Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 29.5.2012 16:49:47
|
|
|
|
Olga75
|
Dobrodosla Alex5 nadam se da cemo se lepo druziti
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 30.5.2012 15:34:10
|
|
|
|
Alex5
|
Hvala na dobrodoslici. Malo mi je neobican forum pa pokusavam da se snadjem ali valjda cu uspjeti. :)
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.7.2012 12:22:58
|
|
|
|
jovana jojo
|
Sigurno ćeš se snaći...kad sam se ja snašla svako će se snaći...a verovatno znaš i dobre recepte za torte i savete za nas početnike što se tiče pravljenja torti
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 14.12.2012 10:27:40
|
|
|
|
tekivekileki
|
Zdravo, ja sam nova na forumu. Mama sam dvogodisnjeg decaka i devetomesecne devojcice. Inace druzicemo se na deda mrazu u Nisu (Tamara/Veljko).
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 14.12.2012 11:32:44
|
|
|
|
Modessty
|
Jao super! Vidimo se sutra! I dobrodošla!
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.1.2013 0:08:14
|
|
|
|
Ksenix
|
Sad naidjoh na ovu temu Zovem se Ksenija, '83. god. i zavrsila sam Fakultet muzickih umetnosti, violina. Radim u Muzickoj skoli, sviram u jednom orkestru i jos nekim kombinaciajma...volim svoj posao U braku 9 meseci, cekamo Rodjena i zivim u Beogradu, poreklom iz Like..
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.1.2013 1:19:24
|
|
|
|
17 joka
|
Zovem se Jovanka pa tako mi je i nadimak Joka koji obozavam 17 je broj koji volim 17 avgusta nam je godisnjiica veze posto jos nismo u braku imam 23 skoro zavrsila sam srednju Medicinsku skolu za Fizioterapeutskog tehnicara u BG obozavam svoj posao, i jako mi je zao sto neradim Rodjena sam u vojvodini a sad zivim u Cacku najveca mi je zelja da postanem majka kao i svima ovde
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.1.2013 10:07:33
|
|
|
|
jovana13
|
Ne secam se da sam pisala ovde. Ja sam Jovana kao i kod Joke moj br 13 oznacava pocetak veze sa dragim nekako mi je taj datum drazi od godisnjice braka (joko mozemo zajedno da slavimo i mi smo u avgustu poceli ). u braku smo skoro 3,5 god imamo cerkicu i sina. Zavrsila sam srednju hemijsku, tehnicar za zastitu zivotne sredine. Ne radim kuci sam sa bekom, kad poraste krecem u akciju da nadjem posao. Imam 2 rodjene sestre koje mi znace mnogo u zivotu..
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.1.2013 11:29:23
|
|
|
|
adulence
|
jovana13 e onda ti i ja definitivno treba da slavimo zajedno i mm i ja smo zapoceli vezu 13.avgusta i isto mi je taj datum bitniji i drazi... da se vratim na temu zovem se Ada imam 23 godine.zavrsila sam srednju muzicku skolu/flauta,a trenutno sam apsolvent na filozofskom fakultetu/istorija umetnosti. Rodjena sam u Beogradu i obozavam ga.Imam bebu od mesec i po dana koju obozavam,mm je najbolji covek na planeti u to sam sigurna...<3
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.1.2013 11:37:56
|
|
|
|
jovana13
|
adulence dogovoreno za avgust ove godine zaboravih da kazem ove godine punim 22g. Dragi je 10g stariji od mene. Rodjena sam u Krusevcu, sad zivim blizu na 4km od centra prigradsko naselje. adulence a gde zivite vi?
