Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.6.2010 14:50:06
|
|
|
|
ana77
|
Meni je ono ipak bila . @Mejvis: i meni je tako pred kraj lohija ponovo krenulo da se pojacava, pa prestalo, pa se opet pojacalo pa konacno prestalo. Tako da ne mora da znaci... meni su lohije trajale duze od 40 dana, a dobila sam dakle sa bebina nepuna 2.5 meseca. Nisam li ja srecnica ???
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.6.2010 18:46:13
|
|
|
|
mejvis
|
Moguće da su lohije ipak... Čudno mi je nešto, nije obilno kao što bi trebalo za prvi dan ciklusa, a opet je sveža krv, kao ciklus.... Ako sutra krene jače onda je sigurno ciklus a ako se zaustavi ili ostane ovako onda su lohije....
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.6.2010 20:07:30
|
|
|
|
ana77
|
100% su lohije. Ja sam cak pomislila da sam dobila u toku lohija ali kad se drugi put ponovilo shvatila sam da je ipak nemoguce da dobijem dva ciklusa u 10 dana :). Kad je prestalo, stvarno je prestalo sve dok nije dosla . Sad cu videti kakve ce biti - da li redovne ili neredovne ali glavno pocelo je :)!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 10.6.2010 14:50:13
|
|
|
|
aleksandraz
|
Jeno prasanje do vas.ovako porodila sam se na 31 mart imala sam krvarenje nekade okolu 13 dena a posle nisto kada na 39 dan posle porodzaj krece pak krvarenje sto spored meni je menstruacija e sada trebalo mi je doci nekade od 6 do 9 ovaj mesec ali evo danas 10 jos nista.A od druga strana me brite to sto moj muz nije siguran dal mu je kapnulo nesto vo mene ili ne ako me razumete.kako sam izracunala to se desilo nakon polodni dani.sva sam u panici vise me plasi to sto dojim nego da sam ponovo u drugom stanju.Sta mislite vi neko vase mislenje.al cu ipak ovi dani kupiti jedan test cisto radi moja mira.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 10.6.2010 15:09:55
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja bih rekla da još uvek sve nije došlo na svoje. Evo, ja sam posle porođaja imala 3-4 ciklusa na 5 nedelja, a ova poslednja menstruacija mi je došla na 3.5 nedelje. Ako te muči, svakako kupi test, bićeš mirnija
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 11.6.2010 12:35:30
|
|
|
|
micketta
|
evo mene u 2. ciklusu nakon trudnoce i mogu jedino da primetim da menstruacija uopste vise nije bolna. obim, ili tacnije, zapremina, osta nepromenjena.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 11.6.2010 12:47:34
|
|
|
|
Nena81
|
Pa ti bas pozurila,kad pre drugi krug Salu na stranu sad ce i meni za koji dan. Ni meni nije vise bila bolna na svu srecu, ali kolicinski isto ( citaj mnooogo, 7 dana)
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 11.6.2010 13:04:12
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: aleksandraz Jeno prasanje do vas.ovako porodila sam se na 31 mart imala sam krvarenje nekade okolu 13 dena a posle nisto kada na 39 dan posle porodzaj krece pak krvarenje sto spored meni je menstruacija e sada trebalo mi je doci nekade od 6 do 9 ovaj mesec ali evo danas 10 jos nista.A od druga strana me brite to sto moj muz nije siguran dal mu je kapnulo nesto vo mene ili ne ako me razumete.kako sam izracunala to se desilo nakon polodni dani.sva sam u panici vise me plasi to sto dojim nego da sam ponovo u drugom stanju.Sta mislite vi neko vase mislenje.al cu ipak ovi dani kupiti jedan test cisto radi moja mira. Aleks zeno pa ti bi opet ispocetka
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.6.2010 13:04:37
|
|
|
|
aleksandraz
|
ma nece mi biti ovo drugi krug nego treci sta ces volom decu al ovo je bilo bas brzo.Al se nadam da nije jos sve doslo na mesto.da ce mi doci svaki momenat.Sama sebi tesim oti ke posizim.Al sta je to je.Ako sam opet pomiricu se. IZVORNA PORUKA: Nena81 Pa ti bas pozurila,kad pre drugi krug Salu na stranu sad ce i meni za koji dan. Ni meni nije vise bila bolna na svu srecu, ali kolicinski isto ( citaj mnooogo, 7 dana)
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 20.6.2010 0:15:55
|
|
|
|
ciro
|
