Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 4.3.2010 11:55:44
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: viking Doboro došla Čvorak! SAP? Haha, moj muž bi imao svašta da te pita :) A što se tiče matematike, jesnom sam slušala neki kontakt program na nekom radiju (ne sećam se na kom), bilo je neko gluvo doba, tipa 3 -4 ujutru i javi se neka devojka. Pita je voditelj "Šta ti radiš u ovako kasno, što ne spavaš?" a ona kaže "Spremam ispite, učim celu noć". "Super, samo napred! A šta studiraš?" pita voditelj. "Matematiku", kaže devojka. "E, aj ćao" kaže voditelj i isključi je iz programa Sram ga bilo, ne zna on šta znači spremati matematiku!
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 4.3.2010 12:01:23
|
|
|
|
Daca88
|
Evo i ja da se predstavim u kratkim crtama Nisam spazila temu do sada .Zovem se Dalia,1988 godiste,rodjena i zivim u Subotici.Udata od juna 2009,a zajedno sam sa muzem od februara 2005.Muz 1986 godiste,rodjen takodje u Subotici.Ja zavrsila srednju hemijsku skolu.Radila kao trgovac.Trenutno nezaposlena.MM po zanimanju elektromehanicar za termicke i rashladne uredjaje,a radi vec godinama kao namotavac velikih elektromotora.Zivimo u porodicnoj kuci.Hobi su mi drustvene igre,muzika,kreiranje,citanje dobrih knjiga,pisanje pesama.Interesuje me fotografija,slikarstvo,uredjenje ambijenta.U slobodno vreme volim da setam i sijem modele koje sama kreiram.8 godina sam bila clan Subotickog orkestra.Svirala sam instrumenat E prim,poznatiji kao mala tamburica-primica. Muzu je hobi citanje,filmovi,miksovanje muzike,igrice,poslovi oko baste i uredjenje dvorista,plivanje,fudbal.Muz je trenirao odbojku.Cekamo krajem jula
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 9.3.2010 0:42:06
|
|
|
|
Maxin
|
Ja sam '78 god, zivim u NS, trenutno ne radim, ostao jedan ispit na VPS...
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 29.3.2010 18:38:50
|
|
|
|
Nana*
|
HI, evo i ja da se predstavim... 29 godina, Dipl.ing Agroekonomije... U Srbiji radila i bila suvlasnica privatne firme, u Nemackoj sam godinu i po dana toliko i u braku. Ovde radim za jednu poznatu Modnu marku nekih 6 meseci... Trenutno u potrazi za Faxom, na kojem bi uradila Master...
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 30.3.2010 18:04:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam 1992. Idem u ekonomsku skolu (ekonomski tehnicar). III god. Imam jos jednu i kraj. A posle srednje upisujem filozofski fakultet u Novom Sadu. Zivim u Vrscu.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 30.3.2010 23:23:04
|
|
|
|
Tanja K.
|
Zdravo,ja sam novi clan i pisem iz Makedonije tacnije Skopje.Imam 31god.i dvije cerkice.Elena koja ima 7 godina i Eva 7.5 meseci.A naravno i udata.hahahah
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 30.3.2010 23:27:14
|
|
|
|
dzenysa
|
Ja sam Dzenana iz Srajeva(BIH),imam 22 godine,u braku sam 4 godine.... Po zanimanju sam Fizioterapeutski tehnicar.... Eto kratko od mene
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 10.4.2010 23:50:44
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Evo ovako Zovem se Tanja 30g i troje dece. Bila sam vredna. U braku sam 10 godina i knjigovodja sam , ali sam trenutno na porodiljskom dok mi najmladji ne napuni 2g. Cerka ima 9 godina, srednji sin 3,5 g. i bebac 9 meseci. Zivim u N.Sadu i tu sam rodjena. Toliko od mene
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 10.4.2010 23:51:14
|
|
|
|
cipiripi
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:27:28
|
|
|
|
Anna79
|
Tek sad videh ovu temu U vezi sam 13 godina, cekamo bebu , nismo se vencali i verovatno necemo, ovako nam je bas dobro . 79 godiste, dipl. istoricar umetnosti, zavrsila sam i master Teorija umetnosti i medija (Univerzitet umetnosti u Bgd-u), u septembru idem na doktorske. Radim kao PR menadzer u jednoj marketinskoj agenciji
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:28:57
|
|
|
|
Lu
|
Dobrodošla trudnice
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:29:17
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Anna79 Tek sad videh ovu temu U vezi sam 13 godina, cekamo bebu , nismo se vencali i verovatno necemo, ovako nam je bas dobro . 79 godiste, dipl. istoricar umetnosti, zavrsila sam i master Teorija umetnosti i medija (Univerzitet umetnosti u Bgd-u), u septembru idem na doktorske. Radim kao PR menadzer u jednoj marketinskoj agenciji Bravo za ovo nismo vencani ja isto nisam necu sigurno pa mi bas drago kad ima istomisljenika
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:33:26
|
|
|
|
Anoniman
|
dobro došla Ana generacijo
