Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.5.2010 9:55:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Eto juce kao da sam izazvala... Upravo mi je krenulo nesto...braonkasto...nije krv..ne znam sta je...videcu mozda je Nisam bila kod DR posle porodjaja...zakazala za 7.5. ali mi Tea bila bolesna pa sam je vodila taj dan kod DR... tek sledece nedelje cu ici kod ginekologa...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.5.2010 19:33:24
|
|
|
|
anajid
|
Oti jel ti ono dojis,izvini nesto sam zaboravila?Ja dojim i jos uvek nisam dobila,sad cu za koji dan na kontr. Imala sam ono posle porodjaja punih 40 dana i od tada nista!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 14.5.2010 21:58:54
|
|
|
|
Anoniman
|
dojim.. evo ceo dan mi curi braon...nema krvi.. pitaj boga da li je to menstruacija...pojma nemam
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 15.5.2010 23:15:02
|
|
|
|
ciro
|
cure ja evo 2 dana imam neke bolove u jajnicima...kao ranije pred menstruaciju...porodila sam se prije 40 dana...bebu prehranjujem od pocetka jer mi nije kvalitetno mlijeko ali imam jos po malo mlijeka...sad ne znam znaci li ovo da cu da dobijem...krvarila sam mjesec dana posle porodjaja...ne znam...sta je...ali bas me boli...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 15.5.2010 23:25:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ja da javim da sam dobila definitivno AAAAAAAaa ciro ja sam cula da ume da boli to "vracanje materice".. mene je nekoliko puta preseklo bas dole nisko pre nekih mesec dana.. mozda je to to... a je l si imala neki fizicki napor? mene je umelo tada da zaboli...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.5.2010 10:06:07
|
|
|
|
jelena038
|
oti, nek ti je sa srecom!
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.5.2010 10:32:17
|
|
|
|
buhla
|
i ja dobih! kad pre BRE!!! poslednju sam imala u junETu prosle godine i evo sad u majETu prvo posle porodjaja!
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.5.2010 10:45:03
|
|
|
|
jelena038
|
dobro se isavetujte sa vasim lekarima oko kontracepcije, mene moj iskritikovao sto sam koristila kondome tri godine posle porodjaja, jer su mi se, kako kaze, jajovodi zapusili delom i zbog toga sto spermatozoidi nisu prolazili kroz njih, pa sam zatrudnela posle prvog odnosa i zakacila vamatericnu...
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.5.2010 11:42:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne razumem jelena, a šta je tvoj lekar savetovao da radiš da bi sprematozoidi razrađivali jajovode a da ne ostaneš trudna?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.5.2010 12:03:41
|
|
|
|
jelena038
|
putovala sam s posla do kuce nemam pojma, antibebi pilule su, kao, bolje resenje... a meni je prilicno muka od svega toga sa hormonima, tako da... eto.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.5.2010 16:47:31
|
|
|
|
Unica
|
ja sam dobila 34.dan posle porodjaja i trajalo je skolski 7dana umereno... i napokon sam se ratosiljala ulozaka posle vise od 6nedelja
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.5.2010 17:30:24
|
|
|
|
engimengi
|
Meni se sve vratilo na staro ,posle porodjaja sam dobila 47.dana i bilo ja obilnije,al nista strasno a evo sad školski 27.dan trajalo 4 dana,bas sam srecna i nista me ne boli!!
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.5.2010 18:30:56
|
|
|
|
ciro
|
nisam imala nikakav fizicki napor...a evo danas ne boli...nadam se sa necu jos dobiti...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.5.2010 10:22:40
|
|
|
|
micketta
|
samo da prijavim da sam i ja dobila menstruaciju 45 dana nakon porodjaja a dojim... (gde si, ciro? nigde te nema, bre!)
