Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 15.1.2011 23:57:03
|
|
|
|
limunada
|
Hvala svima na dobrodoslici ljubim vas
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 15.1.2011 23:58:42
|
|
|
|
indy_25
|
Dobrodosla Limunada vidjeces kako je ovdje lijepo
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 16.1.2011 0:02:18
|
|
|
|
IVA 11
|
Dobrodosla!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 16.1.2011 23:06:12
|
|
|
|
limunada
|
HVALA SVIMA DIVNI STE ja se zabunila skroz,ja isla i na ringeraja.ba i na ringeraja.hr i trazim svoje poruke,bas sam se izgubila al hvala bogu pa sam skontala
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.1.2011 17:59:08
|
|
|
|
Bađa
|
Cao,drustvo zovem se branka inace sam Gagijeva drugarica,ona mi je predlozila da se uclanim i jako se radujem caskanju sa vama. Inace zivim u Banjaluci i imam 28 godina i intezivno radim na bebi. pozdrav
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.1.2011 18:07:32
|
|
|
|
Brana
|
dobrodosla imenakinjo!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 23.1.2011 19:44:53
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.2.2011 18:03:59
|
|
|
|
Lu
|
Dobrodošla Bađa
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.2.2011 19:19:34
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Bađa Cao,drustvo zovem se branka inace sam Gagijeva drugarica,ona mi je predlozila da se uclanim i jako se radujem caskanju sa vama. Inace zivim u Banjaluci i imam 28 godina i intezivno radim na bebi. pozdrav Ako si luda(pozitivno) kao ona onda si i vise nego dobro dosla
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 23.2.2011 19:21:29
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.2.2011 19:24:58
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: gagi Tacno sam znala sta ces da napises ljubim te ... ...neko ce pomisliti da sam gay
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 23.2.2011 19:26:10
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.3.2012 13:50:52
|
|
|
|
Krcko
|
Hello svima!Ja sam Snežana iz Novog Sada,34 godina sam nakrckala,u braku sam već dugo ali nažalost još uvek nemamo dece.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.3.2012 13:54:07
|
|
|
|
jance
|
sugradjanko dobro nam dosla poseti temu : Cekamo dve crtice tamo ima zena sa slicnim problemima da se druzite
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.3.2012 13:54:38
|
|
|
|
anajid
|
Krcko dobro nam dosla,pridruzi se i u drugim temama,videces da mnogi imaju probleme slicne tvojima i bice ti odmah lakse!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.3.2012 13:57:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobrodošla Krcko!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.3.2012 14:00:23
|
|
|
|
Krcko
|
Hvala na dobrodošlici.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.3.2012 18:29:00
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: gagi Tacno sam znala sta ces da napises ljubim te ... ...neko ce pomisliti da sam gay E meni je to "ljubim te" pish zivi. Odselila sam se iz Srbije pre nego sto je uslo u modu i svaki put mi je neobicno kad mi neko izjavljuje da me ljubi...
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 23.3.2012 22:27:05
|
|
|
|
branki*
|
vukosava,bas se nasmejah od tebe
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 28.3.2012 1:01:11
|
|
|
|
vikiveki
|
Zdravo svima, zovem se Vesna i iz Sremske Mitrovice sam, imam troje dece a za Ringeraju sam čula tek dok sam bila trudna sa trećim detetom i mogu vam reći da mi se baš svidja jer ima za svakog ponešto. tu su razni korisni saveti, druženja, razne nagradne igre...
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 28.3.2012 1:05:47
|
|
|
|
MicinaMama
|
viki i moj muz je iz Mitrovice
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 28.3.2012 1:09:38
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: limunada HVALA SVIMA DIVNI STE ja se zabunila skroz,ja isla i na ringeraja.ba i na ringeraja.hr i trazim svoje poruke,bas sam se izgubila al hvala bogu pa sam skontala i meni se ovo jednom desilo htela sam da se prijavim i nikako da me pusti unutra duuuugo sam pokusavala i bila sam sigurna da kucam sve ispravno... bas sam se iznervirala, malo je falilo da otvaram novi nalog, kad sam primetila da sam zalutala na rr.ba
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 29.3.2012 9:45:36
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: MicinaMama viki i moj muz je iz Mitrovice moj je iz Laćarka,ovde sam skoro pet godina i mogu reći da su Sremci divni ljudi, neznam kakvo je vaše iskustvo
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 29.5.2012 15:33:29
|
|
|
|
Alex5
|
Pozdrav djevojke, citam vas vec neko vrijeme pa sam se odlucila pridruziti. Zovem se Sandra iz Sarajeva sam ali vec 20 godina zivim u Beogradu, posljednjih 10 u Surcinu. :) Mama dvije djevojcice od 11 i 5 godina. Inace zaljubljena sam u pravljenje torti i kolaca, pa od tog posla zaradim i neki dinar. ;) Nadam se lijepom druzenju.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 29.5.2012 15:38:58
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Вакцинација деце.пеперутка16Какав је ваш став о обавезној вакцинацији деце?Ја сам за. (
50%)
Ја сам против тога. (
25%)
Ја сам за слободан избор. (
25%)
Не знам, не могу да одлучим. (
0%)
Ukupan broj glasova: 4Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!