Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 11.2.2010 20:22:57
|
|
|
|
liliana
|
Pa i meni je čudno-2,5 meseca! Mada kažu da je to individualno-meni je ipak čudno
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.2.2010 8:45:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam dobila tačno 4.5 meseca posle porođaja. Obilna kao i ranije, samo bez bolova! Oduševila sam se!
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 26.2.2010 11:22:44
|
|
|
|
*Alexx*
|
Da li vam je menstruacija redovna posle porođaja? Ja sam prvu dobila pre mesec i po dana, i nema je još drugi put. Možda treba neko vreme da se normalizuje?
|
|
[Obrisana poruka] 26.2.2010 11:59:46
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 26.2.2010 13:58:17
|
|
|
|
mamanp
|
Sa prvim sam dobila 6 meseci posle porodjaja, a sa drugim posle 3 meseca. Nemam bolove kao pre trudnoca, ali su obilnije.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 6.3.2010 17:01:50
|
|
|
|
Nena81
|
Posle I trudnoce druzenje sa lohijama je trajalo cini mi se u nedogled, a prvu mecu sam dobila kada mi je sin imao 5.5mes, dojila sam ga. Sad posle II trudnoce ono regularno krvarenje / lohije nije trajalo ni 10 dana.I sada dojim bebu koja ima malo vise od 5 mes, pa se iskreno nadam da nece jos malo meca, da se odmorim. Pre trudnoce mece su mi bile obilne i bolne do besvesti, a ove posle porodjaja nisam ni osetila. Redovne su ko svajcarci.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 6.3.2010 17:03:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Pre trudnoce mece su mi bile obilne i bolne do besvesti, a ove posle porodjaja nisam ni osetila. Redovne su ko svajcarci. Kažu da se to promeni nakon trudnoće. Ali hoće o obrnuto...Ko nije imao bolne -budu nakon porođaja...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 6.3.2010 17:10:45
|
|
|
|
Nena81
|
I meni su to kao devojci strine tetke i ostala mnogobrojna rodbina pricali da posle porodjaja budu manje bolne i jedva sam cekala da se udam i rodim dete toliko su bolovi bili neizdrzivi, a nisam slabic, 2 porodjaja bez icega idu u prilog tome, lekovi nisu delovali, par puta sam zaglavila u Hitnu jer sam se onesvestila od bolova. I manje sam krvarila, od bolova ni B, tako da super. Nadam se da se necemo sad posle II porodjaj vratiti na staro
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.3.2010 22:57:27
|
|
|
|
sneza24
|
Prvu menstruaciju sam dobila posle 4,5 meseca od porodjaja.Drugu za 28 dana,a treca je kasnila 6 dana.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.3.2010 23:02:42
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Prvu menstruaciju sam dobila posle 4,5 meseca od porodjaja.Drugu za 28 dana,a treca je kasnila 6 dana. Jel tii bilo frka ka je kasnila? Meni se vratila na staro,cak na isti datum kao pre trudnoce
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.3.2010 23:12:24
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: marince Jel tii bilo frka ka je kasnila? Jeste.Ali sam posle citala da je to normalno dok se ne vrati u normalu. A mm mi preksinoc kupio pljeskavicu i kaze :Za moju trudnicu koja treba da se porodi. I posle je doso do zakljucka:Kad Davidu budemo slavili rodjendan ti ces imati stomak do zuba. Ali sutra malo.Kad sam dobila sinoc obradovala sam se ko nikad u zivotu.Nije da ne zelim drugo ali ne bih bas odmah.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.3.2010 17:05:29
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: sneza24 Prvu menstruaciju sam dobila posle 4,5 meseca od porodjaja.Drugu za 28 dana,a treca je kasnila 6 dana. Jel tii bilo frka ka je kasnila? Meni se vratila na staro,cak na isti datum kao pre trudnoce Eto ja sam tebe Snezo zezala,a sad sam ja u frci. Meni su 3 bile na vreme,a ova 4. ce dusu da mi pojede
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.4.2010 15:54:05
|
|
|
|
Malena29
|
Eto i mene da vam se pridruzim.ja sam prvu dobila posle 3 meseca trajala je 5 dana ali nije bila obilna,sledeca je bila na28 dana trajala 1 dan sad nista stomak boli nje nema vec skoro mesec dana,jos uvek dojim,mali ima 5 meseci ,uradicu test tek da iskljucim
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.4.2010 15:55:48
|
|
|
|
Malena29
|
ako neko ima slicnu situaciju da je ostao tako brzo nek se javi,moja komsinica odma ostala,evo razlika izmedju njena dva sina 13 meseci
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.4.2010 16:30:09
|
|
|
|
lanajelena
|
malena desava se izmedju mm i njegovog brata je 13 meseci a moja rodjena sestra je rodila tri godine zaredom,sa tim da je jedno dete rodila u 7 mesecu pa je malo veca razlika...samo ti sutra po test
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.4.2010 16:02:04
|
|
|
|
Malena29
|
kupila test,nisam
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 29.4.2010 13:01:58
|
|
|
|
BabyG
|
Iako Teodora ima 3 meseca, ja sam imala već 3x. Prvu sam dobila 6 nedelja posle porođaja (kao poklon za 8. mart ), drugu posle 20 dana, a treću posle 26. Pre trudnoće sam imala redovno na 26 dana, pa valjda će se i sad ustaliti.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.5.2010 17:02:36
|
|
|
|
kriss
|
Prvu menstruaciju nakon porodjaja dobila sam nepuna dva meseca po porodjaju.Nakon 31 dan dobila sam sledecu...po obimu i broju dana krvarenja slicne su onim pre trudnoce,ali znatno manje bolne...divno...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2010 10:04:07
|
|
|
|
*adrijana*
|
bas neki dan citam i kazu zena dok doji ne dobija,ali malo sutra ,ja svog bebana jos dojim on ima 7 meseci a dobila sam prvi put posle porodjaja pre 15 dana sto znaci posle 6.5 meseci,ali ja sm zadovoljno,bio je lepo dok je trajalo
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2010 10:16:13
|
|
|
|
Markovicka
|
Ja jos ne dobijam i bas mi je lepo, kad bi potrajalo....
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2010 10:25:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Markovicka Ja jos ne dobijam i bas mi je lepo, kad bi potrajalo.... ni ja...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2010 10:35:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ja sam uredno poslije oba poroda krvarila punih 40 dana , i odmah nakon tih divnih 40 dana dobila menstruaciju....to je da se upucaš..... obično žene dok doje ne dobijaju ....ali pošto sam ja specifična u svemu pa tako i u ovome, jbg cekaj, je l zene stvarno ne dobijaju dok doje???
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2010 13:09:00
|
|
|
|
Nena81
|
Ja jos nisam dobila mecu. Bila na pregledu pre neki dan, na UZ se vide folikulcici, mogu ocekivati ciklus u naredne 2-3 nedelje. Malecka ce skoro 8mes. Ovaj put se odmorih, mada nece dugo potrajati, jer moram da prekinem dojenje kolko od danas krecem sa tabletama,
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2010 14:21:56
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: OTI cekaj, je l zene stvarno ne dobijaju dok doje??? Da li me zezaš?
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.5.2010 14:24:24
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: OTI cekaj, je l zene stvarno ne dobijaju dok doje??? Da li me zezaš? Neke da neke ne
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?