Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 16.11.2014 6:49:34
|
|
|
|
mali_mis
|
Dobro dosla snezo
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 15:01:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo mene opet ovde,prelistavala da se malo upoznam sa novim članicama...Ja se zovem Vesna i majka sam troje dece,ćerka Viktorija (10 god), sin Viktor (7 god) i najmlađi Stefan (3 god).Inače radim kao vaspitač u vrtiću a diplomirani sam pedagog.Umalo da zaboravim 78 sam godište,To je najkraće o meni
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 18:12:59
|
|
|
|
veselicaa
|
E ovo je bas lepa tema.Ovde bismo mogle da pisemo malo vise da,na primer,pitamo jedna drugu sta nas interesuje,ako vec nema druga takva tema.Jeste li za?
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 18:30:13
|
|
|
|
vikiveki
|
Pa da,ja se slažem,jer o nekim članicama vrlo malo znam,pa da se ne desi da negde u nekoj temi nešto ne lupim
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 18:32:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Jel ima neka tema gde mozemo jedna drugoj postavljati pitanja pa onda da ta clanica odgovara?Ako nema bilo bi lepo da neko otvori.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 22:15:06
|
|
|
|
branki*
|
Imamo temu,ne znam da li ste videle,-20 stvari o meni,napisi i ti nesto o sebi.pisem sa tableta,pa ne mogu da postavim link.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 22:18:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Ok Branki,baš ću da potražim tu temu,na kom je forumu,da nije u okviru Druženja
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 22:23:04
|
|
|
|
branki*
|
Nije,u nasoj svakodnevnici ili razgovori o svemu i svacemu.mozes da ukucas i u pretrazivac u gornjem desnom uglu.mozda nije bas to sto ste zamislile,ali je lepa tema,interesantna.
< Poruku je uredio branki RR -- 11.7.2015 22:24:07 >
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 22:26:11
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Imamo temu,ne znam da li ste videle,-20 stvari o meni,napisi i ti nesto o sebi.pisem sa tableta,pa ne mogu da postavim link. Bas cu da potrazim ali dok se ja setim da napisem 20 stvari o sebi bice potrebno dosta vremena
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 22:30:59
|
|
|
|
Kata90
|
veselice.....takodje i ja to mislim
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 22:37:52
|
|
|
|
vikiveki
|
nas zanima ova tema,da se malo upoznamo,jer ko će se setiti 20 stvari o sebi,mada možda bih moglča da probam
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 22:44:19
|
|
|
|
veselicaa
|
Hajde veki nadji temu i pisi,mi cemo da probamo da se setimo tj,da odaberem samo 20 stvari
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 17.7.2017 10:15:42
|
|
|
|
emicaa
|
Od kad ova tema nije aktivna,nove clanice bi nam mogle neato napisati o sebi sto ne znamo
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 18.7.2017 11:18:02
|
|
|
|
AnaTamara
|
Evo ja cu da se predstavim. Zovem se Ana, imam 33 god i cerku Tamaru 3.5 godine. Pratim Ringeraju od pocetka trudnoce ali sam od skoro prijavljeni clan.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 18.7.2017 23:26:50
|
|
|
|
Sarav
|
Evo mene. Zovem se Sara, imam dve devojčice, starija uskoro puni 4, bebarona ima skoro 4 meseca. Trenutno sam na porodiljskom, pa sam kući po ceo dan. Evo starija danas dobila opravdanje, tako da se sutra vraća u vrtić a ja imam više vremena za kuckanje. Pišem povremeno na RR, više čitam komentare starijih članica.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 19.7.2017 8:01:10
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro nam dosle
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 19.7.2017 8:04:20
|
|
|
|
vocicana
|
AnaTamara i Sarav dobro dosle u nasu druzinu. Uzivajte, pisite, igrajte se.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 10:44:19
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Pozdrav svima evo i ja da se javim! Ja sam Tatjana mama jednog malenog dečaka već dva ipo meseca Ovde sam celu trudnoću pratila i čitala savete A evo pre neki dan sam se tek registrovala! Pozdrav ❤
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 11:18:11
|
|
|
|
vocicana
|
Tatjana 87 dobro nam dosla. Ljubi malisu i druzi se sa nama.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 12:15:45
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Bolje vas našla hehe trebaće mi saveti od iskusnijih mama
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 12:24:37
|
|
|
|
vocicana
|
Ima nas puno, samo pucaj špitaj sve sto te zanima.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 13:05:58
|
|
|
|
Cvetic17
|
Pozdrav! Ovde jedan tata, ime mi je Igor, otac sam 8.mesecne devojcice. Nadam se da ne smetam medju ovolikim mamama. :) Ima korisnih saveta pa procitam ono sto me zanima po forumima posebno oko ishrane, vrtica i druzenja. Koristi celoj mojoj porodici.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 13:15:06
|
|
|
|
krin 40
|
Dobrodošlica za sve nove članove i od mene😁
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 13:21:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tatjane, Igore, dobro dosli!
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 13:57:14
|
|
|
|
vocicana
|
Hej Cveticu, pa dobro nam dosao, ja se odusevim kada imamo i muskih clanova. Uvek smo tu, zelim ti lepo i prijatno druzenje.
|
Anketa
Aurora za devojcicu?pisuljicaZnam vec par curica sa ovim imenom, meni je prekrasno! A vama?Svidja mi se (
48%)
Ne svidja mi se (
52%)
Ukupan broj glasova: 71Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!