Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.8.2009 0:35:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Imamo i ovu temu za upoznavanje.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 13:48:57
|
|
|
|
Nellyca
|
Zovem se Nela, Beogradjanka sam koja se pre godinu dana udala u Splitu clanica sam ringeraje.hr, i skoro sam otkrila da postoji i nasa verzija mm i ja smo zajedno 2 godine, upoznali smo se na mom letovanju, i posle 6 meseci smo poceli da radimo na bebi...ubrzo nam je i uspelo 1.1.2009. na svet je dosla i Sara, predobra moja devojcica. '87. sam godiste, zavrsavam visoku turisticku u Beogradu. Bez obzira na trudnocu i brak, odlucila sam da je zavrsim, kad-tad sad sam u junu uspela da dam 2 ispita cesto me ovde uhvati nostalgija za mojim Beogradom ali nadam se da cu uskoro opet doci da uzivam u carima naseg glavnog grada
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 13:57:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Nellyca a ja sam se baš poželila Splita
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:00:34
|
|
|
|
Nellyca
|
Vucko.ba, prosle godine sam prvi put videla Sarajevo, i ostala sam PAF! nikad nisam mislila da je to tako lep grad...samo smo prosli kroz njega, ali imam zelju da ga bolje upoznam....a Split kao Split Lep grad, ali ja bih ipak moj Beograd
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:07:55
|
|
|
|
mikanica
|
evo da se i ja redstavim: Zovem se Danijela, '75 godiste, iz Beograda. Po zanimanju sam Ing Dizajna industrijskih proizvoda. U vezi sam vise od godinu dana, au zvanicnom braku od aprila 2009, a nasu princezu smo dobili 13 Maja 2009. Nice to meeting you!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:08:57
|
|
|
|
Anoniman
|
svakome njegovo najljepše naravno meni je Split drag al da nako malo svratim ... BG isto...al neka meni moje baščaršije sva se uzmiriše od klope a ja sam ti poguzija...što ćeš i primjetiti ovdje na forumu
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:09:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Mikanica
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:14:50
|
|
|
|
Lu
|
Nelica i Mikanica,dobrodošle
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:18:50
|
|
|
|
Mivica
|
Mislim da sam sve ovo već pisala, ali na različitim mestima, pa da sad objedinim. Zovem se Jelena, rođena sam 1980. godine u Jagodini. Završila sam prava, ali sam nezaposlena. Udata sam i imam sina Borisa koji uskoro puni 22 meseca.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:20:21
|
|
|
|
božana
|
IZVORNA PORUKA: Mivica Mislim da sam sve ovo već pisala, ali na različitim mestima, pa da sad objedinim. Zovem se Jelena, rođena sam 1980. godine u Jagodini. Završila sam prava, ali sam nezaposlena. Udata sam i imam sina Borisa koji uskoro puni 22 meseca. Ćao koleginice.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:25:03
|
|
|
|
lelic
|
cao ja sam lejla iz tuzle sam imam 26 god u braku vec 2 god i 8 mjeseci trudna vec 15 nedelja
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:28:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Lelic pozdrav bosanko
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:30:38
|
|
|
|
Nellyca
|
IZVORNA PORUKA: lu Nelica i Mikanica,dobrodošle Hvala draga Iako nisam bas od skoro prijavljena, odlucila sam da se malo vise ukljucim u desavanja
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:33:42
|
|
|
|
Lu
|
Ćao Lejla,dobrodošla Super,sve nas je više i više
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:34:22
|
|
|
|
mikanica
|
IZVORNA PORUKA: lu Nelica i Mikanica,dobrodošle Hvala Vuchko, i ja cu se malo vise ukljuciti u debate!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:37:04
|
|
|
|
lelic
|
cao cao jedno veliko mahanje iz tuzle
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:39:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelic cao cao jedno veliko mahanje iz tuzle nego malo me buniš bosanko...si u Tuzli ili u Beču...ili si trenutno u Tuzli ili si trenutno u Beču što ti ja zakomplikova
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:46:57
|
|
|
|
lelic
|
trenutno sam u tuzli a spremam se za bec uskoro muz mi je tamo a ja nazalost moram da sredjujem papire ovamo pa tako da sam u tz
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.8.2009 14:48:02
|
|
|
|
Anoniman
|
aha ...vazda papiri ...hrkljuš
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2009 20:57:09
|
|
|
|
indy_25
|
Evo da se i ja predstavim. Zovem se Indira i rodjena sam u Crnoj Gori tacnije u Podgorici. Odrasla u Sarajevu a udala se u Holandiji gdje sam trenutno nastanjena. Cim sam se prijavila na rr.rs ostala sam trudna prvi mjesec , inace imam jos jednog sina koji se zove Denijal.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2009 20:58:05
|
|
|
|
indy_25
|
Zaboravila sam napisati rodjena sam 19.01.1983
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2009 21:04:17
|
|
|
|
kathy
|
Ja sam mama dve devojcice, a zaposlena u jednoj velikoj firmi kao PR. Imam malo vise godina od ovdasnjeg proseka , tj. 38
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 30.8.2009 13:10:28
|
|
|
|
mrvica
|
zovem se Ana ,'80 sam godiste,jos uvek studiram gradjevinski fakultet,ali sa dvoje male dece to ide jako sporo,u braku sam od 2003
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.9.2009 11:05:03
|
|
|
|
meha
|
Pozdrav!!! Majka sam dva dječaka i nadam se lijepom druženju...
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 25.9.2009 11:36:11
|
|
|
|
buhla
|
Ja sam Aleksandra, imam 33 godine, zivim u Beogradu (jos malo, tj dok se ne porodim, pa prelazim u bih grad pokraj reke Drine), radim u privatnoj firmi kao knjigovodja. Trudna sam 11 nedelja i udajem se jednog lepog dana u oktobru 2009.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
bebabukimukisa koliko ste poceli uvodjenje kasica i sokicapre 6tog meseca (
66%)
sa 6 meseci (
34%)
Ukupan broj glasova: 44Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!