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 20.5.2010 21:25:52
|
|
|
|
ana77
|
Meni je danas nesto krenulo ali mislim da nije ... nemam pojma. Imam zakazna pregled 31.5. pa cu bas da pitam doktorku... Tako mi je bilo i za vreme postporodjajnog krvarenja. Skoro da stane, pa krene nesto bez veze (ovog tipa, nije da krvarim, a nije da je samo braon sekret, znaci jace nego za dnevni ulozak u svakom slucaju i promenim 3 u toku dana npr, a mogao bi jedan sve da upije ali ipak iz higijenskih razloga ih promenim) pa to prestane, pa opet tako i taman je prestalo tamo negde oko 45 dana i sad opet .... valjda nije nesto ozbiljno. Da li je neko imao slicna iskustva?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.5.2010 0:01:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 dobro se isavetujte sa vasim lekarima oko kontracepcije, mene moj iskritikovao sto sam koristila kondome tri godine posle porodjaja, jer su mi se, kako kaze, jajovodi zapusili delom i zbog toga sto spermatozoidi nisu prolazili kroz njih, pa sam zatrudnela posle prvog odnosa i zakacila vamatericnu... Daj bre nemoj zezati? Onda sam ja skroz zapušena! Pu-pu! I šta? Treba ih pustiti da prolaze s vremena na vreme?
< Poruku je uredio kaliopi -- 21.5.2010 0:02:15 >
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.5.2010 0:04:49
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: jelena038 dobro se isavetujte sa vasim lekarima oko kontracepcije, mene moj iskritikovao sto sam koristila kondome tri godine posle porodjaja, jer su mi se, kako kaze, jajovodi zapusili delom i zbog toga sto spermatozoidi nisu prolazili kroz njih, pa sam zatrudnela posle prvog odnosa i zakacila vamatericnu... Daj bre nemoj zezati? Onda sam ja skroz zapušena! Pu-pu! I šta? Treba ih pustiti da prolaze s vremena na vreme? izgleda, da prokrce put
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.5.2010 11:51:30
|
|
|
|
Nena81
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaa evo i meni stigla tetka iz Crvenke . Tacno sinoc u ponoc, nista nisam osetila. A jutros bili u setnji i sad me cepa stomak i krsta, i preznajam se ko da sam u klimaksu.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.5.2010 13:21:49
|
|
|
|
Mishica 77
|
Ja sam dobila čim su prestale lohije. Znači negde 42,43 dan. Grooooznoooo! Skroz sam se odvikla. Baš bih volela da sam neka živuljka pa da imam 1,2 puta godišnje.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.5.2010 13:25:01
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 dobro se isavetujte sa vasim lekarima oko kontracepcije, mene moj iskritikovao sto sam koristila kondome tri godine posle porodjaja, jer su mi se, kako kaze, jajovodi zapusili delom i zbog toga sto spermatozoidi nisu prolazili kroz njih, pa sam zatrudnela posle prvog odnosa i zakacila vamatericnu... Ja za ovo još nisam čula. Svašta... Pa sve žene bi onda bile "začepljene" ako gledaš tu logiku. Koliko ti prođe od rođenja do prvog odnosa tj. do odnosa pri kome spermići prodefiluju kroz tvoje jajovode!?(ne mislim baš na tebe )
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.5.2010 20:50:28
|
|
|
|
aleksandraz
|
ma dobila sam tacno 39 dana posle poragaj.A lekar mi kaze "Koji maler a" bas me je utesio.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.5.2010 21:17:52
|
|
|
|
ana77
|
Meni je ono ipak bila . Nesto manje obilna ali ipak . Sta da se radi. Cak 2.5 meseca od porodjaja, a celih mesec dana od prestanka lohija sam bila slobodna... Sta cu kad nisam 100% dojilja hahaha :) ali koliko citam vasa iskustva to i nema neke veze :).
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.5.2010 21:20:45
|
|
|
|
anajid
|
Ja jos uvek nisam dobila,dojim pa mislim da to ima neke veze! Jupi.bas odmaram,predivno,bilo bi suprer da potraje!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.6.2010 8:57:12
|
|
|
|
mejvis
|
Uf, evo i ja jutros krvarim! Tačno 40 dana od porodjaja, ni lohije mi nisu pošteno stale! A dojim! Mislim da je to , nema šta drugo?! Ne verujem da su lohije ponovo postale obilne i crvene?!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.6.2010 12:27:34
|
|
|
|
Grejs
|
Da se prijavim u klub,dobih dva meseca posle porodjaja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?