mysunshine
|
Da li neko moze da mi kaze kako da razlikujem menstruaciju od krvarenja koje prate lohije? Elem, proslo je 3 nedelje od porodjaja, krvarila sam normalno na pocetku, posle nekih nedelju dana, krvarenje je skoro prestalo i nastavile su se samo lohije, to je trajalo opet par dana i pre nekih mozda desetak dana javilo mi se krvarenje, pravo ono menstrualno, cista krv, bez lohija! Prvo sam mislila da se post-porodjajno krvarenje vratilo, ali, posle par dana, kad sam nesto premotala film u glavi, pomislila sam da sam dobila jer sam imala glavobolje (sto mi se desava ponekad u pms-u) i boleo me je stomak jednog dana, skroz vanredno! A zasto mi je to bitno? Zato sto dojim, i recimo, od kako mi se javilo to krvarenje, mojoj bebi se promenila stolica ( postala je sluzava, zelenkasta, ima grceve, eksplozivne stolice, cak se ojeo za 15 minuta) da su me na halo bebi napali da mi je dete gladno i da hitno ukljucim adaptirano mleko. sta cu, morala sam i svako dohranjivanje otplacem! A on, stvarno, sikio bi po ceo dan i noc! I pomislila sam da mu nije dovoljno moje mleko, pa cak i da je slabo, koliko god znala da to nije moguce. Pijem caj za dojilje i pirincano mleko. Da znate da je sto puta bolje od caja, a mleko bas nadodje! Da li je neka od vas imala slican problem ili nasla vezu izmedju menstruacije i problema sa dojenjem? I, nartavno, kako da znam da li sam dobila menstruaciju? Hvalaaaaa!
|