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.1.2013 11:48:48
|
|
|
|
nata11
|
Jao Joko koliko si ti mlada nemogu da verujem Valjda zbog svega sto si prosla zamisljala sam da imas bar 30 godina.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.1.2013 11:48:50
|
|
|
|
adulence
|
mi u Beogradu i mm je stariji godinu dana od mene
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.1.2013 13:33:44
|
|
|
|
Ksenix
|
Da, Joka je mlada...dace Bog, pa ce imati vremena da uziva Adulence, koleginice
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.1.2013 14:28:41
|
|
|
|
17 joka
|
Nato, Ksenix zato ja za svoje godine neznam tako samo pise u LK i izvodu iz maticne knjige rodjenih Da ja sam zaboravila da napomenem da je moj dragi dosta stariji od mene ,ali ja to neprimecujem on je najdivnije bice na svetu moje sve
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.1.2013 21:29:36
|
|
|
|
nata11
|
Joko bas sam se zacudila veruj, ma sada sam tek ubedjena da ces ti doci do
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.1.2013 21:49:31
|
|
|
|
17 joka
|
ali prvo ti i sve ostale crtice,a ja cu vas muciti raznim pitanjima,moracete da mi delite savete
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.1.2013 21:36:04
|
|
|
|
nata11
|
Daj boze Joko
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 28.1.2013 0:04:02
|
|
|
|
17 joka
|
bice uskoro za sve nas
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.2.2013 17:38:09
|
|
|
|
janabons
|
I ja da se predstavim Zovem se Mirjana, 85. godiste sam, iz Bg-a sam, apsolvent sam na Ekonomskom FAkultetu,a radim u mojoj i suprugovoj firmi koja se bavi proizvodnjom torti,kolaca i smrznutog lisnatog testa Honorarno sviram Indonezansku muziku u Indonezanskoj ambasadi, a u svemu tome me podrzava moj divni muz Posle borbe sa sterilitetom i tri inseminacije , cekamo devojcicu JAnu. Odatle je i moj nick, jer sam oduvek znala da ce mi se cerka zvati JAna Ringerajke su mi mnogo pomogle u svemu i nadam se da cemo se dugo druziti
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.2.2013 17:53:04
|
|
|
|
Sanja90
|
E ja tek sad videh ovo,pa da se predstavim jer sam od skora ovde. Zovem se Sanja iz Beograda sam, 90.godiste. Imam 2 cerkice i sad sam ponovo trudna u 13.nedelji sam,udata vec 3godine i 3 miseca Ne zaposlena sam,a zavrsila sam gimnaziju,prirodno-matematicki smer Eto kratko i jasno hehehehehe
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.2.2013 21:51:55
|
|
|
|
17 joka
|
Sanja generacijo0 moja e ja sam planirala bar jednu da imam do sad ali nam neide Janabons za tebe ,jos malo ce mala Jana uzivajte
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 28.2.2013 9:48:16
|
|
|
|
Sanja90
|
Ma mi smo sve to nesto ubrzali,ali dobro,ne bunimo se A ja mogu samo da ti kazem,rad,rad i samo rad
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.3.2013 9:29:58
|
|
|
|
ceca111
|
e tek sad sam videla ovu temu i super je.. Ja sam Svetlana rodjena sam 2.4.1985. .Zavrsila sam Visoko-zdrastvenu sanitarnu skolu,za Sanitarno-ekoloskog inzinjera....NAravno ne radim u struci .Srecno udata od 2010.Ali jos uvek nemao bebca i nadam se da ce roda uskoro sleteti na nas krov
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 18.3.2013 14:22:20
|
|
|
|
salle
|
ja sam odavno ovde reg, ali ne i aktivna.... ali situacija se popravlja Ksenija, '82., majka dva mala decaka, po struci frizer, trenutno nezaposlena u braku 5 god, sa ukupnim stazom od 12 god
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 18.3.2013 14:30:54
|
|
|
|
pandina
|
Otkad sam ovde, a ne videh ovu temu, bruka za mene. Ja sam Jelena, Beograd, ''85, po struci dipl. matematicar i informaticar,, buduci doktor nauka predajem na fakultetu... Ostalo kazu tikeri - sin Vukan 9 meseci, u braku 2,5 godine, ukupan staz nepunih 8 godina. Moj nik i avatar su posledica velike ljubavi prema pandama
< Poruku je uredio pandina -- 18.3.2013 14:31:45 >
|
|
|
Anketa
SnežaKoji vam je period života do sad bio najlepši:detinjstvo (
18%)
period škole,fakulteta (
16%)
dok sam bila devojka (
15%)
u braku (
18%)
tek se nadam najlepšem (
32%)
Ukupan broj glasova: 130Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!