Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 18.3.2013 14:32:21
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: pandina Otkad sam ovde, a ne videh ovu temu, bruka za mene. Ja sam Jelena, Beograd, ''85, po struci dipl. matematicar i informaticar,, buduci doktor nauka predajem na fakultetu... Ostalo kazu tikeri - sin Vukan 9 meseci, u braku 2,5 godine, ukupan staz nepunih 8 godina. Moj nik i avatar su posledica velike ljubavi prema pandama ja sam ovde od 2009, pa tek sada videla ovu temu
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 17.10.2013 7:42:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja sam presvega ponosna mama jedne male pametnice od 9 meseci a posle toga sam Ljiljana Curcic diplomirani fizicar, 83 godiste. zivim na salasu svog pokojnog dede i obozavam kucu i mesto u kojem zivim. Bilo me svuda po svetu ali kako kazu svuda podji kuci dodji. Govorim tecno engleski i francuski a ucila sam nemacki i spanski (sa njima sam totalno zaribala). Ne sviram nista nazalost, ali volim da pevam iako nemam pojma s pevanjem . Kad ja pevam ljudi retko pogode koja je numera uopste u pitanju(toliko o mom pevanju). Ranije sam pisala da su cak neke moje price bile i objavljene, prestala sam s tim ali mozda ponovo u zivotu krenem da pisem. Volim decu, sve djake obozavam i brinem za njih. Negde sam napisala i da jako volim da nahranim ljude, obozavam da pravim nesto za nekog i da im udovoljim. Uvek sam nasmejana i mogu da se pohvalim da su mi svi zubi zdravi , osmeh je moj glavni adut (grudi sam otpisala zbog dojenja ). Takodje sam ranije pravila i raznorazan nakit od perlica i kojecega ali sam se valjda zasitila toga, pravicu mojoj Dunji kad malo poraste. Ruke su mi radnicke, uvek imam bar jedan zulj a od proleca pa do zime su mi nokti crni od povrca i voca, tako da samo zimi gajim uredne nokte . Retko se sminkam, placem i kijam kad cupam obrve.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 17.10.2013 7:48:45
|
|
|
|
Lu
|
Život na salašu, eh zavidim ti
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 17.10.2013 8:09:30
|
|
|
|
pipi_coco
|
Hahahaha nisam jedina i ja kišem ko luda kad sebi čupam obrve
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 17.10.2013 8:14:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pipi coco ja mrzim cupanje obrva i svaki dan pocupam tri dlake i ostavim pincetu jer placem i kijam ko blesava Lu zivot na salasu ima svojih mana i prednosti ali je lepo u svakom slucaju
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 17.10.2013 8:20:37 >
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 17.10.2013 8:33:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hheh nadjoh sebe na 7-oj strani ipak Misha i Ljisha... znaci tu si blizu negde... sledece druzenje obavezno da se pojavis
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 17.10.2013 20:11:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pojavicu se ali bez bebe. Mala mi je za igraonicu.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 21.11.2013 21:22:02
|
|
|
|
mamin mish
|
Cao!!! Od skoro sam se ponovo uklucila pa da se upoznamo. Ja sam ivana imam 29g. iz Novog Sada odnosno Petrovaradina. Zavrsila zam srednju gradjevinku skolu. U braku sam vec 6g i imam malu Teodoru od 2god i 3m.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 21.11.2013 21:23:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Drago mi je sugradjanko!!!!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 21.11.2013 21:32:15
|
|
|
|
New Mom
|
Ima nas iz NS i okoline i volimo da se druzimo, stoga nam dodji na kafu nekad.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 21.11.2013 21:43:15
|
|
|
|
mamin mish
|
Ja sam uvek za samo u poslepodnevnim casovim posto radim!! Ili vikendom!!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.11.2013 7:56:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro dosla mamin mishu.. mi se bas cesto druzimo. Prati temu pa nam se pridruzi
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.11.2013 20:29:28
|
|
|
|
mamin mish
|
Hvala Anck Su Nmaun
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.11.2013 21:17:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro nam došla, mišu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.11.2013 22:57:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro došla mamin mišu
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.11.2013 19:08:01
|
|
|
|
mamin mish
|
Hvala vam!!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 28.1.2014 20:19:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo teme za drage nam nove članove, neka se upišu
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 29.1.2014 10:55:59
|
|
|
|
lanajelena
|
dzabe kad ovde ne dele nagrade (sala)
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2014 22:13:54
|
|
|
|
Ludachica
|
Pozdrav svima... evo resila sam i ja da nesto napisem iako sam clan na RR od 2009 godine tj. od kada sam ostala trudna prvi put... Zovem se Marija rodjena sam davneeeee 1981 i zivim u Ripnju (selendra nadomak Beograda). Imam dvoje dece cerkicu Gordanu 2010 i sina Tomislava 2012, a sada cekam svoje trece dete cerkicu Branku.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2014 22:25:54
|
|
|
|
dijana1*
|
Ludachica dobrodosla Verujem da si nas redovno pratila i drago nam je sto si odlucila da nam se pridruzis i da pises sa nama. Cestitam ti na trecoj trudnoci, bas je mala razlika medju klincima, svaka cast
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2014 23:06:31
|
|
|
|
Ludachica
|
Hvala na dobrodoslici
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2014 23:13:23
|
|
|
|
bubulence
|
ludacice svaka cast na izboru imena za bebanu . dobrodosla!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2014 23:19:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ludacice svaka cast na izboru imena za bebanu . dobrodosla! Ovo sam i ja pomislila, volim stara lepa imena :) Ludachice, svaka čast i na strpljivosti i brzim prstima
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2014 23:44:15
|
|
|
|
vikiveki
|
Ludachice dobro nam došla....svaka čast za predivnu dečicu
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2014 23:44:44
|
|
|
|
Dada81
|
Lepo i Ludacica se javila.Dobrodosla ,druzi se sa nama,mnogo je lepo kako vidis,ja nikada nisam zaboravila kako su mene davno docekale clanice I svaka cast kada sve stizes
|
Anketa
MaterinstvoDa li Vas je strah od saznanja da ćete uskoro biti mama?
Imate li sumnju - da li ću sve postići, primetiti, odregovati kako treba ...?Ne,sigurna sam u sebe i svoje sposobnosti (
68%)
Nisam razmišljala o tome (
32%)
Ukupan broj glasova: 72Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!