Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 4.3.2010 11:55:44
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: viking Doboro došla Čvorak! SAP? Haha, moj muž bi imao svašta da te pita :) A što se tiče matematike, jesnom sam slušala neki kontakt program na nekom radiju (ne sećam se na kom), bilo je neko gluvo doba, tipa 3 -4 ujutru i javi se neka devojka. Pita je voditelj "Šta ti radiš u ovako kasno, što ne spavaš?" a ona kaže "Spremam ispite, učim celu noć". "Super, samo napred! A šta studiraš?" pita voditelj. "Matematiku", kaže devojka. "E, aj ćao" kaže voditelj i isključi je iz programa Sram ga bilo, ne zna on šta znači spremati matematiku!
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 4.3.2010 12:01:23
|
|
|
|
Daca88
|
Evo i ja da se predstavim u kratkim crtama Nisam spazila temu do sada .Zovem se Dalia,1988 godiste,rodjena i zivim u Subotici.Udata od juna 2009,a zajedno sam sa muzem od februara 2005.Muz 1986 godiste,rodjen takodje u Subotici.Ja zavrsila srednju hemijsku skolu.Radila kao trgovac.Trenutno nezaposlena.MM po zanimanju elektromehanicar za termicke i rashladne uredjaje,a radi vec godinama kao namotavac velikih elektromotora.Zivimo u porodicnoj kuci.Hobi su mi drustvene igre,muzika,kreiranje,citanje dobrih knjiga,pisanje pesama.Interesuje me fotografija,slikarstvo,uredjenje ambijenta.U slobodno vreme volim da setam i sijem modele koje sama kreiram.8 godina sam bila clan Subotickog orkestra.Svirala sam instrumenat E prim,poznatiji kao mala tamburica-primica. Muzu je hobi citanje,filmovi,miksovanje muzike,igrice,poslovi oko baste i uredjenje dvorista,plivanje,fudbal.Muz je trenirao odbojku.Cekamo krajem jula
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 9.3.2010 0:42:06
|
|
|
|
Maxin
|
Ja sam '78 god, zivim u NS, trenutno ne radim, ostao jedan ispit na VPS...
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 29.3.2010 18:38:50
|
|
|
|
Nana*
|
HI, evo i ja da se predstavim... 29 godina, Dipl.ing Agroekonomije... U Srbiji radila i bila suvlasnica privatne firme, u Nemackoj sam godinu i po dana toliko i u braku. Ovde radim za jednu poznatu Modnu marku nekih 6 meseci... Trenutno u potrazi za Faxom, na kojem bi uradila Master...
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 30.3.2010 18:04:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam 1992. Idem u ekonomsku skolu (ekonomski tehnicar). III god. Imam jos jednu i kraj. A posle srednje upisujem filozofski fakultet u Novom Sadu. Zivim u Vrscu.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 30.3.2010 23:23:04
|
|
|
|
Tanja K.
|
Zdravo,ja sam novi clan i pisem iz Makedonije tacnije Skopje.Imam 31god.i dvije cerkice.Elena koja ima 7 godina i Eva 7.5 meseci.A naravno i udata.hahahah
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 30.3.2010 23:27:14
|
|
|
|
dzenysa
|
Ja sam Dzenana iz Srajeva(BIH),imam 22 godine,u braku sam 4 godine.... Po zanimanju sam Fizioterapeutski tehnicar.... Eto kratko od mene
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 10.4.2010 23:50:44
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Evo ovako Zovem se Tanja 30g i troje dece. Bila sam vredna. U braku sam 10 godina i knjigovodja sam , ali sam trenutno na porodiljskom dok mi najmladji ne napuni 2g. Cerka ima 9 godina, srednji sin 3,5 g. i bebac 9 meseci. Zivim u N.Sadu i tu sam rodjena. Toliko od mene
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 10.4.2010 23:51:14
|
|
|
|
cipiripi
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:27:28
|
|
|
|
Anna79
|
Tek sad videh ovu temu U vezi sam 13 godina, cekamo bebu , nismo se vencali i verovatno necemo, ovako nam je bas dobro . 79 godiste, dipl. istoricar umetnosti, zavrsila sam i master Teorija umetnosti i medija (Univerzitet umetnosti u Bgd-u), u septembru idem na doktorske. Radim kao PR menadzer u jednoj marketinskoj agenciji
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:28:57
|
|
|
|
Lu
|
Dobrodošla trudnice
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:29:17
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Anna79 Tek sad videh ovu temu U vezi sam 13 godina, cekamo bebu , nismo se vencali i verovatno necemo, ovako nam je bas dobro . 79 godiste, dipl. istoricar umetnosti, zavrsila sam i master Teorija umetnosti i medija (Univerzitet umetnosti u Bgd-u), u septembru idem na doktorske. Radim kao PR menadzer u jednoj marketinskoj agenciji Bravo za ovo nismo vencani ja isto nisam necu sigurno pa mi bas drago kad ima istomisljenika
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:33:26
|
|
|
|
Anoniman
|
dobro došla Ana generacijo
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:43:36
