Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 18.7.2009 21:49:03
|
|
|
|
Shishica
|
Ime mi je Sanja.. 84-to godiste.. Jedan ispit i diplomski i trebala bi da budem profesor informatike.. Od 2004-te sam u vezi koja nikako da dobije sta zasluzuje..jer nema se para.. Bebu zelimo odavno, a eto, pravimo je od skoro.. Od 30.juna ove godine.. Pa onda ce nam valjda priteci u pomoc svi nasi.. Ovako svi cekaju idealne uslove.. Moja ljubav je 80-to godiste.. Volim umetnost, ali pasivna sam i lenja za to..retko kad me uhvati da nesto radim.. Volim da mi oci uzivaju.. Pomalo sam ovakva Pomalo ovakva i ovakva i ... A uvek ovakva
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 18.7.2009 22:17:36
|
|
|
|
gagana83
|
Ja sam Dragana,83 sam godiste,rodjena sam,odrasla i ceo zivot provela u Krusevcu. U braku sam od 10.maja ove godine a zivimo zajedno...cek da razmislim... malo vise od 2 godine,od tad smo i poceli sa radom na a to nam je uspelo negde oko Nove Godine,najverovatnije bas 31.12. tako da sam sad u 7.mesecu . MM je 81 godiste i vlasnik je firme u kojoj oboje radimo, a radimo na svim radnim mestima,od kancelarije,proizvodnje,razvoza...ma sve sto treba.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 19.7.2009 0:09:13
|
|
|
|
Nensi*
|
Evo i mene Nisam ni znala da ima ova tema Ja sam Nena,'82 godiste,iz Beograda sam,udata od februara ove godine,moj dragi i ja smo zajedno godinu dana,i verovali ili ne posle nedelju dana veze smo poceli da planiramo da se uzmemo a posle mesec dana smo poceli da zivimo zajedno. Zelimo i trudimo se od pre mesec dana... Mm je '75 godiste... Po zanimanju sam muski frizer i time se bavim vec 10 godina.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 21.7.2009 20:39:15
|
|
|
|
Delijagirl
|
Ja sam Ksenja i kao sto sam vec rekla svi me zovu Stella odkako sam izasla iz porodalista. Rodjena sam u Sloveniji, gdje sam isla u vrtic,osnovnu,srednju skolu i na fakultet. Trenutno sam u psiho-fizcki pripremi da se vratim u Sloveniju na odbranu diplomskog rada na Akademiji za multimedije u Ljubljani a posle toga planiram da upisem veterinarski fakultet U Beograd sam se zaljubila ne tako davne 2006 godine na jedno suncano februarsko popodne a svog zvanicno jos buduceg muza (sad skoro ce svadba) sam upoznala te iste godine na internetu. U Beograd sam se preselila septembra 2008 i trenutno sam u fazi cekanja na a u "slobodno vreme" radim u firmi Nth media.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 21.7.2009 20:40:14
|
|
|
|
guppy RR
|
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.7.2009 8:05:24
|
|
|
|
guppy RR
|
Delijagirl, a gde u Sloveniji si živela? Možda se i znamo
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.7.2009 8:50:40
|
|
|
|
suziQ
|
Ja sam Suzana , rodjena Sarajka leta 1977.god ali vec 20 god zivim u Beogradu .Po zanimanju sam lekar , radim u Hitnoj pomoci vec 3 god.sad trenutno ne radim jer moj muzic i ja cekamo bebu ...
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.7.2009 8:52:07
|
|
|
|
Anoniman
|
oooooooooooooooooo Sarajkoooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.7.2009 8:59:07
|
|
|
|
suziQ
|
Ne moram ti reci gde mi je srce..
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.7.2009 12:13:25
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Delijagirl, a gde u Sloveniji si živela? Možda se i znamo U Litiji :)
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.7.2009 7:59:43
|
|
|
|
guppy RR
|
Aaaaaa, ne znam puno ljudi iz Litije Šteta!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.7.2009 8:24:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: suziQ Ne moram ti reci gde mi je srce.. na Koševu
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.7.2009 15:10:50
|
|
|
|
Skoki
|
Evo i ja da se predstavim. Zovem se Iva, rodjena i zivim u Beogradu od davne `85 godine. Bila sam student Geologije (Mineralogiji i kristalografije), ali mi je trudnoca pomutila planove. Radim vec trecu godinu u sektoru administracije i finansija, i od ove godine sam student Visoke Poslovne Skole, odsek finansija. Majka sam jedne male smizle od 15 meseci i trenutno ocekujemo jos jedno. Ponosni sam vlasnik dva psa, Staforda i Bernadinca. Velika ljubav mi je dizajniranje i sivenje odece i nadam se da cu jednog dana imati vremena da se malo vise posvetim tome.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.7.2009 16:39:53
|
|
|
|
guppy RR
|
Delijagirl: u Ljubljani 26 godina a sad malo van LJ
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 24.7.2009 16:54:07
|
|
|
|
Adana
|
Cao! Ja sam iz Sarajeva. '80. sam godiste. Ne radim. Studiram engleski jezik i knjizevnost. I mama sam jednogodisnje djevojcice.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 24.7.2009 17:08:11
|
|
|
|
guppy RR
|
doooobroooo nam doooošlaaaa
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 24.7.2009 17:10:19
|
|
|
|
sneza24
|
Dobrodosla Adana.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 24.7.2009 17:11:24
|
|
|
|
prolece
|
dobro došla!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 24.7.2009 18:02:43
|
|
|
|
Leki 77
|
Ja sam Jelena, 1977. godiste, dipl.ing. elektrotehnike, odsek energetika, bavim se projektovanjem elektricnih instalacija, trenutno instalacija mobilne telefonije. Moj suprug i ja smo zajedno vec 11 godina, u braku smo od 19.10.2008., a ove godine, 07.03. u 23.55h (zamalo pa da slavi 8. mart ) smo dobili najsladju bebicu na svetu koja se zove Igor.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 24.7.2009 18:05:27
|
|
|
|
prolece
|
dobro došla! zamalo da ti budem koleginica, ja pokušala, pa odustala od studiranja.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 4.8.2009 11:25:51
|
|
|
|
Ena_Bl
|
Ena, 38 godina, rodom Bosanka, obitavam u Belgiji već dvadeset godina, po zanimanju inženjer elektroenergetskih postrojenja, u braku 10 godina, nemamo djece i ako se trudimo već nekih osam godina. Prvi put sam počela tražiti nešto vezano za trudnoću na našim jezicima i tako sam nakon dugog praćenja odlučila da vas pozdravim lp Ena
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 4.8.2009 11:28:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobrodošla Ena!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 4.8.2009 11:30:03
|
|
|
|
guppy RR
|
Dobro nam došla!!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 4.8.2009 12:52:29
|
|
|
|
dacca
|
Evo i mene. Ja sam iz Crne Gore. Inace sam 83 godiste i profesor razredne nastave. Radim u struci i prezadovoljna sam, ali... na ugovor (bez stalnog zaposlenja). U braku sam dvije godine, ali sa pokusavamo od januara mjeseca. Kada ce se desiti... nadam se ubrzo i stvarno zelimmm!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?