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:43:36
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja sam 1981. Završila sam ekonomski fakultet (dipl ecc), sada sam na dodatnoj godini da bih postala master Radim u banci Živim u Novom Sadu Tasho brckala sam po ringerajinom portalu na fb i cini mi se da sam skontala (ako si to ti) da smo isle u istu osnovnu samo sam ja jednu godinu mladja
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:47:33
|
|
|
|
Snelle
|
Jelena, ako si prckala onda si i mene nasla
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:51:21
|
|
|
|
Anna79
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: Anna79 Tek sad videh ovu temu U vezi sam 13 godina, cekamo bebu , nismo se vencali i verovatno necemo, ovako nam je bas dobro . 79 godiste, dipl. istoricar umetnosti, zavrsila sam i master Teorija umetnosti i medija (Univerzitet umetnosti u Bgd-u), u septembru idem na doktorske. Radim kao PR menadzer u jednoj marketinskoj agenciji Bravo za ovo nismo vencani ja isto nisam necu sigurno pa mi bas drago kad ima istomisljenika Toliko smo dugo zajedno da smo kao u braku, i zivimo zajedno jako dugo, papir nam nista novo ne bi doneo
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:53:54
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Anna79 IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: Anna79 Tek sad videh ovu temu U vezi sam 13 godina, cekamo bebu , nismo se vencali i verovatno necemo, ovako nam je bas dobro . 79 godiste, dipl. istoricar umetnosti, zavrsila sam i master Teorija umetnosti i medija (Univerzitet umetnosti u Bgd-u), u septembru idem na doktorske. Radim kao PR menadzer u jednoj marketinskoj agenciji Bravo za ovo nismo vencani ja isto nisam necu sigurno pa mi bas drago kad ima istomisljenika Toliko smo dugo zajedno da smo kao u braku, i zivimo zajedno jako dugo, papir nam nista novo ne bi doneo Isto je i kod nas! Bravo
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 12:10:23
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Jelena, ako si prckala onda si i mene nasla nisam Snelle nazalost
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 12:15:15
|
|
|
|
lanajelena
|
da se i ja predstavim Jelena 82 godiste,rodjena i zivim u Novom Sadu,knjigovodja sa mm sam od 1-og maja 2005...zivimo zajedno od 18-og novembra 2005...udata za njega od 22.10.2006...on sa juga ja sa severa imamo cerku Lanu 3 godine i ove nedelje ocekujemo sina Dusana .... za sve
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 12:17:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja sam 1981. Završila sam ekonomski fakultet (dipl ecc), sada sam na dodatnoj godini da bih postala master Radim u banci Živim u Novom Sadu Tasho brckala sam po ringerajinom portalu na fb i cini mi se da sam skontala (ako si to ti) da smo isle u istu osnovnu samo sam ja jednu godinu mladja Vasinu?
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 12:56:33
|
|
|
|
kima
|
za temu! Da se i ja predstavim. Zovem se Maja i iz Bgd-a sam. Zavrsila sam VMS u Zemunu. Pre cetri godine sam se udala i preselila u Bar tj. Sutomore...i jos nisam pocrnela... Imam dva sincica i spremamo se polako za treci i prvi rodjendan u razmaku od tri dana!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 16:39:47
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja sam 1981. Završila sam ekonomski fakultet (dipl ecc), sada sam na dodatnoj godini da bih postala master Radim u banci Živim u Novom Sadu Tasho brckala sam po ringerajinom portalu na fb i cini mi se da sam skontala (ako si to ti) da smo isle u istu osnovnu samo sam ja jednu godinu mladja Vasinu? daaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 17:13:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja sam 1981. Završila sam ekonomski fakultet (dipl ecc), sada sam na dodatnoj godini da bih postala master Radim u banci Živim u Novom Sadu Tasho brckala sam po ringerajinom portalu na fb i cini mi se da sam skontala (ako si to ti) da smo isle u istu osnovnu samo sam ja jednu godinu mladja Vasinu? daaaaaaaaaa Bile smo suprotna smena - nema šanse da te sećam.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 17:16:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kima Zovem se Maja i iz Bgd-a sam. Opet Maja Vodimo izgleda! Dobrodosla imenjakinjo!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 17:17:53
|
|
|
|
afrodita
|
Dobrodosla Kima
|
|
|
Anketa
Na odmor sa detetomAdminKuda najčešće idete na odmor sa decom?na more (
46%)
u planine (
15%)
u banju (
15%)
na selo (
15%)
ostalo (
8%)
Ukupan broj glasova: 13Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!