Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 24.12.2010 14:20:31
|
|
|
|
Maryna1
|
hvala na dobrodoslici!!!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 24.12.2010 14:25:39
|
|
|
|
Maryna1
|
ja sam u Srbiji 2,5 godina, pricam bolje nego pisem, pa sve jedno jos imam jak akcenat!!!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 24.12.2010 14:30:45
|
|
|
|
Maryna1
|
Iva ti si bas mlada mamica!!! Super!!! i ja sam diplomirani pravnik, samo sto ovde moja diploma bez veze!!!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 24.12.2010 14:33:27
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Maryna1 dobro došla kolegice
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 24.12.2010 14:39:18
|
|
|
|
Maryna1
|
hvala colegice!!!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 24.12.2010 14:41:00
|
|
|
|
Maryna1
|
Boze kako sam napisala kolegice!!!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 24.12.2010 14:43:30
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
k se pretvori u c ... haj nemoj da brineš
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 24.12.2010 14:49:28
|
|
|
|
IVA 11
|
Mlada, srecna. Dobrodosla!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.12.2010 15:57:46
|
|
|
|
Tea2
|
Rođena sam 1976.godine,rak u horoskopu...Profesor srpskog jezika,radim u osnovnoj školi.Živim u Beogradu.Imam dvoje dece-dečaka od pet godina i curicu četiri meseca staru.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.12.2010 16:08:34
|
|
|
|
lanajelena
|
Tea dobro dosla ...prijavi se crvenim slovima na spisak rr mama i caskaj sa nama
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.12.2010 17:51:18
|
|
|
|
Brana
|
Ja sam stara forumasica ali nisam dugo pisala pa da se opet predstavim! Ja sam Brana za nedelju dana punim 23 godine,jos uvek imam 22g. ,profesor sam muzike,i bavim se solo pevanjem! Imam sina Lazara koji ima 11,5 meseci,volim druzenje,humor i volim da pomazem onoliko koliko znam i umem!
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.12.2010 17:55:06
|
|
|
|
indy_25
|
Brano a a mislila da ti imas oko 30 g onako po prici mi djelujes veoma iskusno sorry , mislim ne kazem da si neiskusna nego mislim neko tvojih g. da tako zbori....... ma super si skroz
< Poruku je uredio indy_25 -- 26.12.2010 17:56:05 >
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.12.2010 17:59:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Brano, jel drzis privatne casove solo pevanja?
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.12.2010 17:59:31
|
|
|
|
Brana
|
Hvala ti draga,ma nemoj da se izvinjavas ,dosta sam citala i primenjivala dok sam bila trudna i sada kada imam Lakija tako da sve sto mogu pomoci i sto znam tu sam! I ti si super!
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.12.2010 18:01:10
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Brano, jel drzis privatne casove solo pevanja? Kada zatreba drzim casove solo pevanja,i svih muzickih predmeta! A cime se ti bavis?
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.12.2010 18:03:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam pevala 8 godina u horu i htela da upisem muzicku skolu, ali nikako mi se nije dalo. Sada kad sam cvrsto odlucila moje godine nisu dozvoljavale.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 26.12.2010 18:04:37
|
|
|
|
Brana
|
Super!Nikada nije kasno!
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 8.1.2011 23:08:03
|
|
|
|
Kvrkac
|
Ja sam iz ravne Vojvodine,sa severa imam 26 godinica,bebu od 7,5 meseci i dodjoh da se druzim sa vama ako me primate!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 8.1.2011 23:15:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Kvrkac Ja sam iz ravne Vojvodine,sa severa imam 26 godinica,bebu od 7,5 meseci i dodjoh da se druzim sa vama ako me primate! naravno draga Vojvođanko da si dobrodošla među nas
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 8.1.2011 23:19:10
|
|
|
|
Kvrkac
|
Hvalaaaaaaaaaaaaa dunja
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 10.1.2011 9:13:37
|
|
|
|
zoća
|
evo da se upišem i ja.Zovem se Zorica imam 40 godina i troje dece Katarinu 14 godina,Teodoru 11godina i Mihajla od 10 meseci.Završila sam medicinsku školu i još me čeka diplomski na višoj koji ne znam kada ću uraditi.Živim u Beogradu i u braku sam 15 godina.toliko od mene
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 14.1.2011 1:05:51
|
|
|
|
limunada
|
Evo i ja da se predstavim.Zovem se Sanja,imam 23 god.srecno i sveze udata cekamo bebicu malog Nikolicu,20-tog januara ulazim u 9 mesec jos malkice i
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 14.1.2011 1:13:04
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: limunada Evo i ja da se predstavim.Zovem se Sanja,imam 23 god.srecno i sveze udata cekamo bebicu malog Nikolicu,20-tog januara ulazim u 9 mesec jos malkice i dobrodošla draga
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 14.1.2011 9:01:47
|
|
|
|
Kvrkac
|
limunada dobrodosla
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 14.1.2011 9:16:48
|
|
|
|
JMPM
|
Dobrodoslaaaaaaa .Nadam se da ces nam se pridruziti u raznim temama
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Najlepse je:pisuljicapomozite :)Adrijana (
19%)
Sofija (
23%)
Aurora (
13%)
Hana (
45%)
Ukupan broj glasova: 91Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!