Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 7.6.2010 11:57:55
|
|
|
|
Ellenica
|
Dobro došle nove forumašice Sjajno mi je kad čujem, "Čitam vas već duže vreme, BAš ste zabavne" PA hajte da se družimo
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 7.6.2010 16:36:02
|
|
|
|
merjem 82
|
E hvala na dobrodošlici,sad zamjenujem sa ...!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 8.6.2010 8:15:46
|
|
|
|
bokicans
|
E evo i mene,druga trudnoca i to blizanacka!Baš mi je drago sto cemo se druziti !Veliki pozdrav
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 8.6.2010 8:23:17
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 8.6.2010 8:41:43
|
|
|
|
simke
|
Dobrodošla Ako ti treba pomoć-tu smo Za početak OVDE ćeš naći kako se ubaci ticker,avatar,kako da nađeš temu i sl.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 8.6.2010 8:49:09
|
|
|
|
bokicans
|
Hvala lepo!Evo sada sam malo pretrazivala ,i gledala ,lepo je sve objašnjeno pa snaćićemo se nekako!!!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 14.8.2010 0:20:35
|
|
|
|
Didy
|
Žene, pa ja ovu temu nisam uopšte videla do sad! Ne verujem! Nadam se da ću jednom u životu imati vremena da iščitam sve prethodno napisano i da vas ostale malo bolje "upoznam". Ja sam 1981. godište. Rođena sam, udata i živim u Bačkoj Palanci (uh, strašno zvuči ovako napisano ). Završila sam srpski jezik na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, završavam master (već 2 godine, nikako da sednem i napišem rad) na istom, smer lektorsko-redaktorski. Radim u školi, na žalost uvek na nekoj zameni , a kakvo je stanje u prosveti kod nas, verovatno do daljnjeg. Honorarno radim kao lektor, što bi moglo da postane i stalno kada bi moje dete dobilo vrtić, što je u zemlji Srbiji nemoguća misija, osim ako nisi brat rođeni sa direktorom gorepomenute ustanove. Odoh malo off, sorry, a sad odoh malo i da spavam. Pozdrav svima!
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 14.8.2010 14:43:35
|
|
|
|
lanajelena
|
Eh Didy zeno svaki moj izlazak se zavrsavao u palanci ...kao klinka Hacijenda,pa Black,kasnije čarda itd...
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 14.8.2010 19:49:06
|
|
|
|
@jokica
|
Pozz svima!!!!Cula sam dosta lepih komentara o vama pa reko da vam se pridruzim.Inace,zovem se Jovana,imam blizance od 2,5god.strasno su nestasni pa hajde da se kuckamo....
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 14.8.2010 19:57:45
|
|
|
|
bebironcic
|
Jokice,dobrodosla
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 14.8.2010 20:36:50
|
|
|
|
kleopatra*
|
@jokice dobrodosla
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 14.8.2010 22:40:13
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Eh Didy zeno svaki moj izlazak se zavrsavao u palanci ...kao klinka Hacijenda,pa Black,kasnije čarda itd... To je kao ona fora kad položiš za auto onda ideš svakog vikenda u drugo selo da vidiš kakav je tamo "provod". U "Hacijendi" smo se mogle sresti, to je bila zlatna era mojih izlazaka (srednja škola), posle me već nije bilo u Palanci...
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 14.8.2010 23:19:07
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: @jokica Pozz svima!!!!Cula sam dosta lepih komentara o vama pa reko da vam se pridruzim.Inace,zovem se Jovana,imam blizance od 2,5god.strasno su nestasni pa hajde da se kuckamo.... dobrodošla mila
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 6.9.2010 14:08:39
|
|
|
|
mtajcica83
|
Evo i ja da napisem koji redak u ovoj temi.. ..Iako sam clan rr od oktobra 2009, tek sad vidjeh ovu temu . Ja sam Tatjana, 83 sam godiste.Zivim u Hn sa muzicem..i u iscekivanju smo bebca u oktobru mjesecu.. .Zavrsila sam menadzment i radim u jednom hotelu, tj..trenutno sam na trudnickom bolovanju. Eto toliko... ..
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 8.9.2010 11:27:08
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
i ja tek pronadjoh ovu temu tragajuci za nekom kafanicom da popijem kafu....Ja sam Milana iz Zrenjanina,radim u jednoj poslasticarnici ,u braku sam 3,5 godine i imamo jednu malu smizlu od 3 god.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 8.9.2010 11:31:56
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 i ja tek pronadjoh ovu temu tragajuci za nekom kafanicom da popijem kafu....Ja sam Milana iz Zrenjanina,radim u jednoj poslasticarnici ,u braku sam 3,5 godine i imamo jednu malu smizlu od 3 god. Crvenkapice dobrodošla
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 8.9.2010 11:36:19
|
|
|
|
SareniVrabac
|
ja sam Katarina iz Uzica, sad zivim u Novom Sadu...87 sam godiste, studiram biohemijsko inzenjerstvo, treba da diplomiram za mesecak dana... sa mm sam 3,5 god, u novembru cemo se vencati i cekamo bebca u martu
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 8.9.2010 11:50:15
|
|
|
|
*Alexx*
|
Dobrodošle, Crvenkapa i SareniVrabac
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 8.9.2010 11:54:23
|
|
|
|
SareniVrabac
|
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 8.9.2010 11:56:11
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
hvala bolje vs nasla
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 5.10.2010 14:43:01
|
|
|
|
MarinaDK
|
Da vam se predstavim: Rodjena sam u Sarajevu 1978 god tu sam odrasla i zivjela do 93, te zbog rata i bolesti selim u Hr tu sam zivjela par mjeseci i napokon se selim u Dansku... Radim kao trgovac uskoro trebam opet u skolsku klupu da se preskolujem za fizioterapeuta... Imam sina koji se zove Adriano i ima malo vise od 7 mjeseci... Lp
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 12.10.2010 12:15:24
|
|
|
|
jovana13
|
ni ja do sad nisam videla ovu temu! Ja sam Jovana iz krusevca 1991god zavrsila sam hemijsku skolu-teh.za zastitu zivotne sredine. ne radim nigde. i imam malu smizlu od 7.5mes
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 12.10.2010 12:18:22
|
|
|
|
jovana13
|
ups zaboravih ovo udata sam od 10.10 prosle god za bojana...
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 12.10.2010 12:24:11
|
|
|
|
Jeca*
|
dobrodošla i srećna vam godišnjica braka, sa malim zakašnjenjem
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 12.10.2010 13:36:25
|
|
|
|
jovana13
|
hvala Jeco!
|
|
|
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?