita
Evo citam sad i o menstruaciji nakon porodjaja...Ja danas dobila 1.put i bas me boli sve i krvarim obilno i ne znam sta cuuser posted image
Porodila sam se 22.12. i lohije su mi bile bas skolski primer lohija, slabe, prozirne blago sukrvicave...potom par dana braon ali oskudno...a, danas prava pravcijata menstruacijauser posted image
Inace i ja ne dojim user posted image user posted image user posted image user posted image
Jesi bila kod ginekologa??? Nista nisi napisala....pa eto rekoh da se posavetujemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 324
28.2.2011 1:42:48   
Verus
klarita, hoce ranije kod majki koje ne doje, jer se hormoni vracaju brzo na staro.  Uvek lekari kazu, da ako krvarenje bude dovoljno jako, da moras da zamenis PUNA dva uloska u roku od sat vremen=treba da se javis lekaru.  Vodi se tim merilom...ako nije tako obilno, onda je jednostavo stara vestica stigla nazaduser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here