jamoram da vas pitam ja sam se porodila 3 aprila,krvarila sam mjesec dana i jos nisam dobila...malo sam se zabrinula...ne znam sta je...mi se pazimo,ali opet me strah...joj...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 20.6.2010 0:34:42
|
|
|
|
simke
|
Nemoj da se nerviraš Neko dobije odmah posle lohija,a neko tek posle 9 meseci,godinu dana
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 20.6.2010 11:18:53
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: ciro jamoram da vas pitam ja sam se porodila 3 aprila,krvarila sam mjesec dana i jos nisam dobila...malo sam se zabrinula...ne znam sta je...mi se pazimo,ali opet me strah...joj... gde si, bre, ti, ciro ne boj se, nisi trudna
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 20.6.2010 11:43:58
|
|
|
|
ciro
|
IZVORNA PORUKA: micketta IZVORNA PORUKA: ciro jamoram da vas pitam ja sam se porodila 3 aprila,krvarila sam mjesec dana i jos nisam dobila...malo sam se zabrinula...ne znam sta je...mi se pazimo,ali opet me strah...joj... gde si, bre, ti, ciro ne boj se, nisi trudna kuku bojim se vise toga nego icega...haha prvi put u zivotu jedva cekam da dobijem hahaha kuku prestravljena sam
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 20.6.2010 13:38:43
|
|
|
|
New Mom
|
Ja izgleda danas dobila. Samo što sam šutnula uloške. Danas 36.dan od porođaja. Bar mislim da je je to. Nije onako poluprovidno kao što su bile lohije, već tamna krv. Videću da li će biti tako do kraja dana, da budem sigurna. A baš mi nešto rano, nisam to očekivala sada već...
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.6.2010 20:55:13
|
|
|
|
Nena81
|
Ej zene porodjene jel vas da prostite boli dole sve kad dobijete, ne menstrualni bolovi, nego kao posle najzesceg sexa kao da ste razbijene onako bas bas... meni se to desavalo i posle I trudnoce ja reko od setnje sedenja ..kad ono i sad, nije neki veliki bol nego bas kao posle duge voznje bicikla
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.6.2010 21:40:41
|
|
|
|
Snelle
|
Neno, meni se to dešavalo pre porodjaja. A sada ću tek da vidim kako će mi izgledati menstruacije, prvu još nisam dobila i nadam se da još dugo neću
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.6.2010 21:42:31
|
|
|
|
Nena81
|
Zelim ti da se odmoris kao ja 8 meseci ni manje ni vise. Dobro ja ja reko meni nesto fali
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.6.2010 21:44:07
|
|
|
|
Snelle
|
Neno, a što ne više od 8 meseci, nemoj da si takva
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.6.2010 21:46:24
|
|
|
|
Nena81
|
To onda znaci da si 8 je taman
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 1.7.2010 0:32:58
|
|
|
|
ciro
|
ja ne znam jesam li dobila,ali od juce mi po malo curka i to bas po malo neka kafena boja...ovo mi je prvi ciklus posle porodjaja...veoma,veoma cudan...ne znam sta je u opste mora li to tako ili .....
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.7.2010 10:26:58
|
|
|
|
Pilence81
|
Kako su prestale Lohije tako sam dobila menstruaciju i to uzasno obilnu
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 6.7.2010 16:48:21
|
|
|
|
LillyT
|
Ciro, ti i ja smo se na isti dan porodile i meni jos uvek nije stigla ali bih volela da dodje uskoro. Valjda ce se posle unormaliti. Ne bih bas da strepim nekoliko meseci
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 8.7.2010 22:30:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Eto meni stigla sa bebina nepuna 2 meseca a dojim ...niiije moglo da me zaobidje jos neko vreme
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 9.7.2010 8:21:57
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam dobila 14.maja pa 8.juna evo danas je 9.jul a ja nisam dobila???
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 9.7.2010 10:06:30
|
|
|
|
aster
|
Normalno je da žena nema menstruaciju dok doji. Ja sam mislila da je i nemoguće, ali izgleda da sam bila loše obaveštena ja nisam još dobila, a porodila sam se pre 2.5 meseca. Oti, ako nešto sumnjaš, uradiš testić i ćao
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?