Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.1.2011 0:26:40
|
|
|
|
Snelle
|
Nensi, i meni je prva menstruacija bila 18.11. i ništa od tada Boleli me jajnici nekoliko dana, bio taj rastegljivi sekret kao za vreme ovulacije i još uvek nisam dobila
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.1.2011 0:43:13
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
ja sam dobila kad smo maji pravili babinje,posle 6 nedelja,bas sam se usrecila..... i menstruacije su mi bile bolne posle porodjaja.....al sad je nema....i nece je biti hahahaa,zbogom vesticeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 16:44:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Žene , sad pročitah u jednoj temi da menstruacija ima veze sa bubuljicama i osipom na bebinom licu . Je l' to tačno ? Nina mi se malo osula , ja sve kontam da je od sintetike (ja kreten stavila joj neku kapu , šatro mekana trt mrt) , a sad kad vratim film - ja sam dobila mecu taman tad kad je njoj počeo osip . Ima li to neke veze ? IZVORNA PORUKA: olga75 BubaMiro vec si dobila mecu . Ja sam dobila 3 meseca nakon porodjaja i smatrala da je to rano a lohije su me mucile 40 dana . Samo se cudim i zalim te jer se nisi oporavila od lohija a vec stigla IZVORNA PORUKA: Dada81 Ala nas je ''uhvatilo'' I ja tenutno imam četvrtu od poriđaja(koja me inače jaaako namučila i zabrinula jer je kasnila) prve dve je imao samo nervozne faze,posle dojenja,valjda jer sam jea imala bolove i možda puštala neke hormone...ništa više IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja nemam pojma kako to ide i kako je normalno . Porodila sam se 2.12. a mecu dobila 7.01. Nisam nikakve promene primetila na bebi . IZVORNA PORUKA: zoća Bubo da li si sigurna da je meca u babinjarama može da se vrati malo krvić ali je oskudno pa da se nastavi opet ono belo
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 16:45:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemam pojma . Bilo je prestalo skroz ... I lohije su skroz drugačije izgledale , ovo sad mi baš liči na mecu . Sad sam u
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 16:58:00
|
|
|
|
Dada81
|
Sačekaj Buba još bar sutra,meni je dugo bilo to belo,pa nešto što je jedva ličilo na krvarenje,tek onda je napokon počelo.U mom slučaju napokon,u tvom,sačekaj još malo,možda se još nešto čistiš ili ako ti krene onako konkretno znaš šta je.Ako ne,zovi dr.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 16:59:30
|
|
|
|
zoća
|
Bubo po knjigama mame koje ne doje menzes mogu da očekuju 6 do 8 nedelja posle porođaja
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 17:00:50
|
|
|
|
New Mom
|
Može zbog dojenja povremeno da bude sveže krvi, iako su lohije počele da blede.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 17:06:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Lohije (braonkasto krvarenje) su se bilo potpuno smanjile i potpuno nestale . Pa onda bila pauza od nekoliko dana - znači nikakvog traga na ulošcima , pa onda odjednom sveža tamna krv , kao kod mece . Ja taman zakazala kod dr , kad ono cvrc . A ta tamno kao menstrualno krvarenje traje od 7.01. evo još uvek ga imam i sveže je , baš poput
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 17:14:20
|
|
|
|
JMPM
|
Oooo,da,dobrodosla u klub!I ja sam dobila tako brzo prvu mecu.U oktobru se porodila a kraj novembra prva meca
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 17:15:02
|
|
|
|
New Mom
|
Lohije nije samo tamno crveno krvavo, već se za tih 6 nedelja menja (da ne smaram, ima 6 faza) dok ne postane kao belo pranje. Meni se desilo kao i tebi i bila sam kod dr, objasnio mi je da zbog visokog prolaktina (zbog dojenja) može da bude povremeno tako sveže tamne krvi. I da ne brinem za to.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 17:20:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Ok ... Pratim , pa zaključujem šta je ... Čudno mi bre da bude meca ovako brzo ...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 17:34:14
