Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 17:24:18
|
|
|
|
lanajelena
|
[/quote] Bile smo suprotna smena - nema šanse da te sećam. [/quote] verovatno me se ne secas...ja lica pamtim kao slon ...vec sam dosta skrenula sa teme
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 17:43:21
|
|
|
|
kima
|
Hvala vam na dobrodoslici!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 21.4.2010 21:24:17
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam Milica, zivim u Budvi, imam 24 godine i sina od 1god. Po zanimanju sam profesor francuskog jezika, mada trenutno ne radim u struci
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 21.4.2010 21:54:54
|
|
|
|
eni26
|
OOO bon soir madame!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.4.2010 9:17:50
|
|
|
|
jabudic
|
bon matin, ma chere madame
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.4.2010 9:20:47
|
|
|
|
bebironcic
|
ooo,ovde se parla!!!!!!!!!!!! Dobrodosle!
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.4.2010 10:23:56
|
|
|
|
jabudic
|
Merci, bebironcic
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.4.2010 10:25:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Alo, pa ne znaju svi te stranske jezike. Molim vas za mene neznalicu prevedite
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.4.2010 10:27:59
|
|
|
|
bebironcic
|
Ovo ti je Sanjice malo francuski,a jabudic kaze hvala!!!!Naucicemo i tebe da parlas francuski,ja sam malo zaboravila,ali se kajem sto nisam otisla da ga studiram,a profesorka mi se na glavu penjala,jer sam extra znala i bila najbolja u mojoj generaciji u sred.skoli...ali ja kreten,a sad je kasno!
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.4.2010 10:33:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Znam da je francuski. I ja ga volim. ja cu da krenem na francuski, kad zavrsim sa engleskim. Krenula sam na casove.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.4.2010 10:35:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
bebi, ne znam da li si gledala Julie & Julia. Nov film na francuskom jeziku. ja sam odusevljena tim jezikom. U glavnoj ulozi je Meryl Steep.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.4.2010 10:37:18
|
|
|
|
bebironcic
|
Nisam,ali potrazicu ga na netu
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.4.2010 11:56:03
|
|
|
|
jabudic
|
e pa nema druge nego da pocnem da vam drzim casove francuskog on line
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.4.2010 14:27:08
|
|
|
|
eni26
|
J''ai aussi. (i ja takodje) De vous apprendre en ligne peu . (da vas malo ucim online)! ZHe osi... D vu apran an linj pu...
< Poruku je uredio eni26 -- 22.4.2010 14:28:10 >
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 22.4.2010 14:28:25
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Alo, pa ne znaju svi te stranske jezike. Molim vas za mene neznalicu prevedite Sanja iz kog dela Požarevca si?
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.4.2010 14:46:15
|
|
|
|
Anoniman
|
gaganele, jako si mi poznata. Odakle si?
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.4.2010 16:49:08
|
|
|
|
ja_sam_ja
|
samo da vas pozdravim, novi sam član, čitala sam vaše teme i ranije, i veoma ste zabavne i jedva čekam da se malo bolje upoznam i virtualno družimo
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.4.2010 16:50:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Nove , dobrodošle!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.4.2010 16:51:34
|
|
|
|
viking
|
Hahaha Dobro došla! IZVORNA PORUKA: ja_sam_ja veoma ste zabavne
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.4.2010 17:28:33
|
|
|
|
ja_sam_ja
|
odoh na "zabavu"...kako mi je dijete poveliko
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 6.6.2010 11:57:35
|
|
|
|
merjem 82
|
Evo da se i ja predstavim...Zovem se Merjem,28 godina,imam kćerkicu od 2 godine,mamina princezica Aiša Čitam vas već neko vrijeme,nadam se da ćemo se lijepo družiti... LP
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 7.6.2010 10:51:02
|
|
|
|
merjem 82
|
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 7.6.2010 10:52:48
|
|
|
|
viking
|
Dobro došla Mejrem! Čemu tužni smajli?
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 7.6.2010 10:54:30
|
|
|
|
LillyT
|
Dobro nam dosla Mejrem Imas lepo ime
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 7.6.2010 10:54:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Merjem, dobro nam došla Pridruži se ćaskanju mama u temi "Spisak i razgovori mama", kao i u ostalim zanimljivim temama Pozz Anči
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Anketa
vaginalni orgazampisuljicaskoro uvek dozivim (
56%)
para puta sam dozivela (
26%)
nikada :( (
18%)
Ukupan broj glasova: 82Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!