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja sam 1981. Završila sam ekonomski fakultet (dipl ecc), sada sam na dodatnoj godini da bih postala master Radim u banci Živim u Novom Sadu Tasho brckala sam po ringerajinom portalu na fb i cini mi se da sam skontala (ako si to ti) da smo isle u istu osnovnu samo sam ja jednu godinu mladja
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:47:33
|
|
|
|
Snelle
|
Jelena, ako si prckala onda si i mene nasla
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:51:21
|
|
|
|
Anna79
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: Anna79 Tek sad videh ovu temu U vezi sam 13 godina, cekamo bebu , nismo se vencali i verovatno necemo, ovako nam je bas dobro . 79 godiste, dipl. istoricar umetnosti, zavrsila sam i master Teorija umetnosti i medija (Univerzitet umetnosti u Bgd-u), u septembru idem na doktorske. Radim kao PR menadzer u jednoj marketinskoj agenciji Bravo za ovo nismo vencani ja isto nisam necu sigurno pa mi bas drago kad ima istomisljenika Toliko smo dugo zajedno da smo kao u braku, i zivimo zajedno jako dugo, papir nam nista novo ne bi doneo
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 11:53:54
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Anna79 IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: Anna79 Tek sad videh ovu temu U vezi sam 13 godina, cekamo bebu , nismo se vencali i verovatno necemo, ovako nam je bas dobro . 79 godiste, dipl. istoricar umetnosti, zavrsila sam i master Teorija umetnosti i medija (Univerzitet umetnosti u Bgd-u), u septembru idem na doktorske. Radim kao PR menadzer u jednoj marketinskoj agenciji Bravo za ovo nismo vencani ja isto nisam necu sigurno pa mi bas drago kad ima istomisljenika Toliko smo dugo zajedno da smo kao u braku, i zivimo zajedno jako dugo, papir nam nista novo ne bi doneo Isto je i kod nas! Bravo
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 12:10:23
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Jelena, ako si prckala onda si i mene nasla nisam Snelle nazalost
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 12:15:15
|
|
|
|
lanajelena
|
da se i ja predstavim Jelena 82 godiste,rodjena i zivim u Novom Sadu,knjigovodja sa mm sam od 1-og maja 2005...zivimo zajedno od 18-og novembra 2005...udata za njega od 22.10.2006...on sa juga ja sa severa imamo cerku Lanu 3 godine i ove nedelje ocekujemo sina Dusana .... za sve
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 12:17:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja sam 1981. Završila sam ekonomski fakultet (dipl ecc), sada sam na dodatnoj godini da bih postala master Radim u banci Živim u Novom Sadu Tasho brckala sam po ringerajinom portalu na fb i cini mi se da sam skontala (ako si to ti) da smo isle u istu osnovnu samo sam ja jednu godinu mladja Vasinu?
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 12:56:33
|
|
|
|
kima
|
za temu! Da se i ja predstavim. Zovem se Maja i iz Bgd-a sam. Zavrsila sam VMS u Zemunu. Pre cetri godine sam se udala i preselila u Bar tj. Sutomore...i jos nisam pocrnela... Imam dva sincica i spremamo se polako za treci i prvi rodjendan u razmaku od tri dana!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 16:39:47
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja sam 1981. Završila sam ekonomski fakultet (dipl ecc), sada sam na dodatnoj godini da bih postala master Radim u banci Živim u Novom Sadu Tasho brckala sam po ringerajinom portalu na fb i cini mi se da sam skontala (ako si to ti) da smo isle u istu osnovnu samo sam ja jednu godinu mladja Vasinu? daaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 17:13:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja sam 1981. Završila sam ekonomski fakultet (dipl ecc), sada sam na dodatnoj godini da bih postala master Radim u banci Živim u Novom Sadu Tasho brckala sam po ringerajinom portalu na fb i cini mi se da sam skontala (ako si to ti) da smo isle u istu osnovnu samo sam ja jednu godinu mladja Vasinu? daaaaaaaaaa Bile smo suprotna smena - nema šanse da te sećam.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 17:16:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kima Zovem se Maja i iz Bgd-a sam. Opet Maja Vodimo izgleda! Dobrodosla imenjakinjo!
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 13.4.2010 17:17:53
|
|
|
|
afrodita
|
Dobrodosla Kima
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
peglanje bebinih stvarisneza90da li peglate sve bebine stvari?od carapica do kapica...da (
51%)
ne (
38%)
ponekad (
11%)
Ukupan broj glasova: 235Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!