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Žene , sad pročitah u jednoj temi da menstruacija ima veze sa bubuljicama i osipom na bebinom licu . Je l' to tačno ? Nina mi se malo osula , ja sve kontam da je od sintetike (ja kreten stavila joj neku kapu , šatro mekana trt mrt) , a sad kad vratim film - ja sam dobila mecu taman tad kad je njoj počeo osip . Ima li to neke veze ? Ja sam to shvatila kao babsku pricu i mnogo mi je bilo smesno, ne verujem da to moze da ima veze sa tim
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 17:49:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pre 2 nedelje sam dobila,jos mi ni lohije nisu bile stale,taman je bila crna krv,i jedno jutro me je zaboleo stomak-jajnici,odem,kad tamo sveza krv. Znaci,dobila sam 6-7 nedelja od porodjaja.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 18:58:28
|
|
|
|
magnetic
|
Ja sam vam se zalila pre nekih mesec-dva da mi se cini da cu uskoro dobiti....................e pa nije bilo nista od toga i jos nema.Moja snaja je dobila nakon godinu dana...............MILINA
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 23:14:08
|
|
|
|
jovicaa
|
meni su stale lohije pre jedno nedelju dana, skroz. ali od juce mi je sekret odjednom kao obojen crveno, znaci nije bas krvarenje nego kao crveni sekret, da li je to normalno???
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 23:17:27
|
|
|
|
Nensi*
|
Mozda su to i dalje lohije... Ja dobila juce drugu posle porodjaja...
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.1.2011 23:20:48
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja prvu posle 6 nedjelja, i sad svakog 5-og u mjesecu imam drugaricu mecu!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 20.1.2011 16:58:02
|
|
|
|
Ana007
|
Ja moju još čekam iako je prošlo 4,5 meseca,mada ne mora da žuri
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 20.1.2011 17:21:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja prvi put prosle nedelje - 7,5 meseci posle porodjaja. nije da mi je nedostajala
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 20.1.2011 17:37:40
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ja prvi put prosle nedelje - 7,5 meseci posle porodjaja. nije da mi je nedostajala blago tebi! Ja dobila 3., prethodne 2 bile vrloooooooo obilne (kao i pre trudnoce) i stomak me boli (manje nego pre trudnoce tj. ne moram da se kljukam lekovima) i trajale su mi dugoooo oko 7 dana (kao i pre trudnoce). Zakljucak: izgleda nisam u grupi srecnica kod kojih se menstruacije promene na bolje posle porodjaja.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.1.2011 0:10:05
|
|
|
|
Modessty
|
Ja se nasekirala što nema menstruacije pa išla kod dr početkom meseca. Kaže dr sačekaj još malo pa ako se ništa ne desi daćemo ti neke tabletce. Kad oko sprske nove ja dobijem! Posle eto 11 i po meseci!!!!
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 26.1.2011 13:36:15
|
|
|
|
magnetic
|
Jutros dobila. Eto sutra Dunja puni 6 meseci,a meni danas stigla.Samo nekako mi cudno,braon boje i nekako slabo.Vise lici na ono kad sam u trudnoci prokrvarila.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 26.1.2011 13:57:53
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sam dobila pre par dana, tek su mi stale lohije, ne mogu da verujem!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 26.1.2011 14:02:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa ja sam dobila pre par dana, tek su mi stale lohije, ne mogu da verujem! Krvarila bukvalno svih 40 dana, kad se produzilo,otisla kod dr i dobila metil ergo metrin da je zaustavim,ali da,prva je bila bukvalno odmah posle 40 dana.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 27.1.2011 11:12:01
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: magnetic Jutros dobila. Eto sutra Dunja puni 6 meseci,a meni danas stigla.Samo nekako mi cudno,braon boje i nekako slabo.Vise lici na ono kad sam u trudnoci prokrvarila. E danas je vec redovno samo bez ikakvih bolova,a ranije bez leka i lezanja nije prosao ni jedan ciklus.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?